АПРИЛ и МАЙ в лятна ваканция

• 28 697
  • 283
  •   1
Отговори
# 105
M&D, аз се бях засилила едно време да стрижа госпоицата, но Зори ме смъмри и Катрин до ден днешен са  подстригвани само с връхчетата. Такава вълна е заформила. Едвам я реша, да не кажа, че аз не я реша  Mr. Green а само бабаите и детегледачката. даже сега горкото виждам го, че го мъчи, че му е топло, ама толкова ми е хубавка така с дълга косичка. А като бях малка майка ми все ме подстригваше като момче и аз изпадам в ужас да я подстрижа късо. Даже така й сложих обеците. Остригах я късичко и след два часа отидох да й сложа обеци защото не можех да я гледам така като момче. А кажете ми не съм ли майка идиотка
Моя племенник като го стригаха гола глава много се кефеше, че му боцка и само си пипаше главата и викаше "гола, гола"
Тъй, че да сме благодарни, че не разбират какви експерименти си правим с тях

# 106
  • Sofia
Мила Жени, честит рожден ден, желая ти цялото щастие на света, да си здрава и с много късмет и успехи...   newsm51 newsm59  party023  bigdance2 Tada baloni happy bd

# 107
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН , Жени!!!
Желая ти много здраве и от всичко хубаво по много  Wink !!!
 bdbaloni bdbaloni bdbaloni

# 108
Мацки много блогодаря за сърдечните поздрави

Щастлива съм, че ви има и че ме радвате с вашата компания

Ето една скромна виртуална почерпка от мен:

Coffee cook Popcorn beer3  party023

# 109
  • Добрич
Жени, честит рожден ден!

Здраве, здраве и пак здраве!!!

# 110
Честит рожден ден,jen! smile3525 smile3525 smile3525

# 111
Честит празник на моята адашка
да си жива и здрава и все така готина, засмяна и ведра[/color]
  bouquet  bouquet  bouquet

# 112
Жени, честит празник и от мен!!!

Пожелавам ти каквото ти е на сърце това да ти е и в ръце! Бъди здрава, щастлива и обичана!
Весел празник  Hug!!!

# 113
Честито и от мен на Жени!   bouquet

С пожелания да си все така добричка, усмихната, здрава и обичана от всички!

# 114
Чакайте и да се оплача малко...

В събота бяхме в Южния парк и аз като първа патка си загубих портмонето с документите и всички карти. Видях се в приключение - само си представих какво ме чака с преиздаването.
Добре, че поне ми се обади една дама да ми каже, че ми намерила документите. Естествено, парите ми ги нямаше.... А Александър като отиде да ми ги вземе, дори й дал и последните 8 лв, които били там. Тя май достатъчно си беше взела, ама хайде. То дай на мъж да свърши нещо и после чакай резултата...... Щях да го убия.... Как така решава да черпи с единствените ми останали пари и при това дори не ме пита.........
Порка мизерия!
Сега всичките ми карти са блокирани, нямам една стотинка и на всичкото отгоре сметките се зададоха, заедно с лихвите и таксите за преиздаване на картите. Иде ми да крещя и да бия, но се чудя кой да го отнесе. И това ако не е продължение на черната ми серия от миналото лято - НА! Вече не знам какви свещи да паля и къде да се кланям. Една колежка ми казва, че явно много хубави неща ме чакат, след като страдам така сега. И у мен съвсем естествено изниква черногледия въпрос:"Ами ако съм била щастлива и сега си плащам?"
Абе, телешки работи - то при мен всичко в живота ми с клизма е ставало, та какво ли се чудя и се мая. Явно такава ми е орисията....

Е, оплаках се! Не че ми олекна особено, ама друго си е....

# 115
Sarsarilka , много неприятно... Confused , ако знаеш как добре те разбирам Tired. Миналата година точно преди Коледа нали и на мен ми откраднаха чантата от количката, барабар с протмонето ми вътре...А тъкмо бях тръгнала за подаръци за дребосъчка, отнесоха всичко гадовете му мръсни, на Евката яке, дрешки, комплект шал шапка и ръкавички, чашки, абе всичко дето има в една бебешка чанта. На мен обаче документите никой не ми върна и се трих две седмици с преиздаване на лични документи и дебитни карти, както и съответните такси за преиздаването им   #Cussing out.
Тоя крадец/крадла кой знае колко е хълцал и пръцкал от майните по негов адрес  Mr. Green.
Минава, ама не се забравя, гадовете му с гадове крадливи Crossing Arms.
То когато си с дете, къде да ти гледат очите по напред.....

# 116
Привет, момичета! Наистина излязохме във ваканция, откога не сме писали нищо ново. dance
Аз само да побутна темичката Embarassed и да споделя скуката си - детенцето ни е на село, татко му - нощна смяна..., просто няма начин да си омръзнем Confused
Пропуснала съм една прекрасна рожденичка  bouquet
Сарсарилке, съжалявам за неприятните емоции, които са те връхлетяли, надявам се вече да са утихнали и бързо да ги преодолееш. spoko

# 117
  • София
Брееееей!! Мислех, че няма да смогна да ви из4ета, а то? ooooh!
Аз като примерна безработно-безпарична се отдадох на пълна почивка. Бях около 2 седмици на вилата с кратки забежки до София- за РД на скъпа, любима приятелка  Wink, за малко козметични глезотийки и пак отидох. Голямо разпускане! ЯД ме е даже, че се прибрах. Другата седмица пак мисля да ида-явно скоро няма да почна май работа Rolling Eyes.
Ето снимки:
(и по-снизходително към целулитчето и килцата ми моля Praynig):
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=147921

Установих, че когато Ивчо е около мен съм си самодостатъчна Mr. Green
Което си е личностово израстване хихи Simple Smile

# 118
  • СОФИЯ
Ей, момичета, надявам се да се забавлявате здраво и да нямате време да пишете  Heart Eyes

Джен, с огромно закъснение ти поднаясам пожеланията си за прекрасен живот, изпълнен със "колкото повече, толкова повече" положителни емоции  smile3525

Sarsarilka, съжалявам за случилото се и гледай напред!

Еми, не успях да видя целулит и излишни килца, а една страшна мацка, която си изкарва страхотно  Heart Eyes

Аз успях да се измъкна след два месеца почти денощна работа за една седмица и естествено се насладихме на морето. Признавам, че ми беше адски хубаво, защото още нямаше никакви хора и шумни места. Истинска почивка за духа..., но това мойто момче на моменти направоооо с неговия инат ме изкарваше извън релси. Но бисери имаше и то ежедневно - "Мамо, айде в морето, но първо си свали банския, че ще ти се намокри", или пък на сервитьорката "Тя защо е облечена? Искам я гола  Shocked".
Ето ви малко снимки http://www.snimka.bg/album.php?album_id=147938

А, и нали бяхме шафери http://www.snimka.bg/album.php?album_id=143708&photo=1

# 119
  • София
Светле, направо сте невероятни с малкия сватбар!! Ама и каква мамааа!!!!!!!!
Ицката е невероятен модел-какви пози, какви муцки. Сладкиш!
Мацки, много ми домъчня за вас, сега като гледах снимките на Светлето. Хайде да се видим? Хм?

Общи условия

Активация на акаунт