Кога ви обезсчестиха?

• 19 333
  • 160
  •   1
Отговори
# 30
Темата май се изчерпа. Затова предлагам продълженията:
Как ви обезСчестиха? (Подробно описание на акта, кървене/липса на такова, наличие или не на светещи сеирджии и пр.)
Кой ви обеСчести? (Подробно описани трите имена, ЕГН, адрес, телефон, размери и други подобни немаловажни подробности).
Колко пъти ви обезСчестиха? (Подробно описание!)
Какви бяха последиците от обезСчестяването? (Евентуална бременност, проблеми с родители/гадже/съпруг, венерически заболявания, СПИН и пр.)
Получихте ли оргазъм по време на обезСчестяването? (Непременно анкета с 3 отговора - Да, Не и Ба ли мааму?)
Какво ви каза той след обезСчестяването? (пак анкета, ама няма да подсказвам въпросите, че ме е срам! Embarassed)
.......
Вие сте!  Hug

# 31
Педофилия е, когато възрастен прави секс с дете, а съвсем друго е когато двама тийнеджъри откриват телата си.

И това откриване въобще не е следствие на натиск отстрана на връстниците. Хич даже. И не, никак не е свързано със самочувствието и себедоказването. Егати, все едно ние не сме били на по 15 и не знаем кое, как и защо се случавше.

Да, да, знам. ССФ е чакала "подходящия", било е невероятно хубаво преживяване, а за капак на всичко тя е била доооста развита и отговорна за възрастта си. Пък той колко е бил перфектен и невероятен дори няма да отваряме дума. Да плува тука кораб или поне кану-каяк за трима?

# 32
Как ви обезСчестиха? (Подробно описание на акта, кървене/липса на такова, наличие или не на светещи сеирджии и пр.)
Кой ви обеСчести? (Подробно описани трите имена, ЕГН, адрес, телефон, размери и други подобни немаловажни подробности).
Какви бяха последиците от обезСчестяването? (Евентуална бременност, проблеми с родители/гадже/съпруг, венерически заболявания, СПИН и пр.)
Получихте ли оргазъм по време на обезСчестяването? (Непременно анкета с 3 отговора - Да, Не и Ба ли мааму?)
Какво ви каза той след обезСчестяването? (пак анкета, ама няма да подсказвам въпросите, че ме е срам! Embarassed)
.......
Вие сте!  Hug
Добавям:Къде ви обезСчестиха?
                            Болеше ли ви от обезСчестяването?

# 33
# 34
.......
Вие сте!  Hug
Направо пускай нова тема Joy

# 35

Нищо й няма на темата.
Само отговорите са впечатляващи.

Тъкмо да ми настръхне косата от педофилията, дето я забеляза Киселяк, и взех, че аз пък забелязах резултатите от анкетата: всъщност само три дечица под 14 години са си играли на възрастни.
Най-голям е процентът на отговорилите "над 18".

От друга страна над 60% са се опитвали да ходят и на училище, когато им се е случило.
Чудна работа. Децата стават възрастни с няколко години по-рано, пък възрастните им правят рИформи и ги държат в училище години по-дълго (12 класа ли беше минимумът сега? май мислеха нещо и за 13-и, или за 14-и? де-е-е, остарях, не ги следя вече тия неща). Много материал им се събра на младите, много имат да учат понеже...
Като закрият сега половината излишни училища, дето ги бяха настроили миналия век, може пък в оцелелите да пристроят общежития за семейни ученици и техните деца.
Ако пък успеят да вдигнат с още 3-4 години ученическата възраст, и да смъкнат с 2-3 момента на "откриване на телата", може и три поколения да приютят в тези евентуални общежития...

... Истината е, че няма как 14 годишните възрастни деца да се почувстват ощетени от нещо.
На тях просто са им откраднали от детството - не знаят какво е да се наиграеш, щото няма къде да го разберат.
Не знаят и как се пише "обезчестявам" - и това няма къде да го разберат.

Vqqra, що наистина не си поправиш заглавието на темата, стига са те занасяли с тая дума. Или поне им кажи: "Ми аз нарочно така пиша - щото и "без" чест, пак си "с" такава". (Дай пример и с "Пощальонът звъни два пъти" - там има една култова реплика, дето може да се пригоди за случая. Ма то филмът е отпреди не 14, ами 24 и повече години, че кой ще ти го знае и него...)

# 36
Не мисля, че съм обезчестена. По-скоро тогава станах жена  Wink . За това ще формулирам въпроса така : Кога правихте любов за първи път  Peace ? Ето и отговора:
Бях на 16. Той също  Mr. Green . Бяхме го планирали от известно време. Бяхме дълго преди това гаджета. Беше прекрасно, безболезнено и много романтично преживяване! Оргазъм не получих. Той беше много нежен. Бяхме само двамата в планината и просто стана. Без никакви последсвия...Той беше още по-влюбен в мен след това.  Hug
Казах на майка ми няколко дни по-късно, а тя се очуди, че не забелязала промяна. Нямаше и какво да забележи. Просто промяна нямаше. Само връзката с гаджето ми беше станала по-сериона.

Последна редакция: пн, 21 май 2007, 16:13 от ZiMa

# 37
  • някъде ... тук ...
Гласувах.

Холограма   202uu

# 38
Аз обезчестих съпруга си когато той беше на 17, а аз на 15.
Кво да се прави - раничко си беше. Embarassed

# 39
  • Linz
Дадох си честта на 16 (ненавършени).

# 40
Не съм обезчестявана.
На 17 ми разкъсаха девственият пояс.
Държа да отбележа,че беше планирано от моя страна.

# 41
Леле мале що за дума е обезчестяване за първия полов акт.  Thinking

# 42
На 18-ет , беше с мое съгласие  Mr. Green

# 43
17г.с благословията ми     Joy    Joy    Joy

# 44
Бях почти на 15 Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт