АПРИЛ и МАЙ в лятна ваканция

• 28 893
  • 283
  •   1
Отговори
# 90
Честит рожден ден ,Небесна!

smile3525 smile3525 smile3525

# 91
  • София
Честит Рожден ден,
на пипера в нашата манджа,на бодливата роза в букета или на кратко на Иветка!!!
Много здраве и не губи своя дух и чар!!!

# 92
ЧЕСТИТ ДЕН РОЖДЕН
НЕБЕСНА, бъди все такава каквато си  Hug
С пожелания за много усмивки  Grinning
  bouquet

# 93
Честит празник, небесна ни рожденичке!!! Heart Eyes
Запази неповторимия си дух, живей, дивей, бъди себе си!
Hug  bouquet  bouquet  bouquet

# 94
  • Sofia
Честит рожден ден Небесна, с мъничко закъснение   bouquet Да си все така лъчезарна, духовита и весела, много здраве на теб и семейството ти, щастие, късмет и лЯбов  bouquet

# 95
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НЕБЕСНА ...ПОЕТЕСА....МНОООГО ХУБАВИ МИГОВЕ И УСМИВКИ

# 96
  • Добрич
Честит  рожден ден на патерици на нашата alma!!!/size]

Аз днес си имам рожденничка, да ви почерпя набързо:

# 97
  • София
Анушка, да ти е жива и здрава Деската и много да те радва!!!  bouquet  bouquet  bouquet

# 98
Анушка, честит празник на твоята красавица! Пожелавам и здраве и щастливо и безгрижно лято  Hug.

# 99
Честит рожден ден на патерица на Небесна! С пожелание за всичко най-добро!  Simple Smile  Heart Eyes
Анушка, честит рожден ден на дъщеричката ти! Да бъде здрава, усмихната и щастлива!  Simple Smile  Heart Eyes

# 100
  • Варна
Дами, благодаря много за поздравленията!  Hug
Ща ва почерпя с компенсация за липсата ми совсем скоро, поръчал съм вълшеббствени шоколадови жаби, чакам ги..  Crazy

Моля ви са да подгледнете този петиция и ако сте съпричастен да подпишете, че и да разпространите сред познати.
http://www.bgpetition.com/detska_gradina_za_nashite_deca/sign.html
Тенку!   Hug

# 101
Ето ме и мен на родна земя, най-после!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА НЕБЕСНАТА ВЪЛШЕБНИЦА! (на патеричка!)    bouquet
Да си жива и здрава и все така душа на компанията!!!

Честит рожден ден и на Деси на Анушка!
С пожелания да ти помага и да те слуша, да е здрава и щастлива!    bouquet

Момичета, нямах търпение да си дойда най-накрая! То хубаво да видиш малко свят, ама изгорях от мъка по детето си.... Сега сме неразделни и много се обичаме. Накупих му сума ти подаръци - в общи линии парите за ядене ги дадох за книжки и играчки. Направо жал ми стана като видях тъпите капиталисти-синдикалисти какви възможности имат да зарадват децата си. Аз направо се загубих в морето от кукли, колички, топки, коли и всякакви видове семейни игри. Някои от тях ги има и у нас, но да не ви казвам колко пъти по-скъпо.

Едно време се смеех на мутресите, които казваха, че излиза по-евтино да отидат до Италия да си купят обувки, а то сега се оказа, че е истина.... Играчки, които струват по 5-10 евро, тук са по 50-60 лв и нагоре, а за ЛЕГО - да не говорим. Ще направя снимки да видите какви красотички са...

# 102
Честит празник на кака Деска  bouquet Heart Eyes

Снимков материал ще приложа по-късно, а сега споделям, че Дария и тати имат еднакви прически Confused
Плюйте ме, каквото искате ме правете, но решихме, че може да помогне тази процедура на косорастежа й. Бяхме със свити сърца, настроихме я..., фризьорката работеше със свито сърце, а нашата принцеса се кефеше през цялото време, дори правеше забележки и другата коса да й махне Joy, после дори не искаше да й сложим шапката.

Весело лятно настроение Heart Eyes

# 103
  • Варна
И как ще помогне на косорастежа? Да не би всички плешиви мъже, които си бръснат главите, после да им пониква много гъста коса? Crazy  Жестоки хора, нямат свян! Добре, че детето приема всяка родителска приумица подобаващо. Бравос!

# 104
Хананасова, дайте насам снимки от Вашето кралско тържество! Не се скатавайте по варненски, защото иде лято, а ние идем с него!

Общи условия

Активация на акаунт