Под Прикритие нов сезон - сезон 6 🔥

• 482
  • 14
  •   6
Отговори
  • Галифрей
Новият сезон на Под прикритие се завръща по БНТ! Всяка събота от 22:00

Главен сценарист: Ваня Николова
Сценарий: Борислав Захариев, Димитър Митовски, Слави Ангелов
Режисьор: Виктор Божинов
Оператори: Мартин Чичов, Антон Бакарски, Радослав Гочев, Георги Гвоздев
В ролите: Павел Иванов, Захари Бахаров, Мариан Вълев, Михаил Билалов, Александър Сано, Владимир Пенев, Кирил Ефремов, Йоанна Темелкова, Юлиан Вергов, Радина Кърджилова, Веселин Калановски, Велина Георгиева, Климентина Фърцова

Креативен продуцент: Димитър Митовски
Изпълнителни продуценти: Магърдич Халваджиян, Силвестър Йорданов, Велина Щърбакова
Делегиран продуцент: Миладин Гергов, БНТ

# 1
  • София
Благодарско за новата тема. Simple Smile

Ами да си пожелаем добър сезон.

Мислите ми преди старта от старата вече тема:
https://bg-mam.ma/p/923993/51619941

# 2
  • София
Надявам се да е интересно. Забелязвам, че хората са станали супер негативни и вече трудно да има успех каквото и да е. Старите сезони хванаха едно по-различно време, в което зрителят не беше толкова критичен.

# 3
Благодаря за темата!
Е що така го няма Бойко, такава хубава заявка даде и много добре си изпълни ролята. Има нишка за него, отношенията с Ния там беше интересно. Трябва си и любов не може само "вафли, перуки и @урви".😁
Чакам с нетърпение, нямам супер очаквания каквото - такова, но все пак познати герои, жанр ще се върнем малко в онези смутни времена.

# 4
  • Бургас
Благодаря за новата тема!
Нямам търпение да започне!
Очаквам да ме грабне отново!

# 5

Не съм скептик, но ме е страх да не е много зле и да ми развали спомените и положителното чувство от старите сезони. Факт е, че сериала беше хит в едно друго време, колко и да е близко, така е и далечно вече. Но да видим! Пожелавам ни да е страхотен сериала и да се изкефим на макс!

# 6
Не очаквам нищо и се надявам да не е много зле.
Ще ми липсва много Ерол, ако го няма.

Последна редакция: пт, 09 окт 2026, 19:32 от densi

# 7
  • Street of Dreams
Бойко наистина беше супер, много добре си изигра ролята на хилаво и спокойно лошо момче.
Надявам се да няма незаслужен хейт - наистина хората станаха много недоволни от всичко, но все пак от своя страна не мога да взема новите двама главни актьори насериозно, все още. Ще видим утре.

# 8
  • Другата България
И от мен благодаря за новата тема.
Ще гледам, както вече казах, и ще разчитам на спомени и на вас, ако някой персонаж ми е “непознат“.

# 9
  • Галифрей
Нов трейлър

# 10
  • Стара Загора

# 11
Нямам очаквания и съм леко скептична за продължението на сериала. До тук историята помни много неуспешни опити за изсмукани от пръсти продължения на касови сериали, та не знам...
И не, зрителите не сме станали прекалено взискателни, а имаме натрупана доста голяма "база данни" за наистина качествени филми и безпогрешно различаваме всеки опит за плява под гръмкото наименование нещо "уникално".  

След епизода довечера вече ще имам яснота дали ще му дам шанс. Но(!) много бих се радвала ако вземат да ме изненадат приятно и да опровергаят категорично здравословният ми скептицизъм. Поживём - увидим. Grinning

Последна редакция: сб, 10 окт 2026, 09:52 от Sysly

# 12
  • Sofia
И аз съм скептично настроена. Нямам големи очаквания.
А като видях, че са включили и Павел Иванов - съвсем съм със смесени чувства.

# 13
Никакви очаквания нямам, но ще изгледам епизода тази вечер. Честно си казвам, че до 3 сезон ми беше интересен, а слид това не толкова. От първи до трети сезон съм го гледала няколко пъти, но от четвърти нататък само меднъж и не си спомням особено много.

За мен имаше огромна разлика в атмосферата някак и самия сюжет, сценарий.

# 14
Как могат да се видят епизодите /или повторенията/ от чужбина ?
"На живо" при мен го дава блокиран.

Общи условия

Активация на акаунт