ЮЛСКИТЕ редици намаляват - бебета и мами на почивки заминават!

• 12 324
  • 287
  •   1
Отговори
# 240
 Flutter Къде са всички? Rolling Eyes

# 241
  • През девет земи в десета
Ето ни и нас,току що се прибрахме,а времето ни изненада съвсем първоюнски и беше чудесно Hug

Видяхме се на Заимов с МГиздова,Евето е сладурка и много финна мацка,не шишка като Цеци Laughing

Ето ги тука двете:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=99872&photo=61

Иначе си изкарахме супер за Цеци незнам де,ама ние добре си го отпразнувахме празника Wink

Последна редакция: пт, 01 юни 2007, 22:01 от Pigi

# 242
  • София
Честит първи 1-ви юни на нашите бебчета  Tada  Party Time  party006 newsm18  ura!
Честито и на месечинките, да са живи и здрави  newsm51!

И ние стигнахме до Заимов, но чак към 5 и нещо. Яна се събуди нощес в 4, а аз тъкмо си лягах. Не заспа до 6 и аз реших да му удариме един по-дълъг следобеден сън, за да си отспя. Взехме трамвай за първи път и за мое учудване мина учудващо лесно, не очаквах, честно казано. Пиги обаче не си чува телефона Wink и си се разхождахме сами. Купихме си балончета, слушахме някакви тинейджъри как пяха - малко фалшиво, но Яна си покуфя, както обикновено    superuu. Накрая баща й дойде, поразходихме се с него и ни прибра.
Само дето си изгубихме албумчето, дето й правих, някъде по трасето, ще трябва да й правя ново  Confused.

# 243
ЧЕСТИТ 1 ЮНИ НА МАЛКИТЕ СЛЪНЧИЦА И НА ТЕХНИТЕ МАЙКИ!!![/b]
Момичета ,желая на всички ни най-вече децата ни да са здрави и много,много засмени!!!
Това, според мен,е най-важното!
И нека дните ни с тях да са изпълнени с много радост и без тъга!!!

Браво на всички,които са си направили една Бг-мамма среща  Wink.Този път не познаха прогнозата за времето-и по-добре де  Grinning
Пепи,снимките са страхотни .Вчера като ги гледахме с мъжа ми,така ахкахме пред компа,че той,който не се впечатлява кой знае колко от такива неща,беше впечатлен от красотата на Виена и Будапеща  ooooh!
Арлина,и вашите снимки са супер  Wink
Бета,нищо не казваш за това копче,какво стана newsm78
Вчера май не писах ,но наистина ми е много мъчно за Дари!!!Нека Бог даде сили на семейството й.Не искам/а и не мога/ и да си представя какво им е на милите-това да успееш да събереш такава сериозна сума за животоспасяваща операция/а това е вече доста трудно в БГ  Sad/и след това детето ти да заспи за винаги в ръцете ти  Cry Cry Cry-това аз не бих го преживяла.Дано те имат сили да продължат напред. Praynig
Хайде да ви кажа как мина първият работен/за мен/ и първият учебен/за Криси/ден-Така ми се беше свило сърчицето,но останах учудена че в момента в който го подадох на госпожата/впрочем сигурно ми е наборка,та може да мине за какичка  Joy/,той почти не се дърпа.Останах да го чуя дали ще се разплаче,но той се е държал мъжки.И не е спрял да беснее цял ден.Госпожите ми казаха,че за секунда не е стоял на едно място  Joy.Явно му е харесало.Сега се надявам да не се разболее,че може да са 9 деца,ама той с толкова наведнъж не е бил.Аз за вски случай започнах да му давам витамини,да му подсиля имунната система. Wink
А моят работе ден беше много мързелив.Почти нищо не успях да свърша,защото нямаше нет ,а без него съм едва ли не с вързани ръце.Но явно шевовете са доволни от мен/поне на този етап/,да се надяваме така да е и занапред.

Ами това е от мен.Хайде да ходя да лягам и аз-Криси спи на нашето легло,а баща му се е свил на 8 в хола  Joy

# 244
Абе хора как спаха децата ви нощи?Ели се събуди към 5-6часа и пищя като луда сума време ooooh! На всичките ми познати децата са правили същото,по същото време!Свеки каза,че било пълнолуние,дали то е действало но децата?
Аз пък сънувах егати кошмара!И напоследък доста често ми се случва Tired

# 245
  • София
мариаели, аз по-горе писах - и Яна се събуди нощес за няколко часа, а и предишната нощ лошо спа. Но аз и преди бях забележила, че й действа пълнолунието. В момента има такава тема в Майки, между другото и повечето твърдят, че не им действа на децата, но за Яна съм сигурна. Баща й й казва, че е заек-въркобаек.

диди, нищо не казвам за копчето, защото така и не го намерих. Изпуснах ли го с това гърне, още ли не го изкарала, не знам и май няма как да се разбере, като е пласмасово, с рентген не може да се види.
Браво, че добре се справяте с Криси.

# 246
Олеле Бета,как сме се разминали,ние стояхме до към 6 часа и се оглеждах уж да видя някоя позната мама,а телефона наистина не съм го чула в раницата,много ме е яд сега Tired А Яна може би не е глътнала копчето,ти видя ли я как го гълта?

Цвети си спа като къпана снощи,даже не се е събуждала да яде и сутринта откара до 10,30ч.,та  и двете се наспахме!Май не ни се отразява пълнолунието Wink

Диди,браво на момчето,герои сте и двамата Peace

# 247
С доста закъснение влизам да поздравя всички дечица за празника. Да са усмихнати и всички да се радват на безгрижно детство!

Пиги, няма места просто. Освен това ако не си в района на детската направо нямаш никакъв шанс. А в тази която ни е по район, просто има малко места. Цяла нощ и на другия ден още до обяд чакахме. Такъв дъжд ме пра на 3-ти сутринта в 5 часа, че още потрепервам, така бях намръзнала. Бях наела бавачка да ми гледа децата само за да можем с мъжа ми да чакаме по опашките и цяла нощ обикаляхме като ненормални по градините. Направо ужас! В едната градина сме първи номер и пак не сме приети!!! Е какво да кажа...Но май ще има още движение, защото групите не са запълнени окончателно. Надявам се поне. Пингвина, благодаря ти за предложението, но в Пушкин не съм подавала. Но няма да оставя така нещата, ще търся, ще настоявам докато вземат детето някъде. Мисля, че всички имаме право децата ни да бъдат приети в държавна детска градина. И аз плащам данъци, не виждам защо трябва да бъда ощетявана така. Нали кметът каза, че за всички ще има места. Хайде сега да ни ги намери!
Ох, спирам вече по темата, няма смисъл да се ядосвам повече.

Моите деца си спаха снощи много добре. Даже Пипи ни изненада и ни остави до 8 часа сутринта да спим. Явно пълнолунието му се отразява по-скоро добре.
Лека вечер на всички!

# 248
  • някъде
Честит празник на всички дечица и на техните родители!!!
Да са ни здрави, весели, послушни и засмени!!!
  bouquet

# 249
  • Варна
Ехооооооооооооооооооооооооооо  wavey Мацкиииииииии
След около 20дни без нет,от вчера вече си имам newsm44 newsm44 newsm44.
Вчера бързах да честитя на всички първия ни 1ви юни,но прочетох за Дари и нищо неможах да напиша  newsm45,огромна буца ми заседна в гърлото...........да почива в мир малката душичка Flowers Rose
тъй
Честит  първи юни на всички дечица,както и на тези като мен,които още се чустват такива Laughing.нека смях да огласява къщите ви,здравето да не ви напуска и злото да бяга надалеч Hug Hug Hug
Честито и на всички които са имали някакъв повод за празнуване.сигурно има и проходили краченца вече.

Та да дам малко отчет,как са при нас нещата.прочметох само последната страница и видях че някой имат проблеми с палнолунието.при нас е на всяко полнолуние,едно и също.не спи спокойно,ходи из леглото newsm78 и така.
иначе сме 11кг Embarassed и 78см.характера се оформя направо,да не разправям Crossing Arms.вчера ходих да му купувам сандали и опищя орталъка,умрях от срам и се припотих 100пъти.като не му харесва нещо и  Confused,голяма проклетийка ooooh! да ми е жив и здрав.имаме и четири зъбенца tooth
Всеки момент,ще се пусне сам да върви,така бърза милия,че чак потичва Mr. Green.голяма скица е утре ще кача снимки.
Ами това е на първо четене.
Много ни липсвахте всички,ей.големи целувки от нас  love001  love001  love001 lovekiss lovekiss lovekiss Flowers Bouquet Two Hearts

Последна редакция: сб, 02 юни 2007, 08:23 от jorjito

# 250
ех jorjito didka_81 страшно много ни липсвахте.не ни забравяйте. многооооооо   love001  love001  love001  love001  love001и  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug от нас за вас.
сега като чета това за пълнолунието ние бяхме на този хал вторник срещу сряда .Беше някакъв ад ,аз и бях без тати .Малкия като се събуди (то не бих го и казала събуждане ревеше със затворени очички) толкова много плака ,че чак се уплаших.Риташе с крачета и биеше не искаше да го гушкам ,не искаше водичка направо ужас  ooooh!Обадих се на нашия хомеопат и тя ми каза да му давам хамомила ,защото ни растат две зъбчета наведнъж.Дадох му и на следващата нощ спа ,но пак проплакваше.И вече тази нощ спа спокойно.Вече не знам какво да си мисля
jorjito какви 4 зъбчета бе мила ,та вие докато нямахте и хукнахте.На нас едва сега ни излиза 5 и 6 зъбче.
ох после пак много мрънка   bouquet

# 251
Много ме е яд, че изпуснах срещата в Заимовата  #Cussing out Ама свеки като се е лепнала за мен (тук е от 10-тина дена) и няма отърване! Едва останах насаме с приятелките в НДК!  ooooh!

Иначе изкарахме много весело празника, накупихме балони, дребното обиколи малкото свободни пейки, поигра си с батковците и каките в новия детски кът, а мамите се почерпихме по един огромен сладолед, на пук на диетата.

Днес ще бъдем в Южния парк и ви каня да се разходим заедно!!!  Simple Smile КетиК ще ми връчи нейната Ева, аз ще връча мойто дети на свеки и ще дойде още една скрита юлка. ГСМ-то ми трябва да го имате по онзи стария списък, но ще го напиша тук, а довечера ще го изтрия. Ще бъдем там в ранния обяд, тел. ми е ...   bouquet

Последна редакция: нд, 03 юни 2007, 15:22 от pearly

# 252
Ох,Пърли,май няма да успеем да се оправим толкова рано,но ако стигнем до парка ще звънна!

Жоржи Hug

И ние се обзаведохме с 6 зъбчета Shocked,а даже не разбрах кога?

# 253
Ох,Пърли,май няма да успеем да се оправим толкова рано,но ако стигнем до парка ще звънна!

Е, ние няма да сме там за 1 час! Поне до към 17 ч.

# 254
Току-що надникнах при Юлки 2007 и им написах един леко ревлив постинг..

И голяма новина е, че мама Lioness от Юлки 2006 тази сутрин е дала живот на мъничкия Любослав! Много съм щастлива за нея и й пожелавам да бъде все така любяща и прекрасна мама и моя си приятелка!  Hug   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт