АПРИЛ и МАЙ в лятна ваканция

• 28 653
  • 283
  •   1
Отговори
# 195
Жени, честито повишение  Wink. Изобщо много нови неща при таб, радвай се пълноценно на хубавите неща   bouquet!

Чар, направо ужас. И това мойто диване няма страх от непознати и е готова да тръгне със всеки. Очите ми са на 4 и не я изпускам от поглед. Приказките за сега нямат ефект, иска ми се да открия нещо с което да и внуша страх и респект от непознатите, но за сега не го откривам  Confused.

# 196
И моят калпазанин е от тия дето се правят, че не чуват, ама стоя наказан до стената с вдигнати ръце за тая работа, освен че изяде и пердах. Казала съм му като си чуе името, да замръзва и от време на време слуша, ама като го хванат лудите братя - трудно го пускат. Докато не го накажа или не се развикам като обезумяла и с изпъкнали вени, не мирясва. Да не говорим как се лигави като ме види. Не иска да яде, крещи, плези се и какво ли още не, което цяло лято не е правил.

Вчера си дойде окончателно от лятна ваканция. Тази седмица майка ми ще го заведе да му направят изследванията за детската градина и ако всичко е наред мисля от 03 септември да го пускам да пасе, че имам много работа по апартамента. Да се похваля - освен че е порастнал и много говори, вече сам сяда на тоалетната да ака. Направо щах да падна като го видях.

# 197
Здравейте мацки,
аз поне се радвам че Катрин с непознат няма да тръгне. Така начумерено гледа непознатите хора. И знам, че ако я оставя да играе на площадката там ще я намеря. И да си призная съм малко джаста праста, ама дано Господ ми пази детето и да не стават проблеми.
Вчера какъв разговор проведохме, поплаках си малко.
Катрин - "Мамо, защо толкова много работиш"
Аз - "Маме, направиха ме шеф и трябва сега повечко да работя"
Катрин - "Мамо, не искам да си шеф, искам да си майка"

Иначе е станала неузнаваема. Добричка, миличка, сладичка. Само от това където по-малко се виждаме...

хайде целувки на всички

# 198
  • София
Милата, Кети  Cry !
Моето диване много ме ядосва,ама и много ме радва.Много се радвам,че имах възможността да прекараме заедно с нея лятото.Вчера се завърнахме от поредното пътуване и след 2-3 дни заминаваме пак.Надявам се към 10.09 да се зазимим Simple Smile .
Пускам линк,някой ако му се гледат снимки.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=167330
Ходихме в Елхово,после на море,после пак минахме през Елхово.Успях и да отскоча до Гърция, да се топна и в Бяло море.
Като цяло съм доволна, най-вече от това,че Кари не се разболя и се надивч на воля.

# 199
Здравейте, банда!

Аз пък влизам да се оплача. Днес ясно ми дадоха да разбера, че от 01 септември нямат вече нужда от моите услуги (меко казано) и така поне засега от другата седмица вместо да изляза в платен годишен отпуск, както бях предвидила, ще съм в перманентен. След всичко, което съм направила за тъпата фирма, имат наглостта да ме гонят за неща, за които не съм и чувала. Но както всички знаем, който търси - намира. А пък който не работи, само той не допуска грешки. Нямам думи! Днес съм бясна и разстроена, а утре вероятно ще ме обземе и апатията по някое време.

# 200
Sarsarilka
 няма да униваш - погледни от хубавата страна - ще имаш достатъчно време да довършиш ремонта - Бобо да тръгне спокоен на гадина и да си търсиш спокойно работа   bouquet

# 201
Sarsarilka,
хората не случайно са казали "Всяко зло за добро"
Така е трябвало да стане. Ще видиш, че нещата ще се наредят по-добре. Вярвай в това и то ще ти се случи

# 202
Ама много е хубава Карина. И ми изгглежда като момиченце, въобще бебешкото вече е изчезнало
Пу пу пу да ти е жива и здрава Кате

# 203
Привет мацки влизам само да ме видите, че съм жива  Mr. Green
Аз приключих гранде ремонта и чистенето и сега се радвам на резултата, има някои нещица които лекинко ме дразнят, но с времето и тях ще преживея.
Пепката цялол ято си ходи на градина с изключение на 10 дена през юли когато беше при майка ми в Тасос. Добре му се отрази, но не и на майка му направо се поболях Embarassed
Другата седмица съм отпускарка и се надявам да успея пълноценно да почина. Grinning
За ината и неслушането нямаме промяна има леки проблясъци отвреме на време, но като цяло си държи на неговото Mr. Green
Новото е, че се  е научил да послъгва, днес сутринта какъв театър ми разигра, че е болен само и само да не ходи на градина, ама както се казва там където той отива аз вече съм била  Joy hahaha
Иначе е много самостоятелен. Започна да заглежда детски филмчета най-сетне може да има и в нашата къща 1 час тишина и спокойствие от време на време Wink

Sarsarilka-усмихни се направи нещо хубаво за себе си и най-вече помисли за себе си, по-глези се и бъди поне за  един ден егоист и малко ще пооправиш настроението. След като се стигнало до такъв финал, можеш само да се радваш, че се откриват нови възможности и предизвикателства  Heart Eyes  bouquet
Целувки момичета и усмихнат ден от мен

# 204
Сарсарилке, мила, вярвам с теб, че най-хубавото предстои! Hug

# 205
  • Sofia
Здравейте от нас, прясно завърнали се от море. Изкарахме добре, въпреки че и двете деца се тръшнаха от онзи гадния вирус. Но бързо се възстановиха. За разлика от мен - аз се разболях в събота и още ми е гняс. Бяхме в Лозенец, много ми хареса, спокойно, малко и с хубави плажове. Ние ходихме на Тарфа бийч, по- малкия от двата, страхотно е там. Ще ви пратя линк със снимки, като смогна да го направя.

А сега от днес и двамата пак са болни, кашлят като стари пушачи. Доктора ни чака следобед, уф аман  Sad

Сарсарилке, стискам ти палци скоро да мине трудния период.

Джен, много се радвам да те видя отново Hug

# 206
  • Ispania
ЗДравейте и от мен. Hug
Аз от мноооооооого отдавна не сьм се вклУ4вала в тази тема,но.....работа ,дете Embarassed...все време не достига.
Моето дете е родено на 20 май 2004 година.
Тази ни е пьрвата година на у4илиЩе и сега сме вьв вьзторг Party Party Heart Eyes,разнасяме раницата из цялата стая и само за у4илиЩето говорим(ниЩо ,4е те тази година няма да носят раници).
Та така ,искам да пожелая на вси4ки ви да са ви/ни живи и здрави децата и все така да ви/ни радват Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 207
ПРивет Вал,
Зори, девойката тръгна ли на градина. Веси, теб направо те забравих. Как сте? А и Еми не пише, за Катето да не говоря
Ей къде се изгубихте всички, да не Ви изреждам по именна? Домъчня ми за вас. Похвалете се нещо деее

Вчера питат Кети "Ти ходиш ли на градина" и тя гордо отговаря "Дааааа, ама като не ходя ме гледа гледачката"
С баща й паднахме, защото ние тази дума не я употребяваме. За нас детегледачката е Наде, а за детето бабо. От къде й оди главата това нещо...
И друго, на което се смяхме
"Мамо, ще ми дадеш ли водичка"
ама майка й не чува. Ама наистина не го чух детето. В резултат, на което:
"Все едно ти казах да не ми даваш вода"

А как е пораснала. Всичко й е омаляло
хайде оживете малко темичката

# 208
  • Добрич
Нашата хубава Зори има днес рожден ден !!!

ЧРД ! Много здраве, щастие, късмет и благополучие желая на теб и семейството ти!

# 209
Малееееееееее, че съм патка заспала!
Как не съм видяла за РД на Зори.
Извинения, мила! Да си ми жива и здрава, обичана и търсена от любимите ти хора. Да те носят на ръце, а през останалото време да си почиваш с чаша нискоалкохолно питие в ръка!!!

Ирина днес тръгна на ДГ.
Голямо суетене, голямо чудо. Беше ни много напрегнато, поне на мен. Изследванията се правят в определени интервали от време - не по-рано от 15 или 7 дни от постъпването. А ние бяхме на море и се върнахме в събота вечерта, с идеята тя да е на градина от понеделник. Само че когато заминавахме, все още всички в ДГ бяха в отпуск и не беше сигурно дали ще я приемат съгласно моите планове на 10ти септември, или ще чакаме по-късна дата. Затова чревните ги направихме непосредствено преди да заминем, а на 3 септември пратихме бабата да проведе среща с директорката. За щастие са казали, че няма проблем да тръгне от 10ти. Затов асе наложи кръвните изследвания да ги правим в неделя, в една частна болница с работеща през почивните дни лаборатория. Бележката за контактност пък я взехме тази сутрин в 7:30 от джипито.

За да е пълна лудницата, излязохме по тъмно от нас с три кошнички с цветя, с огромна торба с дрехи за смяна - с това променливо време не зная какво ще се наложи да облича през деня, както и с наръча медицинска документация. И като пристигнахме пред градината, се сетих, че забравих фотоапарат, за да увековеча това историческо събитие. Както и да е!

Ирина влезе наперено, сякаш вече е била там. Дори не обърна внимание на госпожата, която се опита да я предразположи на входа. Какво ти предразполагане, тя се намести като прасе в локва на една масичка и почна да рисува.

На обяд, съгласно инструкциите, се обадих до ДГ, но ми казаха, че всичко е наред и не се налага да я вземам. Ако имало нужда да я прибера по-рано, те ще ми звъннат. Ирина била спокойна и нямало никакви поводи за тревога. Така че довечера ще имам повече за разказване. Май аз се вълнувам повече от нея, тя се държи съвсем на положение.  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт