ЮЛСКИТЕ редици намаляват - бебета и мами на почивки заминават!

• 12 311
  • 287
  •   1
Отговори
# 30
Наде,скорошно оздравяване ви желая.

Ренка, 20 лв. са тия кошове.Много добре изглеждат в четвъртък ще ходя да ги видя и на живо и направо  да купувам.Тук можеш да ги разгледаш http://www.como.bg/comoproducts/list.6.all.2

А колкото до количката на Синеочка,аз също знам,че е модел 2007 г.Така прочетох тук във форума,а и момчето в м-на  така ми каза.А що се отнася до возията,много ясно,че няма да е като на Джорданито ти,тя все пак се води комбинирана  Wink Като се сетя Куинито каква возия имаше,на моменти съжалявам,че се разделих с нея....то хем сърби хем боли....Да прохождат вече стъбилно и да ги махам тези колички щото все се оглеждам по други модели  Crazy

Айде аз изчезвам,днес изписват баба ми от болница и ще ходя да я взимам и да я изпращам да си ходи...Дъжд вали като из ведро...лудницата е на 6 .Добре,че мъжо ще излезе от работа та да ми помогне....

Честит имен ден на празнуващите!

Айде до скоро.

# 31
  • хасково
Здравейте и от нас.

Личи , че времето е лошо- доста е напреднала новата темичка. Какво правите в това гадно време? Дъждът спря, но задуха силен вятър и пак ще сме затворени.Ужас.

Бета,изкарахте ли копчето? Знам, че крушите и черешите разхлабват, дано да помогнат  Praynig. И на мен очите ми са на 4 , защото всичко е в устата и все гледа да отгризе нещо със зъбките. По този въпрос- май ще ни излезе 3то зъбче долно вместо горно- не знам дали е възможно?
Честито на всички месечинки!

Честито и на именниците-ЕлиП  и Ели 83!]От сега и занапред- здраве , щастие, късмет!

Попова, на ударено може да се слага от средата на хляба напоено с оцет- така няма да посинее.

Последна редакция: пн, 21 май 2007, 14:13 от munka1

# 32
Здравейте момичета! Отдавна не съм писала, но нещо нямам настроение.
Благодаря ви за поздравите, нека всички, които празнуват днес да са живи и здрави и много щастливи!

Последните дни ми се стовариха малко гадни работи - свекър ми утре го оперират в Пловдив, аз повторих възпаление на дясната срамна устна /първият път беше 2 месеца след раждането/ и като за капак трябва да почна работа от 1 юни!!! Та така с нас, добре, че Гергана е здрава. Днес сме на консултация.

Ели83, утре пътуваме за Пловдив и ако имам време ще ти се обадя. Имам ти мобилния, но всичко зависи от операцията на свекъра.

До скоро!

# 33
Честити месечинки Йоана,  party006 Иван,  party006 Стефан,  party006 Гери  party006 и Васи  party006 бързо да оздравява
Честит имен ден на Ели на Прасчо,  Flowers Bouquet Ели83  Flowers Bouquet и Елип  Flowers Bouquet
Betta - дано скоро да излезе копчето.  Praynig Пробвай с круша, при Калоян действа винаги. Мисля, че и овесените ядки действат разхлабващо.
Попова - държа играчките на Калоян в един кош от плат на дупки и хич не съм доволна. Прашат се, а и вече е почнал да се къса от постоянното дърпане. Този кош, който показа, изглежда добре.  Peace
dew - дано операцията мине леко и ти да се оправиш бързо. Praynig
 lovekiss

# 34
  • somewhere over the rainbow
Охоо, и нова темичка имаме! Hug Бета,  Hug

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ЕЛИ83, ЕЛИП, ЕЛИ НА МАРИАЕЛИ И ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ ИМЕННИЦИ!  bouquet
Бета, Лала, вие празнувате ли? newsm78 Ако да, Hug, ако не, пак Hug

Аз за позатрих тези дни, че брат ми беше абитуриент и в събота му беше бала. Събрахме роднини и приятели, чистене, приготовления Crazy Намазахме се порядъчно Confused Ето ни с брато:

За каротина и аз знам че не е добре да се прекалява Naughty Наш'та педка всеки път гледа кожата на Дая какъв цвят е. Веднъж каза, че е жълта /аз не го забелязвам Embarassed/ и спряхме временно морковите. Последния път каза, че е добре и да си продължаваме сокчетата, но с по-малко моркови.
Те тава е от нас Wink

# 35
  • ES
Да ви се похваля, от близо месец ходя на антицелулитен масаж - голям бой ям - обаче има много добър ефект.  Rolling Eyes Хем заслабнах, хем и краката малко поизгладих, но има още много, много да се желае.

Пърли, я разкажи повече за тези антицелулитни масажи. Колко време трае процедурата, от колко процедури има нужда (е то зависи от деречето), колко струва един сеанс?

Честит имен ден на всички с името на Константин и Елена!

# 36

Честито на всички месечинки които сме пропуснали!Да са живи, здрави и много щури!
Весел празник и много здраве на именниците!

Мимката е с ново 20-варицела.За сега не ми е вдигнала температура, няма хрема и кашлица, само заветните мехурчета са на лице.Дано да я изкара леко Praynig
Таткото обаче варицела не е карал и не го виждам горкия.Лошо е на дърти години hahahaСега ни гони в Поморие при бабата с надеждата да се спаси, нооооо...ще видим Thinking

Рени, дано не е прехванал Галко, че съвсем ще ви се провали почивката SadИнкубационния период е 20  дена.Не ме бий  fight
Стискам палци всичко да е наред при вас Peace

# 37
     newsm51 Честит празник, именяци!
                       Много здраве и наздраве!  newsm51

# 38
Честит имен ден на всички, които празнуват днес!

Сутринта в Русе беше мрачно и студено, на обяд стана слънчево и топло. Днес бяхме на поредния детски рожден ден на една кака. В дискотека с дисководещ. Едвам удържах Венци. Голямо дивяне падна hahaha. Сега се е умълчал и дано си легне по-рано, че имам домакинска работа доста. Whistling . Не съм стягала и багажа за почиката. Нещо нямам настроение, като гледам прогнозата до края на седмицата Wear Umbrella
Синеоче-къде ще сте на почивка? Ако е по морето можем пак да съберем младите Wink
Мамите от Варна си кротуват Sad Никой ли не иска да ни види.  Flutter

Последна редакция: пн, 21 май 2007, 20:35 от eti_31

# 39
Честит имен ден на всички празнуващи!  bouquet

Аз не празнувам днес, а на цветница, заедно с цветята и дърветата.

Охооо, имаме си компания за варицелата Grinning Хайде да се оправят бебоците бързичко, ще я минат и ще забравим. Надежда, и на вас да ви мине бързо, че тези чревните са ужасно гадни, особено при най-малките.

Дю, пожелавам успешна операция на свекър ти, а и за теб да се погрижиш.
Бета, ще излезе копчето, къде ще отиде!

# 40
http://images17.snimka.bg/002921340.jpg  - отдолу е с ластик,отгоре с лепки
http://images17.snimka.bg/002921341.jpg
http://images17.snimka.bg/002921343.jpg  - с откопчани копчета става по-дълго

Асе вие откъде я лепнахте тая Варицела  Thinking
Не мисля че  бебоците са имали кой знае какъв контакт,пък и на открито  newsm78 знам ли...
Нищо де,нали трябва да я изкарат все някога.

# 41
Бета, дано скоро да го изака това копче Praynig
Асе, бързо оправяне...аз съм на мнение, че е по-добре да си ги изкарат децата докато са малки

Пламена преди няколко дни ми изкара акъла, защото си играеше с една кутийка с витамини, уж много добре затворени, и аз подреждах дрехите в стаята и изведнъж не я чувам да дрънка...гледам тя ги отворила и си хапва сладко сладко Sick Направо се подкосих..цялата се беше омазала в оранжево, но само ги е близала, не беше изяла нищо ooooh! Уж само витамини, ама така се стресирах Shocked Днес пък сама отпечата един пакет обикновени бисквити и си хапна едната....ама как ги прави тези неща не знам newsm78

# 42
  • София
Сутринта бях много притеснена и не честитих на празнуващите:

Честито на елип и Ели83, да са живи и здрави! Честито и на Ели на Прасчо и на Елена на Мариаели!

Честито и на месечинките, които порастват днес!

И болните бебоци да оздравяват!

НАН, и аз не празнувам. (Много хубаво братче си имаш, що не съм една тинейджърка сега  Joy.)
Нали съм Елка и малко далече ми се струва от Елена, а и просто като малка не съм го празнувала и някакси не можах да свикна. Обаче ако има ден на електронната промишленост, може да празнувам тогава  Laughing.

Ние още не сме го изкарали това копче. Ходихме днес до Пирогов и ни казаха, че като е пластмасово, не може да се види с нищо. Да давам обратното на разхлабващи храни, защото трябва да се избута - картофи, хляб, бисквити. Хирургът каза, че ние сме виновни и разказа как като му било малко детето, купувал играчки само след като се е опитал да ги счупи и са оцелели.

На мен пък утре ще ми горят раничка на шийката на матката, стискайте палци.

# 43

Последна редакция: вт, 22 май 2007, 09:08 от isi_kam

# 44
Честит имен ден на всички празнуващи на патерички!!! Бъдете здрави и щастливи дълги години!!!

gery_to, масажа е ръчен с различни мазила на растителна основа, италианска е козметиката. Имах няколко процедури с вендузи, а сега няколко дни ще ме увиват във фолио и електрическо одеало. Масажа е зверски болезнен, ужасно е. В началото даже не можеш да си седнеш на д-то, краката са в синки..  ooooh!

Цената е различна, но средно някъде около 20 лв, броя на процедурите е индивидуално. Дадоха ми и една диета да спазвам, но тя е несъвместима с кърменето, така че гледам само да се храня разделно и начесто, за да се стимулира метаболизма. Старая се да съм убаФка за моретУ!

Момичета, каква е тази варицела, какво е това чудо?!! Я, бързо да оздравяват всички бебоци!!!!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт