АПРИЛ и МАЙ в лятна ваканция

• 28 676
  • 283
  •   1
Отговори
# 165
Кате, не знам дали сме се оживили, но ти опредлено. Това е рекорд  затеб... толкова много да пишеш в темата.... ейййй добре ти влияе ремонта
За банята да идвам да помагам. Станала е много сладка. Ама това зелено .... очаквам да се боядисаш някой ден в зелено. Аз естествено ти поразгледах албумчето и си видях моята баня
Ехххххх. За сега само ще си въздишааааам,  въздишам хммммм

Еййй лятото дойде, ще бебеправите ли? май имаше много желаещи, но сега като дойде време май се поотказахте?

Последна редакция: нд, 05 авг 2007, 09:37 от Evjeni

# 166
Аз нищо няма да правя. След операцията не ми дават да правя бебета доста време. Те като ми дадоха секс да правя,берекет версин и на това  Mr. Green

# 167
  • София
Зориии, липсвате нииии Cry Cry Cry Cry
Дали да не ви посетим края на седмицата newsm78 newsm78
С бебетата.... Cry Cry Аз почвам работа на 13.08. поне година не мога и да си помисля за бебета...

# 168
Еми, за съжаление в сряда си тръгваме, много бързо мина времето нещо този път.

Жени, а на теб какво ще ти се случи като те видя ..... #Cussing out. Ева добре си се плацикаше в басейнчето, що ти трябваше да я караш с пояса в морето. Сега се върни тук и стой с нея във водата, защото с баща и гъбясахме  Twisted Evil.

# 169
Зори, идвам, идвам....

# 170
Здравейте, другарчета! Hug
Радвам се за всички ви, че си изкарвате страхотно лято Sunglasses

Даренцето няма търпение да сме "тримата семейство", но в събота беше много лоша, ревеше и не пожела да отидем с баба й дядо й на Балкана (интуицията явно й е подсказала, че колата им ще се повреди). Изкарахме си не по-лош уикенд в Русе. Вече броя дните до 15.09., за да си я вземем за градината.

Сладке, кажи къде е това местенце с вкусотии, че всеки път (почти всеки месец по 1-2 дни), когато сме във вашия град се чудим, къде да хапнем и се забиваме във ВЕРОНА  chef

# 171
Става дума за ресторант "Мантос".
А това място - Верона, дори не съм го чувала.

# 172
Бреййййййй, вие се оживихте,бе Simple Smile ! Калпазанки само за курорти мислят,а аз търкам ли търкам след майсторите.Изпратих Кари с баща си сутринта за Белене и съм се развихрила. Ето банята в суров(неизчистен,неподреден) вариант
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=145465&photo=12
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=145465&photo=13
Хайде аз продължавам да търкам!

Кати, чакай само да пусна моите сурови снимки от банята и тогава ще си мерим мръсотията....  Laughing
За протокола - и аз не съм мърдала от София в последния месец и ще е така до началото на септември.
Най-после започнахме прословутия ремонт в новата ми къщичка...  Много съм развълнувана и обещах на Санчо да му отпусна див секс и бебеправене в новата баня, та да видите сега как се е развихрил.  Laughing Embarassed Laughing Реши сам да я прави, за да спестим от парите за труд, а и така можахме да си позволим малко по-скъпи плочки, че от най-евтините има половин България. И аз исках зелена баня, но накрая се предадох, защото или цветът не ми харесваше, или самите плочки, или цената им. Сега сме в бежово-кафяв нюанс, но ще кача снимките скоро и ще видите.
За пореден път си предоговарям кредита, само че този път ще изтегля по-голяма сума, за да погася старите, плюс кредитните карти (които ще закрия, че все ми ги крадат) и ще ми останат малко парички за ремонта. Та търчах по всички общини, данъчни, нотариат и т.н., за да си набавя документите.

Така ми е мъчно за Бобко, но искам да свърша по-голямата част от нещата преди края на август. Поне банята и подовете, за да можем да пренесем кашоните, а и преди баба ми да си е дошла, че после има много да ми мрънка кое как трябвало да се направи.

# 173
  • Варна
Оф, у нас тоже и ремонтна дейност, гиспокартофите свършиха, сега са шпакловъчните мастори..  Crazy За баня имаше превъзходни плочки в един магазин, обаче трябваше да чакаме 1 м за да ги доставят, макар и твърде скъпи. Ама веднъж си правим баня, струваха си. Ох, сердцето му, кръв капе, няма красива плочка!  Confused
Но, сетне в бързината сеньорът хареса някакъв плочник, закупи го, щото да не свършел и сега всичкото кашон дреме на терасата. Не бяха предвидени тез работи, които се случиха по време на рюмонтната дейност.. Каква беля на главата! Никогаш вече! Край! ooooh!
Мая стоя 3 седмици на село с майка ми. Плаж, сладолед, купонь.. Вчера спа по обяд у нас, макар да беше твърде шумно, но беше много доволна, че си е в къщичката с мама и тати. Толкоз хубаво му беше на горкото, а следващия месец пак ще изкара по села и паланки. Нищо де, цяла зима ще скучае после на новата къща.. Липсва ми, ама ще чакам.  Tired
Малко ме притеснява да не затлъстее покрай майка ми. Уж не ядяла нищо, ръфала домат и хляб понякога, а такива кълки е отпрала.. 18кг дивачество.. Не знам, всички сме дебели и не искам и тя да става мазнотия. А след плаж искала сладолед!? Он е калоричен много.. Туй ми притеснението.. Не ще да яде какво да е.. Ужас, ужас! Thinking
И така, всички порастват, ний одъртяваме - кръговрат в природата..

Да, хади, приятен Август! Който идва към нашто село да се обажда! Hug

# 174
Небесничке, отдавна не беше ме разсмивала така Hug Laughing

Сладка Хапке, може и да греша заглавието - пицарията е приятна общо взето, интересен интериор има, като че ли е част от древна сграда (върху разкопки...) само какви обяснения изпрасках Embarassed

# 175
Това не е ли "Венеция".
Само че разкопките са декор... фалшименто яко.

# 176
  • Варна
Разкопки, фалшименто.. У нас таквиз реалистични руини имаше, че можеф музей да отворя, картички да продавам и билет да скъсам от 8лв - археологическия музей ряпа да яде. Пфу! Будала!  ooooh!
А сега какво? Незаконно затрупахме артефактите и строим бъдещето.. Тез модерни хора въобще не тачат миналото си..  Алчност, безхаберие, контрабандизъм..  Thinking

# 177
Ето я и моята баня:

Последна редакция: ср, 08 авг 2007, 14:07 от Sarsarilka

# 178
  • Варна
 Nerd Мдаа.. Снимкосът сей запотил от притеснение, покрай голата мъжага... А на вас не предлагат ли услугата "Рюмонт по адамово облекло"? Ето пазарна ниша..  Thinking

# 179
Краставичке, то верно, че се потих докато снимам, ама в случая е от опитите да го направя в по-видим размер. А ти ми даваш добра идея. Може да почна да го преотстъпвам срещу известна сума. А после ще ми поможнете да разработим пазара.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт