Хайде на театър - №21 🎟🎭

• 2 100
  • 44
  •   2
Отговори
  • Галифрей
Добре дошли в новата тема за театър!  🎟🎭❤ 

Предишната тема -  https://www.bg-mamma.com/?topic=1875305.735

Споделяйте всякакви постановки,  които ви вълнуват и обичате! ❤🫶
Спойлерите в скрит текст.

# 1
Записвам се с една Малка Англия и благодаря!

# 2
И аз да се включа в новата тема. Чакам отзиви за „Физика на тъгата“. Взела съм билети за ноември. Из нета отзивите са изцяло положителни. Всички препоръчват, възхваляват... Но някак си съм предубедена към мненията на „известните“ и инфлуенсърите и въпреки субективността (което е напълно нормално) на всяко едно мнение в тази група, намирам общността ни за най-обективния коректив.

# 3
И аз аз включвам в темата.
Не обичам дълги постановки. Засега съм пас за Физика на тъгата.

Взела съм билети за "Две обиколки на парка" и "Арт".

В плана ми е "Викове от подземието". Някой с отзив?

# 4
Ами Достоевски … , но пък и един луд-луд актьор в най- добрия смисъл!

# 5
  • София
Здравейте,минавам само да похваля Интер алия-много ми хареса и пиесата и играта на Радина.Не помня откога не ме беше развълтувала така театрална постановка.Препоръчвам да се гледа,особенно от родители на момчета.Засяга много актуални теми, разтърси ме,разплака ме...обмислям да заведа и мъжът ми и да го гледам пак.

# 6
Записвам се в новата тема с „Влюбеният дирижабъл“. Поетично и красиво представление, което ми хареса повече от очакваното. Повечето стихотворения всъщност не ме докоснаха, но личните спомени, писма и истории на поетите ми въздействаха определено. Актьорите бяха прекрасни.

# 7
Силвия Недкова е писала за Физика на тъгата. В същия стил като Орфей е, както и предполагах, така че за мен ревюто беше много информативно. Simple Smile
https://www.ploshtadslaveikov.com/aktori-razkazvat-fizikata-na-s … uzNO9rg-SxfSylrvA

# 8
  • София
Да, много точно го е описала, изживях същото снощи. И още го преживявам, сигурно няколко дни ще го мисля и тази постановка ще е в главата ми. Точно това си мислех - че е психосеанс, не точно театър. Върна ме в миналото ми, в детството, в страховете, травмите, но и радостите, хубавите спомени, вълненията.. Странно е много, не мога да го опиша, не съм гледала Орфей, така и не посмях да отида след ваши отзиви, но това определено препоръчвам. И не, не ми се видяха дълги тези 4 часа, колкото и да е странно, и аз бързах да се върна след антракта.

Последна редакция: чт, 08 окт 2026, 08:36 от Olive

# 9
  • Галифрей

# 10
И аз не съм за дълги представления...
В очакване съм на "Лисичетата" и " Две обиколки на парка".

# 11
  • София
Не мога да си представя да стоя 4  часа на едно място в театъра, но "Физика на тъгата" ме замисля. Може би по-натам. Нямам много време да ходя на постановки. Имам билети само за „Банкерът от Мумбай“ и чакам с нетърпение.

# 12
  • Варна
Това не ми звучи като  напомпани хвалебствия, с високопарни думи за да обясниш защо нещо е добро... В последно време оценявам високо все неща за които мога да кажа " Обърнаха ми душата" , та тук има силна заявка за това. Четири часа ми звучи плашещо. Simple Smile  Но като ми е интересно тричасови преставления не са ми голям проблем.  Гледала съм " Орфей" , не ми е сред любимите , но и разочарована не бях чак.   От премиерните в София имам голямо любопитство към "Е.Е." , но и това представление ще е сред желаните за гледане.

# 13
Какво е Е.Е … - мой пропуск ?

# 14
Леле, за "Физика на тъгата" явно чак доходина ще се вредим. Преди час имаше билети само за последната дата през Декември и то на втори балкон. Докато чета ревюта и размишлявам дали не е много далеч от сцената и колко ще виждам, че съм с 3+ диоптъра и вече всичко е изчерпано.

От новия театрален сезон какво бихте препоръчали за 14 годишен тийн?

Общи условия

Активация на акаунт