АПРИЛ и МАЙ в лятна ваканция

• 28 698
  • 283
  •   1
Отговори
# 120
  • СОФИЯ
Кой предлага, той залага  Mr. Green

Аз съм ЗА, ама по-женски пак ....

# 121
  • София
Хайде и аз съм за среща( естествено).Ама до 10 дни,че заминавам за прованса  Grinning .

# 122
Еми, явно отсъствието ти оказва особено влияние на темичката:mrgreen: Ако питаш мен веднага си назначена за рекламно лице на елитна автомивка Hug И поздравления, махнали са ти гипса, надявям се да се чувстваш добре, както и изглеждаш thumbsup
Иска ми се да съм на мястото на Ивчо и Ицко  dance

Отдавна не сме давали отчет за размерите на наборчетата. Присетих се, защото една позната на майка ми я питала Дария наесен в първи клас ли ще бъде Shocked, че е сравнително едричка, едричка е #Crazy 105см/18кг.

Heart Eyes

# 123
  • Добрич
Здравейте от Добрич. Тук се стопихме 2 дена, но днес май ще е по- добре.
Пепито беше миналата седмица на градина, само до обяд. Отиваше с удоволствие, контактува с децата, не ни търси, изобщо не е плакал, изяждал си е всичко Mr. Green, и не се е напишквал. Дотук всичко е добре, но... от неделя е болничък  Cry- първия градински вирус. Той (вируса) не е много тежък, но пък се влачи май дълго.

За мерките, моят хубавец на консултацията за 3 годинки беше 106 см, 16,5 кг.

Чао и бъдете здрави!  Heart Eyes

# 124
vadjra , мноооого си хубава и елегантна  Hug. А за малкия господин нямам думи просто.

Еми, направо ви завидях, как се оливате с маркуча  Laughing, а тук тези дни направо се опържихме. Ега ти жегата, ега ти чудото  ooooh!. Нито е да излезеш, нито да си останеш в къщи.

anuschka , прегръдки за Пепи. Ще се оправи, то е ясно, обаче гадното е че с тръгването на градина започват и болестите  Confused.

На нашата консултациа на 3г. Ева я измериха 101 см. и 15 кг.

# 125
Ирина е 13 кг. и деветдесет и няколко см, но не си спомням точно. Няма метър със сигурност. Обикновено ме питат дали е на две годинки, при което тя ги залива с вълна от възмутени обяснения колко е голяма и хората се чувстват неудобно.

Тук също е адска жега, малката е изприщена от топлото по цялото тяло.

# 126
Здравейте, мили ми приятелки!

Виждам, че не сте изписали много, но това е обяснимо с оглед на отпускарския сезон.

Еми, поздравления за махнатия гипс. Онзи ден се бях замислила как ли понасяш жегите. И брат ми тия дни се отърва от неговия. Не се мори да се извиняваш. И аз като vadjra не видях причина да ги плещиш тия приказки, ама хайде. Сега от безработие ти идват тия мисли, сигурна съм....

За отчет - 102 см / 18 кг. Новост в нашето ежедневие е срамът. Боян не дава да му свалям чорапите, че щели да го видят всички. За потник и тениска да не говорим. До онзи ден беше и с двете и се потеше като звяр, естествено. Разгеле сега го убедих някак да ходи само с тениска, но по потник - и дума да не става...
Другата седмица съм почивка, че детската градина излиза във ваканция и доколкото разбрах сборните групи ще са пълна скръб. Посъветваха ме да си го гледам ако мога.
Ние сме решили с една приятелка да отидем също на село сега, защото е в планината и по-лесно се понасят жегите там. Та ще съм в отпуск до 10 юли. Ще вземем голям басейн и бира и кебапчета и "Здравей живот!" - друго не ни трябва. После мама излиза и го поема и аз ще съм свободна през седмицата. Тогава ще ми е удобно за срещичка.

Като се върна и сдам ремаркето, ще се заема с апартамента, че вече пипката ме пипна. Надявам се да се справя до края на лятото, а после как ще връщам парите - не знам. Сега пак съм на вълна кредити и ще видя какво ще измисля.

# 127
  • София
Сборните групи наистина са скръб. Нашата градина ще почива август, а защо отсега по4ват да ги събират-не мога да разбера. В4ера бяха с малките. Отивам да си го взема , а
те : "Ама той не слуша, викаме го, даже не се обръща все е едно не ни чува",
аз питам "Е как го викате и не се обръща"
 и те: "Ми : Ивайло, Ивайло-той не идва".
Аз- "Ами той просто не се казва Ивайло!!!!" Twisted Evil Twisted Evil,
 а те "Ми как?"
 "Иво"
"е то все тая"
Идеше ми да ги фрасна с нещо.
После се оказа, че спели по две на легло!! В тая жега!!
Той не беше спал с друго детет де. Но ми каза кои били по две Simple Smile
Та сега се гледаме вкъщи. Но в събота мисля пак да идем за седмица поне на вилата.

# 128
Като спомена сега - наскоро паднах от смях с Боян. Какви ги изтриса, направо се смайвам.

Онзи ден си изпроси да си легне при мен, защото "Не разбираш ли, че ние трябва да сме заедно, мамо?"
После четохме книжки и той пита:
 -"Мамо, забелязваш ли нещо?"
 -"Какво?"
 -"Нещо да ти пречи?"
 -"Опрял си си крака до моя."
 -"Е, това е съдба...."

# 129
Ама и Боян си го бива  Joy

Да не забравя да се похваля - у нас има голяма радост: махнахме и нощния памперс. Голяма радост. Сигурно сме последните, но важното е, че най-накрая и това се случи.

# 130
Привет момичета много се радвам, че отсъствието ви е положително. Аз от сборните групи в градината не мога да се оплача, всъщност зависи от детето, моето не е проблемно с адаптацията явно и не страда, а напротив радва се на новите си приятелчета.
За височина и Петър е 105 см, но е 14кг.-ген какво да го правиш добре, че се е метнал на баща си  Mr. Green

Всъщност влезнах за да ви почерпя за двамата си именници татко и синче-Петър да им е живо и здраво името

Първо по едно сутрешно   food010 след което ще ви направя топли  food002 и накрая малко да си присладите  newsm38.

Весел и усмихнат летен ден, на почиващите максимално се наслаждавайте на дечковците и хубавото време, на работещите иде края на седмицата Hug  bouquet

# 131
а аз специално влезнах да честитя имения ден на Пепи.
Да е жив и здрав и много да радва мама и тати
целувки от мен и Кети

# 132
  • Sofia
Честит имен ден на двамата Пепчовци, живи и здрави да са ти Джен, да те слушат с двете уши и да те радват много...

Иначе ние вече сме добре, Виктор беше настинал с лоша кашлица, после бебето. По този повод се разминахме с морето Cry Сега вече съм на работа, което е добре, защото бях полудяла вкъщи - едно и също всеки ден...Сега съм по половин ден и добре ми се отразява.
Виктор не съм го мерила, но е доста висок. За килата е 14 кг, но хич не яде. Такова злоядо като мен се е пръкнал. Ходи още на ясла, до края на юли. Успяхме да го вкараме с рушвет в местната градина, но ще е от септември. За август съм уредила бабите, на смени...

За среща - нали знаете, че винаги съм на лице и гласувам с две ръце ЗА. Така са ми се разтанцували хормоните, че не мога на едно място да остана за 2 секунди. Да не говорим, че напоследък се подвизавам все в секс темите в Клюкарника Mr. Green Мани, не питайте на какъв огън се пека #Crazy

Та така, ако искате още утре вечер може да направим едно излизане, хапване, пийване и после танци манци...Джен, аз пак осъмнах наскоро в Брилянтин, пак имам още 2 червени точки  Hug Хубаво  си е там, ей...

Eми, радвам се, че вече си без гипс   bouquet Пожелавам ти безаварийно отсега нататък  bouquet

Последна редакция: пт, 29 юни 2007, 19:40 от Vesito

# 133
Весел празник на всички именници днес    bouquet!

# 134
  • София
Честит имен ден на мъжете ти, Жени !
Да са ти живи и здрави и много да те радват!!!

Общи условия

Активация на акаунт