Добавих една смика в албума за 10м., за да не ни забравите

. Никой не каза нищо за тази Долна баня, утре ще я видим.
!
Тук днес беше времето благосклонно. Стискайте палци да остане такова и следващите дни
Пътят не понесе добре на Венци. Първите 100 км. беше много послушен, но останалото време искаше при мама
. Иначе новите хора и новата стая му харесаха и си заспа както обикновенно. Дано да не се превъзбуди от многото емоции 

, не че и пица няма да откажа
Заспа най-накрая и го преместих в креватчето му. 

по-добре горнището да не ти става, отколкото долнището. 
Другия път ще ви почерпя с една голяяяяяма салатка " Зайо Байо".
ХМ!
МНяма и вариант да го сложа в кошарата и сам да заспи.Имам една позната,чийто син сам си заспива и щом му угаси лампата.Направо си мечтая за това.Алекс вече се обърна на сомнамбул
Върти се като Rolling Stowns в леглото по цяла нощ от единия до другия край и после пак обратно и току по някое време се изправя и се хваща на плота и започва да си говори.Луда работа.
.Ама какви са тия красавици които виждам-ще трябва да поработиме с Дейв върху себе си,че един ден знае ли се може да отграднем някоя от вашите хубавици.Е,не че има какво да се иска много от нас-красотата е предимствоВърху останалото ще се съсредоточим!
.
и само това повтаря обикаля къщата с проходилката и вика "ммамма", а като го питам "къде е мама", той отговаря "ммне".
.
Нямам идея как привикна с присъствието ми вечер....до около месец и нещо нямахме проблеми
Може и аз да пробвам това с реването до заспиване...само трябва да сме сами, че тати няма да издържи