АПРИЛ и МАЙ в лятна ваканция

• 28 659
  • 283
  •   1
Отговори
# 180
Краставичке, то верно, че се потих докато снимам, ама в случая е от опитите да го направя в по-видим размер. А ти ми даваш добра идея. Може да почна да го преотстъпвам срещу известна сума. А после ще ми поможнете да разработим пазара.  Laughing
Да не съжаляваш после, че си го почнала тоя малък бизнес?  Wink Може и на него да му хареса  Laughing

# 181
Хапке, и да му хареса, и да не му хареса, заради него съм се вкарала в такава боза, че поне да си избия парите малко.  Heart Eyes После ще го пусна да пасе, ако иска....

# 182
Другарчета, черпя ви виртуално по случай именния си ден cook cook beer beer3 beer2  cook cook
Ако има и други именяци cheers

# 183
Мими, честит имен ден! Бъди здрава и много щастлива!
Наздраве  cheers.

# 184
Благодаря, Зори!
Ако имате нужда от заряд, горещо ви препоръчвам и "подарявам" http://misli.hit.bg/interview.html

# 185
Супер е това. Много се радвам на подобни откровения.
Даже си ги събирам за да ги кача на диск, но това не мога.

Както винаги пак пропуснах именния ти ден и на патеричка ти пожелавам много хубави неща, както и да си носиш името с гордост, защото ми се струва, че това е най-обичаното и почитано женско име.

Последна редакция: ср, 22 авг 2007, 13:03 от Sarsarilka

# 186
Ооо, гледам много ремонти текат... У нас също - направо вече ме втриса. Само че ние сега правим изолация, прозорци и стаите - а напролет - баня и кухня. Въопще няма свършване, а само като виждам как хвърчат парите и ми прилошава. Бавим се естествено със сроковете и сега се чудя къде ще си дена дивана като дойде другата седмица, като точно тогава паркета ще ни правят  Cry

Иначе до море не сме стигнали по тез обективни причини, но Гого беше при вуйчо ми на Велинград заедно с майка ми две седмици и си изкара супер, върна се черен, с разлика, много доволен. Отпуската ми, взета уж да почиствам след ремонта, свърши и от онзи ден съм на работа. Вече от месец не си живеем у дома и почна да ме стяга шапката, ама ще стискам зъби и ще търпя.

Като има вед за снимки и аз ще ви пусна - спалнята ни е в зелено и лилаво със спалня от ковано желязо Simple Smile, пък холът е оранжев.

# 187
Здравейте!
Сарсарилке, благодаря ти за милото пожелание, но майка ми като пожелала да ме кръсти Мария, баба ми Мария се противопоставила, защото в рода й поколения назад били само Марии и са ме озаглавили Мирослава (да има и на дядо Радослав), но аз си почитам Св. Богородица и приемам този ден за мой именден.
Стига подробности Embarassed
Силве, помисли си само, колко кратко трае ремонтът и колко дълго ще ви бъде чистичко и приятно Stop
Анушка да не се скатава, а да се стяга, че следващата седмица може да се видим в Добрич (на земеделския панаир). И тук се улях, ще й пиша на лични.

# 188
  • Добрич
Здравейте и от нас.
Ние се завърнахме от Велинград. Изкарахме си мнооого добре.
Аз съм пак на работа Sad

Анушка да не се скатава, а да се стяга, че следващата седмица може да се видим в Добрич (на земеделския панаир). И тук се улях, ще й пиша на лични.

Тук съм, на линия.  Wink

# 189
  • Sofia
Ей ма на и мен, несериозната. Ние сме си в София, но работя много напоследък и не мога да смогна да пиша, а и нещо съм разсеяна и..абе кво да ви кажа...
Другата седмица заминаваме цялата банда за Лозенец, надявам се бебето да не изяде целия лозенски пясък и да ги върна здрави...Много ми се почива вече, така се уморих, че ми се реве..
Виктор ходи на градина, сборна група, частно организирана от читалището в квартала..Той много се кефи, може би защото контрола е занижен, не яде и не спи..кеф страшен. Всяка вечер се връща като прасе, мръсен, ужасТ  Mr. Green Има си там един приятел ГорисТ  Mr. Green С него е като вързан..Ние още се борим и с памперса да ви се оплача, нощтния не сме го махнали и като ака пак памперси иска. Направо се виждам в чудо вече..

Съжалявам, че ви пропускам напоследък, но съм толкова отвеята...вятър ме веее дето се вика  Whistling Ще се видим чак след седмица, ще кача снимки да видите младежта как плажува, а старците как се припичат  Hug

# 190
... Въопще няма свършване, а само като виждам как хвърчат парите и ми прилошава. Бавим се естествено със сроковете и ..............

И аз така съм го отбелязала. Забавихме се с банята, а кредита като го изтеглих, сега да видиш как летят парите - тук 10 лв., там 20 лв и то все не по предназначение. Колата се скапа - акумулатор, свещи, достигнахме разход 37 на 100 заради неизвестна причина и т.н. Вече няколко стотин заминаха за няма нищо. Не ми останаха нерви да се разправям. Не мога да си намеря мивка като хората. Примирих се с бяла тоалетна, а сега не мога да я вържа с никаква мивка. Нищо не ми харесва, а това което ми хваща окото, струва майка си и баща си (шкаф за под мивката - 800 лв   #Crazy newsm78  #Crazy)

# 191
Момичета здравейте,
нямам и капка свободно време, но имам мноооого да се хваля. От понеделник съм на нова позиция в работата. Повишават ме след 10 години усърдна работа. Направо не можах да повярвам като ми предложиха. Ама сега ме е обзела паниката. Ама много ме е страх как ще се справя. Защото в моята работа една грешка и може да бъде фатално.... Та днес даже си поревах от неври.... Паника съм еййй
Стискайте ми палци
Целувки на всички и на почернялите малчовци
ПС. Кетката от 1 месец не се е пишкала през нощта. Доживях да махнем и нощния памперс

Ооооо и весели ремонти  Mr. Green

# 192
Жени, стискам ти палци, мила!

Това е страхотна новина! Сигурна съм, че като ти мине пристъпа на паника, ще им скриеш топката. Нормално е да те е страх, но нали така се познават смелите? Не си спомням какво точно работиш, но да знаеш, че това значи и добре да си почиваш.  Hug  bouquet

# 193
Здравейте момичета,
много хубави новини тук - повишения разни, нови работии....браво - успешен старт пожелавам  Hug  bouquet

Ние за първа година от незнам колко си назад няма да ремонтираме това лято - така се наслаждавам на почивката от ремонти.......

Мартин е добре иначе - беснее, дивеее расте все по буен - направо понякого аедвам издържам след тежък работен ден- но......се справяме... особено им се радвам и се шугевам на двамата с баща им - двете телета като се изправят едно срещу друго -хихихихи

Да се оплача - онзи ден в парка Мартин го подлъгал някакъв да тръгне с него / кара колело като луд - едвам го настигам/ и той нашия тръгнал - баба му викала - той не чува - и тя бегом след него..... сега е наказан - без колело ....и то защото не иска да чуе - викам крещя - той се прави че не ме чува Twisted Evil
Направо ужас - пазете си децата.....

# 194
Ние още се борим и с памперса да ви се оплача, нощтния не сме го махнали и като ака пак памперси иска. Направо се виждам в чудо вече..

Веси, има светлина в тунела  Peace. нали знаеш, писала съм и по-рано, че и Ева е (всъшност БЕШЕ) от акащите само и единствено в памперса.
Е, сега е момента да се похваля, че от известно време насам, тя САМА реши че не го иска вече. Просто един ден докато чакаше да и напълня ваната да се шляпа, и казах че няма да влезе, докато не се изака в гърнето. И докато се обърна да я видя къде изчезна, нашата гордо ми носи гърнето, пълно с...полезни изкопаеми  Laughing #Crazy. И от тогава се е въодушевила че е голямо момиче, и иска да ака по 5 пъти на ден  Laughing.
Така че подарявам един пакет останали памперс гащи  Mr. Green. Приключихме окончателно с тях вече  bowuu.

Общи условия

Активация на акаунт