ЮЛСКИТЕ редици намаляват - бебета и мами на почивки заминават!

• 12 337
  • 287
  •   1
Отговори
# 105
Narina сестра ти на първата снимка много прилича на теб.Не бях забелязала такава прилика между вас.  Grinning

# 106
Eto i ot nas pozdrav ot moreto. Sory za latinicata, no ne mojah da nakaram toya komp da pi6e na BDS Sad

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=136498&photo=5

# 107
Foquita, с нищо не съм мазала пъпките. Само внимавах да не ги разчесват, особено по лицето. Пипи също вдигна температура, до 38.8 някъде, една нощ беше така и малко и през деня. Беше нервен и имаше доста повече пъпки от сестра си, но пък всичко трая 3-4 дни, после нещата започнаха да отшумяват. Дано и Яна вече да е към края, че човек в такива случаи е все нащрек. Благодаря ти за информацията, и аз за такива тарифи бях чувала. Аз това да плащам на час е много ценен съвет, аз се чудех как ще успявам да ги докарвам.

Нарина, много хубава абитуриентка, въобще страхотни са тези преживявания. Сега абитуриентките са много готини, като се сетя ние в онези години как се чудехме как да ушием някоя рокличка, търсихме платове, чак до София ходих с майка ми...А сега всичко има, супер. Много обичам абитуриентски.

# 108
Радвам се че ви харесва сестра ми...ако имам възможност ще ви кача снимка на най-ефектната прическа, която видях тогава (цената й е около 300лв) Shocked

# 109
Ние се завърнахме от планината.Беше много хубаво,не ни се прибираше,но няма как.Утре мъжо има работни срещи. Confused Работата няма край.Ама вий не сте изписали много.Явно всеки е забегнал на някъде за празниците. Mr. Green

Последна редакция: нд, 27 май 2007, 00:10 от arllina

# 110
Да,всеки е нанякъде.Само аз си дремуцам тука .   Crossing Arms  Ровя се във форума и с Нарина си пишем в темата  Joy
Нарина давай я да я видим тая прическа  Wink

# 111
Привет.Аз съм пред една дилема и не знам какво да направя.
Мъжа ми както ме натискаше да почна работа,сега не е съгласен детето да е с детегледачка.Аз съм била луда според него,за да си дам детето на някаква непозната жена слека ръка/това е неговото мнение,но само аз си знам какво ми е всъщност/.Можело да го отвлече и т.н.И сега понеже няма кой да го гледа-а и той като не е съгласен на варианта с детегледачката,дефакто аз трябва да откажа работата.Кажете ми -аз ли съм луда или да  Cry.В никакъв случай не поверявам  детето с лека ръка на чужда жена,но ако сме все така преднамерени към хората-ми хайде да ходя да се гръмна ,или пък да си живея като отшелник,щото видиш ли ти някой може нещо да ми навреди-на мен или на семейството ми.Е сега вече наистина не знам какво да направя и ви моля за някакъв съвет. Praynig
Narina,сестра ти е мнооого екстравагантна мацка.Пу-пу  LaughingКато ги гледам абитуриентите и се връщам 3 год. назад въвъ времето,когато аз бях на тяхно място.Не можех една седмица да говоря след това,защото на бала се скъсахме да викаме.А сега толкова смешно ми изглежда това с викането и с висенето от прозорците на колите.Нооо,нека поне сега да се повеселят ,защото после започва борбата/това са думи на класната ми Wink/
Eti,ама много сладък Венци на плажа  Money
Ааааа,Ренка ,и аз съм си тук-даже днес си куках сама с Криси в парка,защото баща му имаше "по-важна работа" явно  Sad
Хайде,лягам си-спокойна нощ на всички . Wink

# 112
И докато и аз си вися тук,да почерпя за нашите 10 месеца! Laughing Laughing

Торта с малини и червено винце! Да ви е сладко! Hug

# 113
Их ,че хубава снимчица.Тази Зоя е като малка принцеса.На Галко му окапаха очите  Heart Eyes
Плами, ама той само гледа  Embarassed

Диди ф ,а ти обсъди ли го с него  преди да приемеш работата ?

# 114
Привет, ние се върнахме. Аууу такова време случихме чудо. Преваля малко но иначе само слънце, разходки. Ей сега ще кача снимки да ни видите. Чудесо си изкархме въпреки опасенията ми.Така се отпуснах и си починах. Лора от превъзбуда малко лошо спа, та пак при нас, нищо че и носехме кревата.

Нарина много сладка сестричката ти. Хубавици сте и двете а и Пламенка с тая рокля е като манекенче.

Диди за да не се ядосваш според мен първо си изяснете нещата. Решението трябва да вземете и двамата. Първо щом сте обсъждали да почнеш работа, все някой трябва да геда детето, нали? Така че без нерви просто попитай го той какво предлага да направите.

# 115

Диди ф ,а ти обсъди ли го с него  преди да приемеш работата ?

Разбира сер,че как иначе  Peace

# 116
 HugЗдравейте!Аз съм си тук но не пиша нещо съм в депресия май!
Със всички се карам и аз съм си виновна Thinking  дааам Thinking

А днес моята майка има рожден ден!Да ви почерпя по повода и да ми е жива и здрава най вече! Praynig

Хайде до скоро момичета!
Дано всички са здравички! Praynig

бай

# 117
Минавам да видя какво правите...

Честити 10 месеца на Ева и Зоя!!!

Ели83, ЧРД на твоята майка!!!

Пламена тъкмо заспа и аз уж легнах да дремна с нея, но като стана тихо в стята и ме обвзе желание да стана и да правя нещо, което когато Пламена е будна не мога...та седнах си на компа, ще си направя нещо за хапване и гледам с влажен поглед хората около басейна как се пекат и си плуват Sad И за сега само с гледането ще си остана...Няма на кога да оставя малката и да сляза долу и аз като бял човек...хванах един текезесарски тен, направо срамота Blush

Последна редакция: нд, 27 май 2007, 15:10 от Narina

# 118
  • Sofia
И ние сме тук но се мотаем напред назад и не ми остава време за форума
А и аз като Ели83 нещо се депресирам на моменти
Ами Диди Ф какво да ти кажа мила седнете и говорете спокойно нека каже как вижда той нещата.Незнам как стоят нещата кой иска да започваш работа ти или той и така нататък ти си знаеш най добре.Споко всичко ще се нареди и скоро ще сте го забравили  Peace

За протокола 78см. (с 3 см. е пораснал)
mim_pl май ще успеем да се сватосаме  Hug.Настигнахме ли ви ?

Ами ние този месец пропуснахме да се мерим и теглим но за протокола миналият бяхме 78см  ooooh! този вече трябва да е повечко така че пак сме напред.Нямаме стигане май  newsm78 Оставаме с надежда че все някой ще ни стигне апък и мине в тия сантиметри  Hug

Бай за сега

# 119
Хайде, завърнахме се от изгнание!На Мимозата вече й  се появиха  корички и не представлява опасност за баща си Mr. Green
Уф, мина и тази гадост.Поизмъчи се детето, но пък за момичеце е задължително да я изкара и по-добре, че стана по-рано.

Лала, исках да те попитам как лекуваше малкия твоя хомеопат.На Мимата предписаха Имунобебе и Фенистил на капки, а след като за 2 денонощия на малката и се събраха общо 8-9 часа сън заради сърбежа, докито ми каза да я мажа с  ментолов спирт и фенистил-гел.Та се чудя дали  този ментолов спирт и гела бяха подходящи за бебешката й кожа newsm78То малко след дъжд-качулка, амааа Rolling Eyes

foquita, и Мимозата беше с Т към 5-ти ден.Варицелата е на две вълни.В началото се вдига Т и колкото повече пъпките избиват, толкова повече Т спада.След около 3-4 дни се повтаря същото-Т и нови пъпки.Към 8-9 ден пъпчиците започват да загарят.

Нарина, сестра ти е много арт, супер е!Тя да не учи някакво изкуство?

Eli83
, вземи се в ръце, мила!Болестите на децата, изтощават много психически, но се опитай да намериш начин да разпускаш когато малката спи. Хайде, усмихни се, деня е прекрасен-майка ти има ден ден!Да ти е жива и здраваHug

Общи условия

Активация на акаунт