Честити месечинки, да са здравички и послушни !
Честито на Дани и майка му да внимава как черпи, че има доста хора на диета все пак
, изтекоха ми лигите наранина Като чета при всички или болести или проблеми, дано се оправя времето и лошото да отминава вече. Аз в понеделник изкарах такава мигрена, че вчера цял ден лежах и бях като прегазена от влак, а днес Теди е непоносим плаче от сутринта. Никога не е бил такъв, може би е от зъбче-дано, че този вирус със Т и разтройството витае около нас.
Варицелата да минава по-леко, мисля че е по-добре сега отколкото като пораснат.
Бетта ти си герой, като помисля за такива процедури и
, ама и аз ще ходя скоро, че половин година не съм ходила и е време. Яна не го ли изака вече това копче, стига си го е стискала
. Честито зъбче.Ети дано съм помогнала, много е готин Венци на снимките - баровец.
Ели пак мъки, горката бебка
.Амери
важното е, че сте добре, а на оная и тегли една..... поне да ти олекне.Иси вече пети ден съм на твоята диета и започвам да отслабвам, но не ми е ясно ти почивки правиш ли като свършат тези 26 дни и захранваш ли се с нещо след диетата?
Много дълго стана, приятни празници на всички
. 
А се чудя на всеки сополи ли ще давам антибиотик!

,кака ти е на диета и вече ще се откажа да влизам във форума , ми то човек от вас няма да може да си върне формата за морето. 
Да не ви занимавам с мойте неволи
М/у другото на мен ми гориха раничка преди да забременея и при мен доста си боля
Амери, много неприятно, важното е че сте здрави, а другото ще го забравиш бързо.
, ама е било късно. Пфууу!
! Абе женки стига с тия диети бе хора-най важното е да сте психически спокойни и да ядете това,което ви се яде и когато ви се яде.Естествено е,че няма да с етъпчете.Хапнете малко шоколад даречеме ако ви се е прияло и спрете.Така става работата! Приятно изкарване на всички които са решили да отдъхнат някъде и до 2-3 дни макс. времето ще е слънчево и топло-гаранция от мен
време! Ние се побъркваме в къщи-най вече малкия.Само кръстосва стаите с проходилката и се чуди на къде да се завърти горкото.Вече си имаме 6 зъба
та това ми е достатъчно да оправдая безсънните нощи. Но тази вечер ми разказа играта с приспиването-над 10 пъти се изправя в леглото и се смее-ужас,откачих.
Започна да му харесва да го прави! А мъжа ми така ме ядоса тази вечер,че още ме държи и май скоро няма да ме пусне
.Помолих го да си дойде по-рано след работа за да изкъпе и нахрани детето т.к. съм на фризьор и няма да успея.Той човека си седнал на кафе и си дойде в 21 часа,аз естествено успях да смогна с всичкооооо!Думи нямам!Прави си каквото иска.Ама ще му го върна в неделя когато ще съм на изпращане на абитюрентка и цяяяял ден няма да ме има в къщи
ще има здраво потене-приспиване,хранене,разходки(ако не вали)
От сега ми капе мед от сърцето.Ми аз издишам вече!