В декемврийската редичка чакаме на Диди малката сестричка!

• 20 656
  • 288
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Айдеее, остана си Ванеса в къщи. Нито чете, нито пише, а като танцува, все на маршировки я избива.... Mr. Green А последният й хит, слушайки ме като й съобщавам името в детските центрове (Ванеса Клара Хер) е, че се казва Ванеса Кала ГЕЙ  Joy

# 211
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата

Тези луди ли са  newsm78. Ще стресират децата от малки с изпити.

# 212
Как може да родя толкова глупаво дете - на 2 и половина да не знае да брои, и да не разпознава цветовете, не го е срам, серсемина му със серсемин, ще види той довечера, ще ме срами в детската, пикльо с пикльо, никви бонбони докато не научи цветовете, ааааааааа ма хааааааааааааа
майка му на 2 години есета зьа опазване на околоната среда пишеше Crazy
Joy
Аз затова мойта в детска ясла я държа... Twisted Evil  Да не мислите, че е случайно. Просто не мой да издържим изпитите за градина.  Mr. Green

# 213
Брат ми се казва Сергей. Дара му казва вуйчо Гей. Той много се връзва, само на глупости съм я била учела и да не съм обелела повече дума да праща подаръци  Sunglasses

Дара е зле с английския  Twisted Evil

Цветовете нацелва, да брои до десет може ... буквите понаучи, вчера упражнявахме да пишем Н и Р ... може и да се класираме  bowuu

# 214
еми вие ще останете без градина,а аз ще накарам Дани да пусне 2 псувни и с Виктория на Алекс ще влезем в една група hahaha Плюс,че брои до 10 и разпознава някои от цветовете. Ина4е това за мен е пълна глупост и даже се чудя,дали това  не е шеги4ка  някаква. newsm78
Ние сме а моорето,ама много духа,макар и топъл вятър,само през нощта е валяло малко.Раззбрах,4е в Пловдивско е малък ад,аз ходя на майната си да търся морето,а то е отишло при тях Thinking Само се моля да сме здрави като миналата година!
Нело,ако видиш брат ти Гей,прати му много поздрави от мен! Joy hahaha
Честито на всички класирали се в  ДГ!!!Ние,май,навсякъде сме в "чакащи"...
Тази година съм доста по-добре с писането,е намирате ли  Joy

Последна редакция: ср, 06 юни 2007, 16:40 от Ванилийка

# 215
Нели ще звънна в закрила на детето, ти си цел тормоз Crazy Crazy Crazy Whistling

# 216
Намирам , че ако аз съм на морето, само гадни снимки колко ми е гот щех да пускам, Ванилийка bowuu

# 217
Ако трябва да сме сериозни - за протокола: и Диля покрива повечето критерии. Но за стихчета и песнички аз "вина" почти нямам - баба й я е научила на повечето. Дори понякога /все по-често/ ми се струва, че има доста по-голям капацитет, отколкото ние успяваме да натоварим. Rolling Eyes Но и прибързването /както и закъснението/ с някои неща си носи негативни последици по-нататък. Ние се водим по девиза: Всяко нещо с времето си, като кога му е времето е средна величина между нашите представи, нейното желание и все пак нивото на връстниците й. Peace

# 218
Привет и от нас
Марки ве4е трети ден е на ясла, после автоматично ще минава в градината май от септември. Вие от кога тръгвате на градина всъщност?
До днес беше на 6, без рев без никакви проблеми, но днес като се запъна и не ше да влиза половин 4ас обикаляхме градината ужас, а мислех утре да го оставя да спи там..
Тези с тестовете за градина ве4е ме убиха:) ние броим до 10 ама без някой 4исла... българския език не мога да определя до каква степен владееем  Laughing но като се върнах от Египет с една камила (игра4ка), се нау4и да казва 4е камили има Египет  Mr. Green
оба4е Милена, мисля си 4е ако ги закараме с Марк и Ванеса и 4и4ковците с акордеоните от Южния парк да изнесат същото представление със свирене и танци плюс събирането на комисиона на Марк от кутийката с пари4ки на оркестъра, може и в 1 ви клас директно да ги вземат- все пак толова музикални и дамата толкова пластична  Heart Eyes плюс такъв грижовен и предприемчив мъж да се сети как да изкара някой лев даже по време на разходка и да осигури финансово красивото си гадже току така не се намира Laughing
Търся си жена или момиче да води и взима Марк от градината когато пътувам свиркайте ако имате идеи ...плийййз

# 219
  • София
Уф, аз съм пробляла нещо, че си писала. Сега прочетох. По принцип, ако настояваш да я преместят, никой няма да ти откаже. Директорката е разбрана. Но ти си решаваш. Саша е много симпатично детенце. За майка и не знам. (Гери ли беше?) Иначе в яслата се носеха само чаршафи и дрешки за преобличане + разни хигиенни материали всеки месец. За детската май е същото.
Учителките вече се знаят. Не съм чула оплаквания за никоя от тях.

От мен весела седмица, пожелайте ни хубаво време.

# 220
  • София
Най-накрая слънце! Следобед (разбирай към 18 часа) смятам да заведа Ванеса някъде, казвайте си програмите!

# 221
Хайде в новия детски кът зад НДК-а. На открито има заградена площадка с мрежи, надуваем замък, пързалки, батути за скачане ... да го пробваме искам.
Ще оферирам и Янче.

Елексирче, лек път и весело изкарване на морето. Децата да слушат и да не се разболяват.
Останах с добри впечатления от директорката, макар че се държа /както всички останали/ като че ли е висше благоволение детето ми да бъде записано с градината им и аз трябва да се чувствам хипер благодарна и да не задавам въпроси от рода кой ще възпитава детето ми пък камо ли да поискам да видя къде ще живее то през по-голямата част от деня ... неам думи!

# 222
  • София
Къде е този детски кът??

# 223
На гърба на НДК. Минаваш между сградата и пилоните, покрай кафето и стърлбите за ресторанта, слизаш малко надолу по едни стълби и си там. Има голямо кафе с тенти и огромен детски кът.
Онзи ден пих кафе там и ми хареса, Янче днес ми се обади от там и каза, че строяли и още съоръжения.
Ама да не си помислиш, че е безплатно  Mr. Green

# 224
  • София
Днес ще го пропуснем. Тъкмо звъннах да дам инструкции да ми доведат Ванеса и се оказа, че е пак в едно от "особените" си настроения - разбирай, не е за пред хора  Laughing. Снощи си легна с рев в 11 часа, скочи сутринта в 7.30 (за нея това е супер рано) и на всичко отгоре не е спала на обяд. Можеш да си предствиш какво "Кисело Имонче"  Mr. Green е ....Нищо, ще споделите впечатления и утре или вдругиден ще отидем.

Общи условия

Активация на акаунт