АПРИЛ и МАЙ в лятна ваканция

• 28 683
  • 283
  •   1
Отговори
# 150
Аз съм на работа. Броя дните до отпуска. После - планини, морета...

# 151
  • София

Освен това добиваш ТВ известност Wink (много хубава и сериозна беше)

# 152

Освен това добиваш ТВ известност Wink (много хубава и сериозна беше)
Аз пък никак не се харесах - изглеждах като пуканка, с поне 5 кила отгоре и звучах като някой, дето има остра нужда от логопед. Но много благодаря за милите думи!

# 153
  • София
Пуканка? newsm78 newsm78
СУпер си беше. Една такава вдъхваща респект и делова.
Освен това искам пак да ме водиш в онзи страхитен ресторант. Мрън.
(или поне вземи рецептата за патладжаните)

# 154
Оооооох, мила, и аз съм му фенка на този ресторант и на рецептите му. Но не се вземат лесно. На първо време мога да разбера как се прави един невероятно ароматен хляб със зехтин (мъжът ми май знае рецептата) и това е.

Най-лесно е да ходим там и да консумираме, да консумираме... Ама страшна вкусотия бе!
Сега другите момичета сигурно си мислят, че сме някакви прасета, ама нека само дойдат до Стара Загора и да ги заведа там... пък после пак ще си приказваме  Laughing

# 155
  • София
Ми щяхме и на връщане да минем, ама пусто, Бу ме зарази с невероятната си ориентация  Wink и Фанах подбалканската...
Ноооо!!! Ще дойдем. Непременно!
Още ме е яд за десертчето , дето беше свършило Twisted Evil

# 156
Айде, черпя една салата с магданоз и грейпфрут и недей да се ядосваш за десертчето - пак ще го опиташ, то не се губи!

И това си заслужава опитването  Wink

# 157
  • София
ммммммммммммммм!!!
  bouquet  bouquet

# 158
Еййй момичета здравейте,
моята  почивка свърши. Беше супер. такова  хубаво моренцееее... не съм имала отдавана (от както ходя на море с дете). За това Катрин, за да се реваншира сега е станала ужасна. Започнала е да отговаря. #Crazy наистина ще изкрейзя.
Я да попитам, кой не ремонтира тук? Като гледам май много малко са извън тази еуфория.
Трябва да кача снимки от моренцето, ама друг път, че нямам време....
Вие сега само ми стискайте палци baby_neutral. Че на 3 фронта имам нужда.  А аз скоро ще се хваля

# 159
  • Добрич
Здравейте и от нас.
Аз също съм още на работа, имам още 3 работни дни и ще изляза малко в  отпуска. Велинград ни чака Wink
За ремонтите: предстои ми газификация, та предполагам какво ме чака след това #Crazy

Весело лято на всички!!!  Heart Eyes

Какво толкова има в Стара Загора, чак ми стана любопитно Simple Smile

# 160
Има един ресторант с фантастична кухня.

# 161
Банда, привет и от една морска фея, тоест аз  Laughing!
Евката спи, кака ви е навирила крачка на една люлчица със сокче от ананас и кафенце (не съм от пиячите, затуй). От два дни се преместихме на една морска виличка и тук е същински рай, направо не ми се прибира.
Имам специална покана от Небесната ни краставица и тази година ще се включа във Варненския кърмаческа партия  Laughing.
Весела и приятна почивка на тези, които им предстои и целувки от нас  Hug!

# 162
Зорииииии, завиждааааам
защо така ме неВрираш, както казва Катрин
почерня ли вече? От моя тен няма и следа, само някакви гадни пъпчици от алергията ми. но виж Кети си  е циганел
как чернее това дете

Кате, искам снимки на банята

# 163
ооо, черна съм вече, но и аз като мина през банята във Видин, ще остана без тен  Laughing.

# 164
  • София
Бреййййййй, вие се оживихте,бе Simple Smile ! Калпазанки само за курорти мислят,а аз търкам ли търкам след майсторите.Изпратих Кари с баща си сутринта за Белене и съм се развихрила. Ето банята в суров(неизчистен,неподреден) вариант
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=145465&photo=12
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=145465&photo=13
Хайде аз продължавам да търкам!

Общи условия

Активация на акаунт