ЮЛСКИТЕ редици намаляват - бебета и мами на почивки заминават!

• 12 328
  • 287
  •   1
Отговори
# 75
  • Габрово
Здравейте момичета, от два дни не съм влизала и не мога да ви изчета  Laughing.
Честити месечинки, да са здравички и послушни !
Честито на Дани
и майка му да внимава как черпи, че има доста хора на диета все пак Crossing Arms, изтекоха ми лигите наранина Mr. Green.
Като чета при всички или болести или проблеми, дано се оправя времето и лошото да отминава вече. Аз в понеделник изкарах такава мигрена, че вчера цял ден лежах и бях като прегазена от влак, а днес Теди е непоносим плаче от сутринта. Никога не е бил такъв, може би е от зъбче-дано, че този вирус със Т и разтройството витае около нас.
Варицелата да минава по-леко, мисля че е по-добре сега отколкото като пораснат.
Бетта ти си герой, като помисля за такива процедури и  Sick, ама и аз ще ходя скоро, че половин година не съм ходила и е време. Яна не го ли изака вече това копче, стига си го е стискала  Grinning. Честито зъбче.
Ети дано съм помогнала, много е готин Венци на снимките - баровец.
Ели пак мъки, горката бебка Hug.
Амери  Hug важното е, че сте добре, а на оная и тегли една..... поне да ти олекне.
Иси вече пети ден съм на твоята диета и започвам да отслабвам, но не ми е ясно ти почивки правиш ли като свършат тези 26 дни и захранваш ли се с нещо след диетата?
Много дълго стана, приятни празници на всички   bouquet.

# 76
 Rolling EyesЗдраствайте братушки Grinning

Ох ми тъо майката е най големия душманин на детето си,те са казали хората,ходихме днес нищо и нямало в ушите туй дето съм вадила било ушна кал а дето джвакало какво ли е не разбрах аз не си измислям ама доктора каза нищо че и няма ще се оправила да пие антибиотик,сега изписа някъв друг,уж нищо и няма ама за всеки случай!Ще го сменям, Ети ама той бил най добрия уж, Crazy

Сега покрай отита реших да и подсилвам имунната система ще и давам ехинацея! newsm78 А се чудя на всеки сополи ли ще давам антибиотик!

newsm78

Амери за колата не бери грижа нали вие сте добре,а за разстройството на лечебна храна ли сте?Аз една седмица миналата се сбърках от акота,на ден по 6-7 пъти ,беше зачервена ,дано е от зъби всичкото това нещо и сополи и рев,май като гледам повечето са ни налегнали някви болести,разстройства,настинки,варицели!
Вчера обяснявах на моя,как едно бебе е глътнало копче,друго е с варицела,трето и то,а той се смее! Laughing На нас майките ни е писано да го преживяваме ,като ги гледаме ниеее така е!

Еми дано са ни здравички поне!

Тук да кажа че съжалявам че спрях да я кърмя,ама то след дъжд качулка да съжалявам не върви! Има ли емотикона дето се бие по главата човечето-аз съм! newsm78 ooooh!

Ставам за сега!

# 77
ИвИчка: Пица е, все си я поглеждам, ама що ли не се наяждам...Crossing Arms
Eli83: И Данката вчера удари рекорд по акане - 4 пъти, а днес вече 2 пъти. Лошото е, че видях слуз.
Няма разстройство и Т, но е много кисел. newsm78 Досега зъбките му никнеха безпроблемно, освен неспането де.
Отворих му вчера нова каша, но явно ще се наложи да я позабавя, че е с ръж, овес и др. зърнени.
Отдавна въведох глутена, давала съм и овесени ядки, солети, бисквити, хляб и т.н. Thinking
Та покрай всичко това+времето за капак ни се отложи пътуването, ще си кукуваме в Сф през почивните дни. Tired

Мерси много за честитките и милите пожелания! Heart Eyes

# 78
 wavey wavey wavey wavey
 newsm18 newsm18  ura  ura newsm18 Честити 11 месеца  на  и  и 10 месеца на    и !
newsm18  ura  uraтук е специалния ни поздрав
isi_kam- какви са тези сантиметри  Shocked, с какво го храниш това дете. Явно Венци си е дребчо  Sad
с манджа и ляп  Joy hahaha Joy hahaha Joy шегичка просто дететo има на кой да се метне и двамата сме високи ,да не говорим за чичо му на когото е кръстен е доста висок (е и мощен което аз няма да позволя  Mr. Green) Има и голям крак в момента носи 22 номер и си викам ,ако наистина се метне на чичо му той носи 46 номер  ooooh! не знам какво ще правим.Но да ми е жив и здрав другото щe го оправим. Grinning
Nanny не така бе мила  Naughty,кака ти е на диета и вече ще се откажа да влизам във форума , ми то човек от вас няма да може да си върне формата за морето. Whistling
Иси вече пети ден съм на твоята диета и започвам да отслабвам, но не ми е ясно ти почивки правиш ли като свършат тези 26 дни и захранваш ли се с нещо след диетата?
Аз по- принцип си я правя 56 дена и после минимум 2 месеца почивка ,но ако е за 26 може и по-малко. захранване не правя просто се придържам към таблица ,която бях пуснала след като приключи диетата.
amerie  Hug мила ти добре ли си ?малката добре ли е? от там нататък e малък кахър .Голяма прегръдка от нас  Hug Hug Hug Hug
желая ви леки и слънчеви почивни дни

# 79
честито на порастващите днес, да са здрави и мнооого усмихнати  Hug
Момичета, БЛАГОДАРЯ за думите. Не ми е за скапаната кола а, че ме изкараха виновна, кви са тия закони  newsm78 аз съм спряла, тя ме удря, спира след 10-тина метра слиза и вика ле-ле аз не ви видях нещо съм се разсеяла #2gunfire Да не ви занимавам с мойте неволи  Mr. Green
Ели83, не сме на спец. храна, сутрин си пие АМ, обяда и е пюре от моркови/ моркови с ябълка+обесолено сиренце и сухар. За следоб. з-ка и правя оризова безмлечна каша+настъргана кисела ябълка с няколко капки лимон. Пие сок от ябълка и шипки/ морковен чист. М/у храненията хапва обикн. бисквитка или препечена филия( много и харесва).В дните когато беше по-разсроена и давах "ХИДРАСЕК" изписа ми го педката. Пооправи се и ще изчакам да видя тия дни как е, преди да и променя режима на хранене. Аз си мисля, че е от зъбки.
Не съм се похварила - отслабнах 12кг, остават ми 10, но съм упорита. Пия си чая и не пазя диета.
Пак заваля  Sad
На всички, които ще почиват - хубаво време и приятни емоции. Ние сме на кръщене и ще си бъдем в Сф. На 08.06. ще ходим към Димитровград, май няма мами от там ( или нещо съм пропуснала  newsm78)

# 80
Бета, айде дано днес излезе това копче Praynig М/у другото на мен ми гориха раничка преди да забременея и при мен доста си боля Confused Ако знаех щях да пия някакво обезболяващо преди това...Бях се нагласила след манипулацията да ходя по магазините, а лекарката ми вика:"Чакай да свършим и ще видим дали ще ти е до магазини"...Цял ден след това бях като парцал и само лежах ooooh!

Рени, снощи те сънувах, че те срещам на едно кафе тук в Сл.бряг Party

# 81
Здрасти и от мен!
Честито на днешните месечинки!

Момичета, тази сутрин ходих на едно интервю за работа и се шашнах. В такава голяма и престижна институция, с регионалния директор интервю все пак, а такова тъпо интервю беше, че нямам думи. Аз се бях приготвила да ме разпънат на кръст, а то си беше един светски разговор просто.  Grinning Даже не ме попитаха какво съм правила, биографията ми и писмото ми бяха на френски, а тя директорката не знаела бъкел този език и нищо не разбрала (и все пак в обявата пишеше на английски или на френски да бъде, фирмата е френска все пак!). Но най-интересното беше, че не ме попита да й го разкажа JoyНаправо много смешно ми стана. Още на втората минута разбрах, че ще ме вземе на работа, била съм с добра визия и отлична комуникация!!! Ама какво има в главата явно не я интересуваше ooooh! През цялото време само тя говореше, измисли ми един пост, каза една заплата и понеже аз само сложих на лицето си една голяма усмивка и й казах, че ще й се обадя (вместо тя да ми каже това ooooh!), тя продължи да ме убеждава на вратата. Щях да падна. Голям майтап беше. Наистина не съм очаквала такова нещо. За първи път ходя на интервю в България и ми беше много интересно, ама сега само като се сетя и се чудя истина ли беше или да Joy Joy Joy

В края на седмицата посрещам зълва ми от Франция с техния бебок и мъжа й. Пипи вече е по-добре, той мъничко се поизмъчи все пак с шарката, вдигна температура за 1-2 дни, но му мина бързичко. Вече пъпките изсъхват и детето е в по-добро настроение.

Пожелавам бързо оздравяване на всички болнички бебчета. А на Бета - да намери скоро копче.  Wink Амери, много неприятно, важното е че сте здрави, а другото ще го забравиш бързо.

А, като гледам какви стройни бебчета имате всички, моят юнак е направо от друга категория. Последно беше 10.600 за 75 см! Направо е като гюлле! Но хапва му се, просто се чудя как да го ограничавам, наблягам на плодовете и зеленчуците, обаче човекът хапва! Яде поне тройно количество от това на кака си, която е като хилка направо до него.

# 82
Специално за мамчетата, които са на диета:

amerie: И защо пък теб са изкарали виновна? Да не би, защото си се оказала отзад? newsm78
Тая патка разсеяна, която кой знае к'во и плува в главата заслужава верно  #2gunfire, а после сигурно е видяла детето... #Cussing out, ама е било късно. Пфууу!

# 83
Нани, много си предвидлива.  Hug Аз си отчупих едно мъничко парченце пица да не ми стане нещо и сега се засилвам на плодовете.  Grinning

# 84
  • София
Здравейте!Уф днес ми е толкова напрегнат деня,че нямам сили за нищо вече Tired,но успях да се откъсна за 3 часа от всичко отивайки на фризьор.И съм мноооого доволна и красива Embarassed.Честито на всички месечинки,още малко и годинка ще тупнем!.Ама Isi Kam как го направи този поздрав-страхотно!
amerie как така ти си виновна бе,нали тя те е ударила-аааа!Абе майната й важното  е,че сте добре.Аз имам 4 катастрофи стъбилни -па съм оцеляла Simple Smile! Абе женки стига с тия диети бе хора-най важното е да сте психически спокойни и да ядете това,което ви се яде и когато ви се яде.Естествено е,че няма да с етъпчете.Хапнете малко шоколад даречеме ако ви се е прияло и спрете.Така става работата!  Приятно изкарване на всички които са решили да отдъхнат някъде и до 2-3 дни макс. времето ще е слънчево и топло-гаранция от мен  Party! На болничките бебоци пожелавам скорошно оздравяване-то сега и нямат къде да ходят в това  Wear Umbrella време! Ние се побъркваме в къщи-най вече малкия.Само кръстосва стаите с проходилката и се чуди на къде да се завърти горкото.Вече си имаме 6 зъба Peace та това ми е достатъчно да оправдая безсънните нощи. Но тази вечер ми разказа играта с приспиването-над 10 пъти се изправя в леглото и се смее-ужас,откачих. smile3514 Започна да му харесва да го прави! А мъжа ми така ме ядоса тази вечер,че още ме държи и май скоро няма да ме пусне  smile3511.Помолих го да си дойде по-рано след работа за да изкъпе и нахрани детето т.к. съм на фризьор и няма да успея.Той човека си седнал на кафе и си дойде в 21 часа,аз естествено успях да смогна  с всичкооооо!Думи нямам!Прави си каквото иска.Ама ще му го върна в неделя когато ще съм на изпращане на абитюрентка и цяяяял ден няма да ме има в къщи  smile3508 ще има здраво потене-приспиване,хранене,разходки(ако не вали) smile3532 От сега ми капе мед от сърцето.Ми аз издишам вече! Sad Айде лека от мен,че май много се разписах!

# 85
Нарина  Hug  Мъжо е обещал като обзаведат някой от апартаментите там и да поостанем.Но на мен ще ми е малко скучно.Въпреки че имам колеги там и то доста.Ще видим  Thinking

Амери не се ядосвай.Най-важното е че вие сте читави.  Hug

Лала а ти кога ще започваш работа ? И кой ще гледа дечицата   Thinking

Честито на Даниел,Ева,Цветан,Божидар и Алекс!

Последна редакция: ср, 23 май 2007, 23:15 от Ренито

# 86
Моя дивак още не е заспал  ooooh!.Какво му става,не знам  newsm78
Айде лека и непробудна нощ на всички. Hug

# 87
Диди Ф моят също не е заспал още.Направо ми къса нервите с това спане.Дайте идея как да го приспивам.Биба нещем вече  Naughty

# 88
Здравейте,мами! Grinning
Не ми остава много време за четене и писане тези дни.Утре пак хващаме пътя за Балкана. Mr. Green И аз се моля да не вали.
Доста болни бебенца има,бързо оздравяване им желая. HugНа Зоя май ще и никнат пак зъбки.Много е крива тези дни,а и проплаква насън. Sad
Рени:аз не мога да помогна с приспиването.В повечето случаи заспива докато я кърмя,а ако не заспи си заспива сама в кошарата.Така се научи преди 5 месеца.
Миналата седмица си купих нов бански,че стария не ми става,горнището де Wink.То с тез кърмачески цици Mr. Green и като се видях в огледалото Mr. Greenмалеее,как ще се покажа на плажа,не ми се мисли.И почнах от няколко дни вечер да правя коремни преси,а така ме мързи. Embarassed
Ще пиша повече като се върна,сега пране за гладене ме чака. SickПриято прекарване на всички на почивните дни. Hug

# 89
  • София
Здравейте и от мен  Simple Smile Нямам никакво време от както тръгнах на работа. Не съм писала сигурно от месец. И Яна е с варицела вече три дни, а пъпките продължават да си излизат...чудя се до кога? Много ми е притеснено, четох разни страхотии и ме е яд, че не успях да я ваксинирам, да изпреваря шарката. Сега само се моля да мине бързо. Малко преди да се разболее и правихме кръщене- мина страхотно. Яна беше много усмихната и се разплака само, когато я потопиха в купела. (цялата  Sad ). Има осем зъбчета, излезнаха и без проблем. Ходи само като я държа за двете ръчички, но е много нестабилна. Голямо диване става, естествено прави това, за което и се казва не  Laughing и те гледа хитро с една сладка усмивчица. (как да и се скараш)
Преди месец ходихме в Милано за една седмица без бебка, за първи път се разделях с нея толкова дълго. Адски много ми липсваше, мислех само за нея. Звънях по телефона по три пъти на ден- ужас за сметката.  Laughing Иначе бяхме на изложение там за интериорен дизайн- уникално.
Бета стискам палци, да излезе скоро копчето  Praynig
Ели, много неприятно с тоя отит.
Мимето и Пипи да изкарат леко шарката.
Всичко болни бебчовци, да оздравяват бързо. Hug
Приятно изкарване на всички, които ще пътуват. travel
 Hug на всички

Общи условия

Активация на акаунт