То аз реших, че май на Цветница ще празнуваме, ама... колкото повече празници, толкова повече веселби, подаръци. Мечо-пуховска филофофия Стискам палци! Леле, като си помисля, откак съм родила- ни веднъж не съм отишла на преглед
То аз реших, че май на Цветница ще празнуваме, ама... колкото повече празници, толкова повече веселби, подаръци. Мечо-пуховска филофофия
Попова-наистина това с урината е железен метод за лечение на рани и травми,опитай!Ние с това дъждовно време се побъркахме в къщи.Вчера бяхме за 2 часа на вън и пак ни валя,но добрече се скрихме под един навес с дружките от градинката,че беше страшно към 18 часа.Да ви се похваля-Дейвид много му харесва кухнята и я папа с удоволствие(да не повярваш).Така,че който още не се е решил,горещо му я препоръчвам.И в този ред и скам да ви кажа една моя приятелка от Враца какво ми разказа за кухнята там.Първо можеш да запишеш детето когато поискаш и за колкото време искаш.Може и за ден дори.Не искат документи,бележки от педито ,а камоли капачки и буркани.И най интересното е,че храната се сипва в буркани от 400гр. ,а не като тука от 190гр. И много правилно-едно дете на 2г. не яде колкото едно на 1г.
Изобщо-уж сме столица,а в всичко ни режат. 

Тайничко се надявам.......
.Първо да почерпя на патерици за навършените 11 месеца на Криси,а после ще попиша. 

До преди няколко дена толкова се радвах,че отново почвам да работя,но с всеки изминал ден започвам да се чудя дали постъпвам правилно.Но все си мисля,че ако аз се чувствам пълноценна,то и за Криси ще е по-добре-може би ще стана по-добра майка
Но така или иначе,нямам голям избор,защото ни трябват пари/на кой ли не му трябват де/,та вече решението е взето.

В Плевен кухните са като във Враца и Ботевград.Имат си няколко групи,но грамажа за всяка група е различен. 

всичко да мине ок при вас.
Хем баща и я гледаше
Добре,че влязох на време,тя тъкмо се давеше,бръкнах и в устата и повърна!А току що беше обядвала 
Тоест сигурна съм,че беше тя,но с моя се бяхме поскарали и въобще не бахме за компания
освен и аз да тръгна на масажи
а мъжо да почне втора работа 
Изби и 6-тия зъб,а седмия е на път и снощи орева света