ЮЛСКИТЕ редици намаляват - бебета и мами на почивки заминават!

• 12 316
  • 287
  •   1
Отговори
# 45
Нита, Бета, благодаря за поздравите! Hug То аз реших, че май на Цветница ще празнуваме, ама... колкото повече празници, толкова повече веселби, подаръци. Мечо-пуховска филофофия Laughing И аз гледам поне два именни дни в годината да си докарам!
Ние още не сме го изкарали това копче. Ходихме днес до Пирогов и ни казаха, че като е пластмасово, не може да се види с нищо. Хирургът каза, че ние сме виновни и разказа как като му било малко детето, купувал играчки само след като се е опитал да ги счупи и са оцелели.
Пу, най- обичам да ми се скарат! Тия хора като че ли деца нямат и никога не са правили грешки. Бета, успокой се вече. Единствения страшен вариант ви се е разминал; попадането на чуждо тяло в трахеята е страшно. Днеска ще го изака, нормално е след 2 дни.
Стискам палци! Леле, като си помисля, откак съм родила- ни веднъж не съм отишла на преглед Embarassed

# 46
  • София
Здравейте!Поздравления за хубавата темичка! smile3501  love001 Попова-наистина това с урината е железен метод за лечение на рани и травми,опитай!Ние с това дъждовно време се побъркахме в къщи.Вчера бяхме за 2 часа на вън и пак ни валя,но добрече се скрихме под един навес с дружките от градинката,че беше страшно към 18 часа.Да ви се похваля-Дейвид много му харесва кухнята и я папа с удоволствие(да не повярваш).Така,че който още не се е  решил,горещо му я препоръчвам.И  в този ред и скам да ви кажа една моя приятелка от Враца какво ми разказа за кухнята там.Първо можеш да запишеш детето когато поискаш и за колкото време искаш.Може и за ден дори.Не искат документи,бележки от педито ,а камоли капачки и буркани.И най интересното е,че храната се сипва в буркани от 400гр. ,а не като тука от 190гр. И много правилно-едно дете на 2г. не яде колкото едно на 1г. Naughty Изобщо-уж сме столица,а в всичко ни режат. Confused Пожелавам ви приятен ден и с поне 2 часа слънце на хоризонта без дъжд.

# 47
Здравейте  bouquet
Благодаря на всички за подкрепата Hug
Ние от вчера сме по добре, не сме имали разтройство, нито сме повръщали, дано вече ни минава Praynig
Инжекциите които ни биеха бяха амикацин, много са болезнени и много ревяхме. Сега като почна да го събличам, за да му сменя памперса също почва да реве. А покрай тези болести толкова глезен е станал, че само иска да го носи някой, а пък да го оставиш в кревата и дума не може да става.
По въпроса за кухните при нас е почти като във Враца само че бурканчетата са от 330гр. Тези от малките лютеници например.
Чао засега и лек ден на всички. newsm51

# 48
Ронкис, различна е кухнята явно на разлчните места.В Перник също видях една приятелка какво взимаше и по колко, ама тука - ньъц. Да не говорим че няма наблизо. Сега разбрахме за някаква Хер Бебе, струвала 3 лв. с доставката.

Прасчо, марш на доктор! И да кажеш после с чорапи или без беше. Аз като ходих сега бях с от ония страстоубийки до коляното и ми стана много смешно като се сетих.

Бета, стискам палци! Доколкото знам е безболезнена и кратка манипулация.

Ренка хубаво това покривало. Кач пара?

Наринка, Лора отвори така едно шише от тия които са уж със защита от деца Shocked дето трябва да ги натиснеш и завъртиш. Как го е направила идея нямам, но вече много внимавам какво и давам.

Асе дано бързо я изкара шарката Мимата.

Ети, на Рибарица ще ходим, не на морето. Ма ми се реве като гледам времето. Ако вали ще изкукаме три дена. Абе закона на Мърфи. И аз да се наканя от сумати време да отида някъде и то...

Нан-че много ти сладко братчето, като теб. Heart Eyes

# 49
Синеоче-като гледам времето в Русе, два дни топло и не вали, може да бъдем оптимисти и точто там да не вали Wink Тайничко се надявам.......
Момичета, може ли да ви помоля да ме подкрепите и да дадете своя глас за всяка една от снимките, може да спечеля нещичко, ако събера повече гласове  Embarassed-от горе има опция "гласувай"

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=134654&photo=1
Благодаря ви предварително  Hug

# 50
  • София
ПОМАГАЙТЕ мамита,кажете ми от къде и как мога да си сваля програмата NERO-трябва ми спешно за работа!Ще съм ви благодарна!

# 51
Синеоче,взимай дебели дрехи,че на Рибарица си е студ през цялата година.Иначе е наистина разкошно,особено покрай рекичката.
Пърли,да не те обезнадеждавам,ама аз съм правила и то с минимум целулит,LPG ,но ефектът беше краткотраен.Майката му на тези процедури против целулит е да се наливаш неистово с вода,заради шлаката.Но така или наче ако не се поддържа постоянно,просто пак ще се появи.
Изпращаме ви малко слънце от Морето Hug

# 52
  • ES
ПОМАГАЙТЕ мамита,кажете ми от къде и как мога да си сваля програмата NERO-трябва ми спешно за работа!Ще съм ви благодарна!

http://www.mininova.org/search/?search=NERO

Това е торент, знаеш ли как се тегли с торент?

# 53

http://www.mininova.org/search/?search=NERO

Това е торент...

ето и тук, без да е торент Wink

# 54
Привет и от мен  Stop.Първо да почерпя на патерици за навършените 11 месеца на Криси,а после ще попиша. Wink

Да ви е сладко  Grinning

Много сте писали, а аз почти нищо не запомних  Embarassed.Чета,чета и все не ми остава време да пиша.Тази седмица все гости имам,а и Криси е станал такава фурия,че не на 4,ами на 44 са ми очите станали! #Crazy
Честито на всички месечинки,които пропуснах тези дни,както и на вчерашните именници.Много здраве,късмет и усмивки!!!
Аз съм в процес на търсене на детегледачка,защото вече ми потвърдиха,че ще започна да работя от 1.06.Така че и аз влизам в редиците на работещите мами SadДо преди няколко дена толкова се радвах,че отново почвам да работя,но с всеки изминал ден започвам да се чудя дали постъпвам правилно.Но все си мисля,че ако аз се чувствам пълноценна,то и за Криси ще е по-добре-може би ще стана по-добра майка newsm78Но така или иначе,нямам голям избор,защото ни трябват пари/на кой ли не му трябват де/,та вече решението е взето.
Бета,какво стана с копчето?!Излезе ли?А пък от такива лекари -аман.Ми то ако почна да трескам всички играчки в земята,преди да му ги дам на Криси,това означава,че само аз ще им се порадвам,защото след теста едва ли ще стават за нещо. Joy
Синео4е,завиждам ти-но никак не е благородно   Mr. Green за Рибарица.От детството ми е любимо място.Желая ви весело изкарване и дано времето е на ваша страна. Hug
Ронкис,браво на малкия сладур-а моя Криско никак не иска да яде пюрета от доста време-кара я само на попара,бисквити,солети,следобедната закуска в повечето случаи я изяжда и вечер малко мляко пие,колкото да не е без хич. CryВ Плевен кухните са като във Враца и Ботевград.Имат си няколко групи,но грамажа за всяка група е различен. Peace
Наде,бързо оздравяване  Hug
Асе ,и на вас  Hug
Бета,Прасчо,dew- Praynig всичко да мине ок при вас.
Ами май е това за сега,и се надявам по-честичко да ми остава време и ентусиазъм за писане  Embarassed
Целувки на всички!!!  bouquet

# 55
здравейте и от нас!
Благодаря за честитките за празника на Ели,честито на всички празнували на петерици и от нас!
Бета и майка ми е Елка,но ние(със сестра ми и братята) я накарахме да празнува ще не ще!
Ели пък онзи ден изяде една цигара Crazy Хем баща и я гледаше CrazyДобре,че влязох на време,тя тъкмо се давеше,бръкнах и в устата и повърна!А току що беше обядвала Tired
В четвъртък бяхме до мола и май видях пиги ThinkingТоест сигурна съм,че беше тя,но с моя се бяхме поскарали и въобще не бахме за компания Embarassed
Хванала ме е депресията нещо с тея клограми Cry освен и аз да тръгна на масажи Whistling а мъжо да почне втора работа Whistling
Забравих да кажа,че и Ели ходи!За една ръка и по някое време се пуска и не иска никой да я държи NaughtyИзби и 6-тия зъб,а седмия е на път и снощи орева света Tired

Последна редакция: вт, 22 май 2007, 16:28 от MARIAELI

# 56
  • somewhere over the rainbow
Синеоче, Бета, вярно е, 'убав ми е брато Flutter...направо е подлудил момите от околията hahaha  Даже отвреме навреме ме кара да му вдигам телефона и с лигав глас да казвам "Деян не може да говори сега" Joy, белким го оставят на мира Crossing Arms

# 57
  • София
Ми незнам как се сваля с торент!Нищоооо не знаааааааам! Сега се опитвам да го сваля ама....ще кажа след малко

# 58
  • Sofia
Здравейте и от нас и аз доста време никак не писах само чета ли чета
Но нещо ми е много депресирано незнам защо така  Tired

Честито на всички месечинки които пропуснахме тия седмици.Много много здраве и щастие желаем    Hug bouquet  Hug

На всички болнички бързо и безболезнено оздравяване

При нас за сега няма нищо ново освен че ходи чат пат само с една ръчичка държейки се още се страхува да се пусне и си имаме 5 зъбчета скоро няма изгледи за нови.Спим си засега добре и е спокойна.
И ние сме доволни от Люлинската ни кухня всичко си изяждаме за сега.Това ми напомня да кажа колко сме несириозни майките от Люлин така и не се срещнахме  Crossing Arms

синео4е Този район ми е доста познат от студентските години.При първа възможност си заслужава човек да отиди и до Чифлик там наистина е райско местенце.По малко от Рибарица но е с минерални басейни вряла вода открити.Там съм се къпала и ме е валяло сняг голям разкош  Peace

# 59
Синеочка има и в тъмно синьо и бежаво.36лв е тук.При вас незнам.  Peace
Бързо оздравяване на болните!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт