Кога ви обезсчестиха?

• 19 354
  • 160
  •   1
Отговори
# 120
Може ли пак да зададеш въпроса, ей така, като на идиот?
Какво се пита всъщност? Не мисля, че някой ме е обезчестявал. Честта си е моя и само аз мога да се лиша от нея. Мисля, че все още съм честна пред себе си и пред хората.
А може би питаш нещо друго?  newsm78

Какво сега...една овца  zапочна да блее и всички след нея... по принzип това е другото наименование да zагубиш девствеността си..малко повече четене не би било вредило на никой  Laughing

# 121
тцтцтцтцт. я по-кротко.
ми не сме чели, бе кака, прозти сме. ти кат си чела, гордей се. на мен четенето ми вреди, информирвам се и губя илюзиите си.
теб да те е обидил някой, та обиждащ на увсъ. амн Twisted Evil
а не е ли примерно, малко повече четене не би навредило никому, амн. или не би навредило на никого, или не би навредило на някого. Mr. Green
ай отивай да четеш и да ни дадеш правилния отговор.
и нема да викаш на кака Сийка увсъ, че го приемам лично.

Последна редакция: чт, 23 авг 2007, 10:45 от matakosmata

# 122
ни виждам смисъл от безсмислените ви спорове на 14..16...17.. май е все тая важното е да е с желание.Аз бях на 15 и какво...имахме 5 годишна връзка.....която естествено приключи.Май не е дошъл края на света.И кой пита колко пъти....май девствеността се отнема само един път или някой има 5-6 сефтета\май всеки следващ път не е първи\.И немисля че става въпрос за задръстени или не всеки е живял по различно време,защото някой са по големи,а други по малки.... Wink

# 123
  • София
Анкетата е интересна.
Нещо, обаче, не ми допада словосъчетанието "ви обезчестиха". Какво означава това?
Няма такова нещо като обезчестяване - едно момиче не загубва чест, не става нечестна и не е омърсена ако има сексуални контакти. Че на всичко отгоре излиза, че тя е обект на обезчестяване - сящаш е против нейната воля (в днешно време звучи като насилие).
Това са отживелици. Никоя нормална, здрава и със самоуважение млада жена няма да приеме "да бъде обезчестена".
Може да ви изглеждам дребнава, но времената са други и няма такова нещо като обезчестяване.

# 124
Някой забеляза ли изобщо заглавието на темата?- Кога ви обезсчестиха?
А коментара ми е напълно излишен.

# 125
  • У дома... някъде
На 16 май беше newsm78

# 126
Някой забеляза ли изобщо заглавието на темата?- Кога ви обезсчестиха?
А коментара ми е напълно излишен.

Съсипахте се от разбора на тази дума.  Ако беше прочела всички отговори преди твоя щеше да видиш, че авторката отдавна се извини за голямата си грешка и каза, че заглавието не може да редактира.  Дали може или не може не смея да твърдя със сигурност, защото никога не съм пробвала, но е факт, че вниманието и беше насочено към този проблем със съответната дума. 

# 127
  • sofia
Аз пък на 15 изобщо не мислех за мъже...много смотана бях

Иначе другото се случи на 21 Embarassed

Еда приятелка разправя "Толкова съм смотана, че едва се омъжих"  Joy Joy Joy Joy Joy
Иначе по темата, на 16.

# 128
обезчестиха Simple Smile как само звучи  Embarassed над 16 бях ама не ме обезчестиха просто правих секс

# 129
  • в моя свят на мир и любов
Ох, ох.
Колкото пъти видя тЪз тема, толкоз пъти ми се ще да се разкрещя заради правописната грешка. Просто ми боде очите.
Ми то кой знае авторката какво си е мислела, като я е пускала.

# 130
на 18 години.

# 131
моята чест беше безсрамно отнета на 16!
и стига с тия "аз си имам чест" и ала бала
какво означава да си имал страхотно романтично преживяване на 12 години. ти тогава нито знаеш какво е чест, че пък и да я защитаваш на всичкото отгоре.
айде толкуз от мен?  Joy Joy Joy

# 132
  • София
И мен на 16.
Ама беше трудно обезчестяване Mr. Green Laughing
Стана от третия път.

И то прибегнах за кратко до друг. Crazy

# 133
  • в моя свят на мир и любов
И мен на 16.
Ама беше трудно обезчестяване Mr. Green Laughing
Стана от третия път.