ЮЛСКИТЕ редици намаляват - бебета и мами на почивки заминават!

• 12 331
  • 287
  •   1
Отговори
# 255
  • somewhere over the rainbow
Хора, това в "Имаш поща" по Нова май са KetiK и Ева Thinking

# 256
 Flowers Rose Почивай в мир, малко ангелче Дари  Flowers Rose

http://vbox7.com/play:a6598d57

# 257
  • Габрово
Привет от мен.
Много неща мислех да пиша миналия ден, но като прочетох за Дари всичко ми се стори безмислено и се отказах.
Момичета снощи у дома беше голям ужас, незнам дали е пълнолуние или зъбче/на Теди му никне 8 зъб/ ,досега такова чудо не се е случвало. Теди отказа да заспи до 1 след полунощ, като се унесе и започва да пищи и да рита, не дава да го гушкам, а в леглото направо посинява. Много се уплаших, защото срещу нас през улицата строят и всеки ден взривяват една стара плоча и вчера като гръмнаха, той спеше, стресна се и много плака. Иде ми да ги убия тези идиоти  #2gunfire #2gunfire, това продължава вече месец и ще продължи незнайно колко още. Къде да си заведа детето в тези дъждове и то всеки ден #Cussing out.
Как давате тази Хамомила, да давам и аз май newsm78, досега не сме усещали, че му никнат зъби, но сега  ooooh!.
Джоржи бях се затъжила много за усмивката на Друнди Hug.

# 258
абсолютно същото стана и с нас онази нощ. По-принцип когато ходихме на хомеопат тя ни каза ,че хамомилата може да помогне на 10 деца ,а на 11 да не помогне и ни каза ,че на нас най-вероятно няма да ни помогне и ни изписа друго.да обаче онзи ден когато и звъннахме да и кажем за Валери и тя ми каз да му даваме 2 пъти по 3 гранулки хамомила 30 cH. И ние му дадохме само ,че 15 cH ,защото бях го купила по-рано ,а и бях сама и нямаше кой да отиде до аптеката.И така на следващата нощ беше пак не спокоен ,но по-малко ,а тази вече спа нормално до сутринта.

# 259
  • Габрово
Ще пробвам, дано се успокои, благодаря   bouquet

# 260
здравейте

Ние днес категорично проходихме:). Реши моят син че е крайно време и си ходи. Добре, че още малко го е страх и не се пуска за повече от няколко крачки навън поне. Така се радвам, но се и притеснявам да не падне. Party
Решила съм в сряда да правя пращапулника. Незнам точно как се прави и ако някоя мама е правила вече или знае как ще съм и благодарна ако сподели.
И при нас е ад - растат му  4 зъбчета отдолу наведнъж - вторите резци и кучешките и вече е неспокоен повече от месец как няма избиване незнам Twisted Evil. Горкичкото се измъчи вчера му купих четки на Canpol от 6 до 15 месеца и с първата четка успешно си чеше зъбките и е по спокоен. Само с това намерих малко спокойствие.

# 261
  • Варна

jorjito какви 4 зъбчета бе мила ,та вие докато нямахте и хукнахте.На нас едва сега ни излиза 5 и 6 зъбче
Излязоха за по-малко от месец и четирите:party:
Мама Дани,честити му ходещи крачета на малкия рязбойник Hug Hug Hug
И аз ще взема да взема една четка,да се чеше там и за миряса Wink

бях казала че няма да плача,но като го отворих сълзите ми рукнаха Cry.погледнах спящото си дете,и си помислих,колко щастлива съм всъщност,имам най-прекрасния син на земята.
Господ да закриля децата ни Praynig Praynig Praynig
Лека и спокойна вечер на всички  bouquet

# 262
  • Варна
Добро утро  food010

Честита месечинка на малката София  4uu

Бетта,много сладка е снимката на Друнди която си сложила на първа страница.Благодаря  bouquet
Лек и спорен ден на всички и приятни разходки 1swing

# 263
Рени, и ние заспиваме още на цица на спалнята и идея нямам как ще го науча да си спи сам newsm78
На нас ни никнат едновременно два зъба горе и малко се поуспокои.Има ли други бебета,които по цяла нощ да се търкалят из леглото?Вече започнах да се притеснявам за това дете с това лудо въртене от единия до другия край:crazyeyes:

# 264
  • Варна
Tizija,както си спи,и си ходи из леглото,нали?всяка секунда си мени позата и половин час след като съм го сложила да спи,и е заспал го намирам на другия край на леглото. Rolling Eyes

# 265
Понеже не мога да кача  снимки как ходим ето ви две снимчици от вчера следобяд:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=73576&photo=22
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=73576&photo=21
Мама Дани- пращапулник се прави, когато детето ходи самостоятелно и стабилно. Канят се близки, може и приятели. Чувала съм, че е като питката за здраве, само жени, но не съм сигурна. На бял чаршав се поставят неща, които се наричат за определени професии. Примерно Слушалка-лекар, гаечен ключ-монтьор, лъжица-готвач и т.н. Слага се и паричка- ако я изтегли ще е многооооооооо богат. Детето е на около 2-3 метра и то трябва да е самостоятелно, а не подтиквано от родител за да избере нещо. Пред него се търкулва питката и се чака детето да си избере нещо. Един съвет, НАХРАНИ ГО, защото обикновенно децата посягат към питата hahaha. Дано да съм била полезна.  Hug
П.П. Пращапулник може да си направите само с татито, не е задължително да се канят гости и не се носят подаръци.

Последна редакция: нд, 03 юни 2007, 09:56 от eti_31

# 266
 Hug Дани честити ви крачета!
Ето тук има инфо но вече Ети ти е писала де.http://www.bg-mamma.com/site/content/view/286/60/

Много плаках от клипчето и ставам,после ще ви намина пак! Rolling Eyes Cry Cry Cry

# 267
  • Габрово
Привет   bouquet.
В момента по Канал 1 дават филм за карнавала в Габрово. Grinning

# 268
  • ES
Здравейте момичета, ние вече сме в БГ. Пътуването мина добре. От полета също не ни беше страх, само дето много ни се спеше и преди да си намерим местенце поревахме малко, че огласихме самолета. Но пътуваха толкова други деца, само дeто ние бяхме най-малките.

Ужаса почна тук. Голям рев, голямо чудо. На пук на бабите, дето толкова го чакаха да дойде и му се радват той реве и не ги иска. особено на майка ми. Явно много се престарава жената. Татко по го приема. Пак взе да иска да го нося на ръце, не стои в количката, на май само когато баба му е край нас. Майка ми даже вече взе да се сърди, защо се държал така.
Тук е доста по-хладничко, уж на шега взехме якето и дънките, а вече ги облякохме. И ние усетихме пълнолунието.

Момичета, малкия е с обрив по гърдичките. Мислехме, че е претоплен, въпреки по-ниските температури. Но май е алергичен обрив. Дали не  е от AM на Нестле, Нестоgен?! Тук повечето AM са в малки разфасовки от по 400 гр., Адаптамил не видях никъде, само НАН. Какво да правя, посъветвайте ме? Аз и без това го слагам само в кашата чат път и в овесните ядки, може и да спра да го давам.

Милото Дари, нека почива в мир мъничката и душичка! Голяма трагедия е! Клипчето въобще не съм го отворила.

Абе къде ги хващате тия варицели.

Лала, на какъв принцип ги приемат децата в градините?

Имаме си от 2-3 седмици първо зъбче и вече ходим като го държа за ръчичките. Нямаме още 9 кила и 75 см, може би това помага, но ген е, няма от къде да дойде повече. Ще пусна клипче.

4ao!

# 269

Общи условия

Активация на акаунт