Ренка, 20 лв. са тия кошове.Много добре изглеждат в четвъртък ще ходя да ги видя и на живо и направо да купувам.Тук можеш да ги разгледаш http://www.como.bg/comoproducts/list.6.all.2
А колкото до количката на Синеочка,аз също знам,че е модел 2007 г.Така прочетох тук във форума,а и момчето в м-на така ми каза.А що се отнася до возията,много ясно,че няма да е като на Джорданито ти,тя все пак се води комбинирана
Като се сетя Куинито каква возия имаше,на моменти съжалявам,че се разделих с нея....то хем сърби хем боли....Да прохождат вече стъбилно и да ги махам тези колички щото все се оглеждам по други модели
Айде аз изчезвам,днес изписват баба ми от болница и ще ходя да я взимам и да я изпращам да си ходи...Дъжд вали като из ведро...лудницата е на 6 .Добре,че мъжо ще излезе от работа та да ми помогне....
Честит имен ден на празнуващите!
Айде до скоро.
. И на мен очите ми са на 4 , защото всичко е в устата и все гледа да отгризе нещо със зъбките. По този въпрос- май ще ни излезе 3то зъбче долно вместо горно- не знам дали е възможно?
Иван,
Ели83
Бета, 
Ако да, 
Наш'та педка всеки път гледа кожата на Дая какъв цвят е. Веднъж каза, че е жълта /аз не го забелязвам
Сега ни гони в Поморие при бабата с надеждата да се спаси, нооооо...ще видим 
Инкубационния период е 20 дена.Не ме бий 

. Не съм стягала и багажа за почиката. Нещо нямам настроение, като гледам прогнозата до края на седмицата 
Хайде да се оправят бебоците бързичко, ще я минат и ще забравим. Надежда, и на вас да ви мине бързо, че тези чревните са ужасно гадни, особено при най-малките.
Направо се подкосих..цялата се беше омазала в оранжево, но само ги е близала, не беше изяла нищо
Уж само витамини, ама така се стресирах
.)