АПРИЛ и МАЙ в лятна ваканция

• 28 698
  • 283
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Мили ми приятелки,днес си изпратих детето с баба му за Белене и след една седмица отивам и аз.Първо- след обяд спах 5 часа. Второ сега съм на терасата с лаптопа,ракийка и салатка.Хайде наздраве от мен  Laughing .
П.П. Е естествено,че ми е малко мъчно, ама гледам да се наслаждава на почивката.

# 136
Кати, приятна ти почивка  Hug. Релаксирай!

# 137
  • София
Мили ми приятелки,днес си изпратих детето с баба му за Белене и след една седмица отивам и аз.Първо- след обяд спах 5 часа. Второ сега съм на терасата с лаптопа,ракийка и салатка.Хайде наздраве от мен  Laughing .
П.П. Е естествено,че ми е малко мъчно, ама гледам да се наслаждава на почивката.

А личните защо не си четеш, м???

# 138
  • София
Милички, моля ви КЛИКНЕТЕ на линка и ГЛАСУВАЙТЕ в сайта на ПИБ, познавам косвено майката, страхотен човек е. Нека помогнем на детенцето. Пуснете линка на всичките си познати- от едно IP самo  един глас може да се регистрира.   
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=203932.0

# 139
Еми, аз гласувах. Много ми става мъчно всеки път, когато видя такава инициатива. Има толкова много хора с пари, а все се налага родителите да разчитат на милостта и състраданието на такива като нас....  smile3518

Аз се върнах от краткото си отсъствие и ми се разказа играта, естествено. Имам чувството, че ме чакат само да изляза в отпуск и да започнат да ме занимават с проблеми. А като се върнах, имах работа като за целия китайски народ. Все едно другите не са работили.  smile3515 smile3511

Днес ще пусна снимки от нашата кратка забежка в планината. Изкарахме си добре, децата пренаписаха "Война и мир".  fight  fight  gydi   Имаше игри в басейна, люлка, колелета и каквото още се сетите, но нямаше нещо, за което да не се скарат по няколко пъти. Цялото село ни разбра, че сме дошли.  Моята приятелка Биляна не спираше да вдига горно "До".  smile3514  smile3512  А аз за пръв път готвих, без да има някой контрольор наоколо.  newsm64  Обаче не успях никого да отровя. Всички сме щастливи от този факт.  smile3501 newsm44 smile3501

# 140
еййй не мога да повярвам някой писа тук....
Къде ще ходите на море?
Май ще се окаже, че ще се засечем с някой, а няма да разберем.
Ние от 19 до края на този месец сме до Златни пясъци...., по-скоро до спирка Журналист
А вие?

# 141

И ние  Mr. Green. Ама преди Журналиста ще сме една седмица във Варна.  С теб сме се разбрали вече  Wink

# 142
# 143
ЧЕСТИТА ХРИСТОВА ВЪЗРАСТ, СИЛВЕ!!! newsm51 newsm51 newsm51
Пожелавам ти от сърце здраве, щастие, пари и само щастливи дни Heart Eyes

Ние до морето може да не стигнем и това лято Cry
Миналата седмица с моите колеги си направихме тимбилдинг уикенд в къщата на свекърва ми в едно планинско село точно върху ПЕЩЕРАТА "БАЧО КИРО". Можеше да си изкараме и по-добре, но Дария беше единственото малко дете, което се глезеше до непоносимост и аз вместо да си почина се натоварих много повече. Да не споменавам и факта, че част от компанията под ръководството на съпруга ми се загуби по туристическата пътека към Дряновския манастир...
Вчера, ако сте гледали "ГЛОБУСЪТ" за Габрово и околностите..., това село е в същия регион - по средата на туристическата пътека между Боженци и Дряновския манастир. Прекрасна природа!!! Наоколо има диви рекички, съвременни плувни комплекси... Колегите ми питат, кога пак ще ходим, но моят отговор е, когато Дария стане по-послушна Naughty, тати не ще да чуе за почивка без принцесата Crossing Arms

Весело лято! Sunglasses

# 144
M&D, благодаря за пожеланията, да ти се връщат Simple Smile

Ние на море сигурно чак през септември, защото в момента сме в ремонт, освен това ще взимаме и жилищен кредит, та имаме много работа точно лятото. Надяваме се края на септември да е хубаво времето, за да можем да стигнем до морето.

# 145
Здравейте!
Съжалявам за черния си постинг,но една майка-герой има нужда от нашата помощ.
Който не е чувал за Лилибон-историята и може да намерите на:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=209193.0
Помолиха да ме да предупреждавам,че в тази тема има подробности,които могат дa ви разстроят.Все пак това са нещата от живота и всяка една от нас би могла да бъде на нейно място.Четете само колкото можете да понесете и за всеки случай прилагам само банковата и сметка:
 Елена Генчева Енева
Първа Инвестиционна Банка Варна
IBAN BG 66 FINV 9150 10BG N0JZ EN
BIC FINVBGSF

# 146
  • София
Някой не се ли е завърнал от ваканция? Само аз ли съм у Софето ?
Ние бяхме на почивка в еднофамилна къща, с басейн, All Incusive, почистване всеки ден,меню по желание, пакета включваше и гледане на детето ми, кабелна.тел,но нямаше климатик.Познайте къде е това- в Белене при свекър и свекърва Simple Smile . Прилагам и малко снимков материал Simple Smile
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=156603&view=1&photo=1
Хайде,чакам ви да разказвате. Ние сега правим отчайващ ремонт на банята, но като приключим в края на седмицата, пак ще изчезваме на някъде.

# 147
Има едно болно бебенце, което е голямо колкото моята дъщеричка,която спи сгушена в скута ми.Тези,които са запознати с болката на Лилибон и Криско ,моля да гласуват на http://www.bankazaidei.com/?p=ideas&id=1637&s  ,за да се преборим и да спечелим първа награда от 1500 лева, с която да помогнем за грижата на едно дете, което е същото като нашето, но много го боли...
Благодаря ви, мили майки!

Моля за извинение,че отново се натрапвам в темата ви. Дано вие и децата ви сте здрави и много щастливи заедно!

# 148
  • Варна
Разбира се, че ще гласуваме! Силно се надявам, че Криско ще се справи с болестта! Heart Eyes

# 149
  • София
Активно помагаме на Криско момичета, споко.
Как сте банда?

Общи условия

Активация на акаунт