В декемврийската редичка чакаме на Диди малката сестричка!

• 20 655
  • 288
  •   1
Отговори
# 225
Е, и ние няма да слизаме в центъра тогава. Отлагаме. И без това сутринта бяхме на музика. Отчела съм развлекателната програма за днес.

И Дара снощи легна в 11, имахме гости и днес си стана както обикновено в 7.30 Simple Smile Но сега пък спи вече 2 часа  Sunglasses

# 226
  • София
Ние следобеда бяхме на този кът - казва се "Пързалката". Бяхме с Катето и Гого. Има огормно нещо като лабиринт от пързалки - чак на мен ми се искаше да вляза, но не пускат деца под 3 години в него. За Малчовците има бебешки кът. Има аниматори, които изглеждат мили и занимавта децата. 20 минути - 2 лв. Има голям надуваем дворец също много готин и там 20 минути - 2 лв, 1 час - 5 лв. Отделно има батути (индивидуални клетки) където скачането е 5 минути - 2 лв. Мая и Гого много се изкефиха там. Има и много от тея дето пускаш паричка и се клатят. Имаше една леля (нещо като управителка май беше) - много мила и любезна. Общо взето съм много доволна. Обаче организират и детски партита, което значи че събота и неделя ще е фул с рождени дни сигурно...

Да се поФаля - днес бяхме на консултация. Малкото е 4.900 кг и 57 см Shocked Нормално и възможно лие д а е качила 6 санта за 1 месец??? Иначе кило и 300 според мен не е тоолкова чудно имайкки предвид как яде... ама 6те сантима ме изумиха... Та така. Боцнаха й ваксина. Рева разбира се. И това е Simple Smile

# 227
Янче, браво за мерките! а дали е възможно - не знам... да не би да се е протегнала и опънала нещо точно докато са я мерирли, следващия месец ще стане ясно!

ами може все пак да се пробваме на този кът събота-неделя - може още да не се е прочул за партита... ама малко скъпичко ми се вижда, то към 10 лв явно трябва да се оставят на ходене там, но ако са мили и малчовците се кефят, понякога може  Laughing

хубав ден!

# 228
  • София
Браво на малката (явно вече не толкова малка  Laughing)  Бояна! Кило и триста са си супер постижение, а за 6-те сантима и аз съм учудена!

Детският кът звучи чудесно, но точно тази събота и неделя не е май много умно да ходим, като се има предвид, че затварят цяла София заради оня американски тиквеник. Аз пак си мисля по посока на днешно следобедно посещение,ама да видим. Ще се чуем (прочетем) пак по-късно!

# 229
  • София
Ние заради американския тиквеник си обираме крушите и отиваме на Гумощник. Ще се върнем вторник сряда, а ще тръгнем може би утре заранта... Днес следобяд нещо?

# 230
Янче, страхотни резултати! Много ви прегръщам - още една героиня ще си имате вкъщи! Hug
А тоя "тиквеник" Laughing за малко да ми развали новината... В понеделник, да е живот и здраве, съм в София - най-накрая! Идваме с Гошо / Whistling/ да подадем документи за шофьорската му книжка, с идеята да я изкарат за три дни, за да можем в сряда да пътуваме наобратно. Ще следя с интерес уговорките ви /ако има къде да седна на компютър/, а иначе може и да ви чукна по улицата някъде - ще ви позная най-малко по дечицата, само дето аз няма да съм с Дили и ще се чудите - тая пък коя е hahaha Оп, ама вие и Дили не сте виждали отдавна... Я дай да поправя тая грешка, ако помня как ставаше, де  newsm78

# 231
Е, изпълнителна съм, само дето снимките въобще не са от най-новите. newsm78 Забравих, че са на другия компютър.Аз си ги препращам от него на този, затова са само 10-тина и то до към Великден, така като ги гледам... Друг път, повече. Те дечицата, физически вече по-бавно се изменят, сега друго им е интересното... Wink
Ето ги и самите снимки:
http://foto.bg/showgallery.php?cat=3641

# 232
Люси, днес ходих до КАТ /между другото живея отсреща/. Ако бях пуснала експресна поръчка за книжката щеше да е готова във вторник, но понеже зор нямам дадох обикновена поръчка и ще е готова на 22-ри. Процедурата не отнема никакво време, за 10 мин бях готова.

Ако нещо не се случи до 5 часа, мисля да отидем зад НДК-а. Да, Неви, и там е като бермудски триъгълник явно - 10 кинта не ти мърдат за батути, клатушки и сокчета  Crazy
За утре сутрин предлагам  - зоопарка - той е далече от обхвата на оня "тиквеник" и няма да има задръствания и обикаляне. Вход 1 лв. плюс 25 стотинки за зрънчо Simple Smile
За неделя вечер - 19.00 часа - НДК-а, зала 2 - мюзикъл "Мечо Пух", Музика – Андрей Дреников, В партньорство с НЧ “Д-р Петър Берон” и Детски музикален театър “Пипи”. Не знам цената на билета.

Бояна извади страхотни мерки! Имаш страшни цици, майче  Laughing! За сантиметрите не ми звучи толкова невероятно - Дара май 5 см. беше дръпнала първия месец  Thinking

# 233
Смайли, благодаря за инфото. Значи ако успеем да подадем документите в понеделник, съвсем вероятно е в сряда да пътувам на обратно. Чудно! Направо ще изкрейзам, че трябва да оставям шуша сама. А пък ти, ако искаш, може да се видим, щом така или иначе живееш отсреща. Hug

# 234
Люси, чаровница е Дилята, няма съмнение! А защо не си разменим все пак и някой тел, може и на ЛС, че ако случайно имаш време да се видим, да не се опитваме да се засичаме ей така по улиците...
Смайли, ами това за зоо-то утре ми звучи добре, стига да можем да се занесем дотам (т.е. аз самата имам нужда от 1-2 дни реанимиране по повод началото на ваканцията/ сесията, че много се бях изморила от работа напоследък, а и днес бяхме на 'учебна екскурзия' в Хисаря - много приятно място впрочем), а за мюзикъла в неделя - не съм сигурна дали за нас такъв късен час е удачен, ама ще помислим... Тенск за идеите!

# 235
  • София
Леле днес е скапах от разходка... Абсолютно съм полудяла... ама съм решила, че понеже още немога да спортувам - ще ходя на километрични разходки... Лошото е, че това малкото нещо не се наяжда като че ли навън добре... Някак си суче доста по-малко, върти се, плюе... абе дразни ме Simple Smile

# 236
Леле днес е скапах от разходка... Абсолютно съм полудяла... ама съм решила, че понеже още немога да спортувам - ще ходя на километрични разходки... Лошото е, че това малкото нещо не се наяжда като че ли навън добре... Някак си суче доста по-малко, върти се, плюе... абе дразни ме Simple Smile
обичам те, ша знаеш, обичам факта, че няма лигли в таз отчетна, много ви обичам:)
една приятелка ражда в моемнта и съм под пара и съм се разнежила
Шоши как е бебка Ема

# 237
  • София
Криси Simple Smile ела да видиш какво става в майската тема... ще се нагледаш на лигли Simple Smile

Люска, забравихд а изкажа комплиментите си за Дилето. Наистина много е пораснала и много се е разхубавила. Жалко че ще с еразминем, но може би лятото ще се видим.

# 238
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Янче Габи първите 3 мес.растеше с по 6 см.,а Теди първия със 7

# 239
ето ни и нас след потопа....нямахме нет   #Cussing out

Шоши, страхотни снимките. бебка е голяма сладуранка , а Ди изглежда супер доволна. и ти изглеждаш прекрасно , като за току що родила   Heart Eyes

Люска, и Дилята много е пораснала. а каква коса самоооо- сладурка   Peace

ние с марто утре отиваме при Мушу и Борко Шумен . надявам се и с Петя  да се видим.  ако има нет там , ще ви пиша. смятам да поостанем до другата неделя.

Янче, браво на Бояна за мерките - добре си расте детето.  Laughing   ще я правим манекенка....

айде прегрьщам ви всички и до скоро..... Laughing

Общи условия

Активация на акаунт