ЮЛСКИТЕ редици намаляват - бебета и мами на почивки заминават!

• 12 333
  • 287
  •   1
Отговори
# 90
  • София
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=129685&photo=33

Добавих една смика в албума за 10м., за да не ни забравите  Wink

# 91
foquita:гледам и не вярвам на очите си,та ние имаме същата рокля,само че в синьо! Mr. GreenЛеля и на Зоя и я донесе от Германия. Mr. Green

http://www.snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=2941086

# 92
  • София
arllina, този линк не работи, трябва с този: http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=2941086.

много хубави роклички имате и двете, и ние искаме такива  Wink

ох, аз пиша списък какво да вземем утре, май ще ни трябва още една кола  ooooh!. Никой не каза нищо за тази Долна баня, утре ще я видим.

Взимаме си гърнето за копчето  Confused.

Весело изкарване на почивните дни на всички bye!

# 93
Привет мили момичето от родното черноморие! Hug Тук днес беше времето благосклонно. Стискайте палци да остане такова и следващите дни  Praynig Пътят не понесе добре на Венци. Първите 100 км. беше много послушен, но останалото време искаше при мама  ooooh!. Иначе новите хора и новата стая му харесаха и си заспа както обикновенно. Дано да не се превъзбуди от многото емоции  Praynig
amerie-щеше да ми пишеш как се казва чайчето  newsm03
foquita-недей да четеш разни лоши неща. Колкото е по-малко детето, толкова по-лесто се минава шарката.
Nanny-тази почерпка по-подхожда на диетата Wink, не че и пица няма да откажа smile3534
Хайде бай от мен, че сме на маса и ще ми се разсърдят, но не издържах на изкушението, без да ви навестя. Нали не мога без вас и много ми липсате  Hug

# 94
Ренито: Аз слагам Данката на спалнята и лягам до него. Приспива се сам, като се върти наляво-надясно, но задължително трябва да съм до него. Тази сутрин обаче ми изпили нервите, ту реве, ту се смее...един час сме се приспивали. ooooh! Заспа най-накрая и го преместих в креватчето му. Tired

Тази нощ се събудихме с мъжо от страшен грохот, навън порой, няма край тоя дъжд, та ставахме да затваряме прозорците. То не бяха светкавици, гръмотевици, аман вече. Crossing Arms

arllina:
Цитат
Миналата седмица си купих нов бански,че стария не ми става,горнището де
Мен ако питаш това е по-добрия вариант  Wink по-добре горнището да не ти става, отколкото долнището. Crazy

eti_31: Абре, то по някои диети и плодове не трябва да се ядат...само ей такива работи: Другия път ще ви почерпя с една голяяяяяма салатка " Зайо Байо".   Rolling Eyes

И сега к'во, всички забегнахте нанякъде, никой ли няма да си седи вкъщи? Crossing Arms ХМ!

# 95
Reni,и Алекс е кошмар със заспиването ooooh!МНяма и вариант да го сложа в кошарата и сам да заспи.Имам една позната,чийто син сам си заспива и щом му угаси лампата.Направо си мечтая за това.Алекс вече се обърна на сомнамбул #CrazyВърти се като  Rolling Stowns в леглото по цяла нощ от единия до другия край и после пак обратно и току по някое време се изправя и се хваща на плота и започва да си говори.Луда работа.
Вчера сърцето ми спря за секунда,защото го оставих за минутка сам в стаята и като се върнах се беше качил по мрежата най-горе на манежа за игра и се държеше само на обръча.Истинско шемпанзе е станало това дете .

# 96
  • ES
Мами, честит 24 май!  Това е един от най-българските празници! Да сме живи и здрави и отгледаме по няколко първолачета. Днес го гледах по ТВ и ми стана много мило, споних си моите детски години и си представих Митето първокласник!

А ние ставаме на 10 месеца вече!

# 97
  • София
Честит 24-ти Май!!!Относно заспиването-Дейвид ми разказва играта от вчера.Мята се като пощурял,крещи,реве,а толкова добре заспиваше без проблеми  ooooh!.Ама какви са тия красавици които виждам-ще трябва да поработиме с Дейв върху себе си,че един ден знае ли се може да отграднем някоя от вашите хубавици.Е,не че има какво да се иска много от нас-красотата е предимствоВърху останалото ще се съсредоточим! bowuu

# 98
  • somewhere over the rainbow
Честит ви празник! Hug

Вчера бяхме на консулте - 8,900кг и 74см. Педката каза едно голямо БРАВО! за мама, тати и баба, за чудесното отглеждане на бебата bowuu

# 99
Явно не се умаря достатъчно.Днес се поумори и заспа още в 21ч.
Нани с биба ли е Дани? Иначе като цокахме бибата и ставаше номера така на леглото,сега аз съм биба  Joy

# 100
Здравейте, аз май ще открия деня този път.
Рени, аз няма да приема тази работа. Така че ще търся друго и не знам какво и кога ще намеря, а децата - Мишел е на ясла, ако имаме късмет ще я вземат и на градина, а за Пипи ще трябва да търся бавачка. И по този повод исках да попитам тези които се ползват от услугите на бавачка, какви са горе-долу цените? Имам някаква представа, но ми се иска да си сверя часовника.

За приспиването, аз преди известно време ви разказах разни неща как приспивам Пипи. Така продължих, имаше много голям напредък и започна да заспива съвсем сам. Но с всичките болести, неразположения, зъби, нещата се разваляха всеки път и се връщахме все от нулата. Последно ни се наложи в продължение на 3ч и половина да го люлеем на люлката посред нощите и чашата преля. Прочетох всички книги и навсякъде пишеше, че на тази възраст трябва просто да се остави да плаче. Спок пише, че първият път ще плаче половин час, после 20 мин, а на третия може въобще да не плаче. Додсън пише подобно. Лоранс Перну също. Въоръжих се с търпение и на другия ден след безсънната нощ го сложих на леглото, дадох му бибата и просто излязох от стаята. Естествено имаше рев. Точно половин час, не ме питайте как издържах...Обаче заспа. Вторият път само малко помрънка. В следващите дни най-много 5 минути е плакал. И сега всичко е наред. И сутрин, и следобядм и вечер заспива сам. И то само за 2-3 дни стана. И спи по-добре, и после през деня е значително по-спокоен. Аз така реших проблема, дано да остане така. На Мишел приложих тази тактика още като беше на 3 месеца, но тя плака само 15 мин и повече никога, ама никога не ми се е налагало да я преспивам, нито е протестирала. Дори като е била много болна. Пипи доста по-труден случай излезе, той като се разреве, направо вдига блока на крака. Обаче явно тази тактика е най-успешна, въпреки че на мен ми беше много гадно да го направя. Но не можех да продължавам така, после по цял ден сме изнервени след такива сцени.

А вчера щях да забравя, че Пипи е станал на 10 месеца. Чак вечерта се сетих и му направих снимка с пъпките от варицелата, да си знае че я е прекарал Grinning

Foquita, най-много до 4-я ден излизат. Първите 4 дни са най-критичния период, после всичко отшумява. Така ми каза лекарката и така стана и при двете ми деца. Аз лично се притеснявах от тази варицела, но при нас мина доста по-леко отколкото си представях. Аз карах много тежка варицела навремето и затова бях наплашена малко.

# 101
  • Габрово
Привет от нас   bouquet.
Лала и аз го оставям да пореве, зъби не зъби, трудно не трудно, тъкмо съм го научила да заспива сам стискам зъби, като реве и той се успокоява полека, заиграва се и заспива. Незнам, като почне да се изправя в леглото обаче как ще е, засега само пълзи насам - натам и заспива в някой ъгъл. Бибата сам я изхвърли зад леглото преди 3 седмици и не съм му я давала повече, че бати много трудно я прежали неговата.
Моето малко слънчице от 2 дни казва "мама" Grinning и само това повтаря обикаля къщата с проходилката и вика "ммамма", а като го питам "къде е мама", той отговаря "ммне".
Е Нанни с това последното уцели моята диета  Peace.

# 102
Гледам приспиването обсъждате...и ако до сега това много не ме е интересувало (защото тя си заспиваше сама почти от бебе), то сега не е така. Не че иска да я люлея, напротив, не иска и на ръце..абе, нищо не иска, а само се мята в кошарата, изправя се, пада, става, скимти и не ми дава да изляза от стаята. Когато го направя почва да реве и да хълца и аз направо полудявам след едночасово мъчене да я приспя. А всъщност е мнооооого изморена, не е да не й се спи #Crazy Нямам идея как привикна с присъствието ми вечер....до около месец и нещо нямахме проблеми newsm78 Може и аз да пробвам това с реването до заспиване...само трябва да сме сами, че тати няма да издържи Confused
Даже онзи ден ми каза, че понякога съм се държала доста строго с Пламена и му ставало гадно Rolling Eyes Ама, то винаги съм си знаела, че ако не съм аз да съм строга, тъй като всички я лигавят, то накрая ще си имам една глезла дето ще ми се качи на главата. Не че съм някаква тиранка, разбира се, много я гушкам и й говоря, но когато кажа НЕ, значи НЕ!

Ами това е...следобяд ще ходим да видим сестра ми, която е абитюрентка довечера в един хотел тук...После ще кача снимки!

# 103
Май нищо не съм изпуснала Mr. Green Ето сега и малко снимки на малката ми сестричка Heart Eyes

Момичето е най-добрата приятелка на сестра ми:

# 104
  • София
Narina много е красива сестричката ти, а роклята и е много ефектна. Пожелавам и успех занапред.

Lala, при Яна шарката не минава никак леко. Ужасно много пъпки, има и температура и то вдигна днес, а е 5ти ден. Дано утре вече да няма нови пъпки и да започват да завяхват. По лицето са доста големи, даже има и една на очето. В тази връзка исках да те питам, маза ли с нещо пъпките след шарката, за да не останат белези. Например Контратубекс става ли за толкова малки деца?
За детегледачката- аз наех жена да се грижи за Яна, тъй като трябваше да се върна на работа и предпочетох пред ясла. Тук в София се плаща по 2 лв. на час и най-добрия вариант е да се споразумеете, да и плащаш на час, за да не се притесняваш, че трябва да бързаш да се прибереш за точен час. Ако искаш някакви подробности, пиши ми на ЛС. Иначе, жената, която се грижи за Яна е много мила и съм спокойна, когато я оставям сутрин.

Общи условия

Активация на акаунт