ЮЛСКИТЕ редици намаляват - бебета и мами на почивки заминават!

• 12 325
  • 287
  •   1
Отговори
# 60
  • ES
Ми незнам как се сваля с торент!Нищоооо не знаааааааам! Сега се опитвам да го сваля ама....ще кажа след малко

Ако искаш помощ свиркай!

Днес Митачето падна от дивана. Той е нисък и не падна лошо, но падна върху една играчка и си ожули скулата и малко одра ушето. Милото много плака. Слагах малко лед да не посинее и не се подуе, после един разтвор с йод. Дано мине докато дойде време да си ходим в БГ. Че навън хората го гледат с такова съжаление, все едно аз съм го била. Ей тия деца,почват да стават все по палави и трябва все да си около тях.

# 61
  • София
Ето ме и мен отново!Нещо не мога да се справя с това сваляне на НЕРО-на мен трябва да ми се обяснява като по учебник smile3529.Егати скапаното време,малкия полудя в къщи и в 18 реших да излезнем за час.Излязохме,купих си рокля,панталон и потник и се прибрахме.Вярна е тази поговорка,че жена с пари е като луд с къртечница! Laughing Отивам да вечерям сега и да пийна едно,че днешния ден поне за нас беше доста напрегнат,но положителен  Flutter

# 62
gery_to - права си, че са станали по-палави, ама здраве да е. Тази сутрин докато чаках тати да се прибере от работа му сипах кафето, стоплих го и го сложих на масата. Няма и 1 минута Венци си е взел чашата и ми се смее и с ръчичка разлива навсякъде ooooh!. Сега преди половин час вкара цялата си ръка в таратора пак на тати Joy и съответно с едно движение - всичко на земята Crazy Ужас някакъв е Grinning  Но да си призная честно предпочитам да ми прави бели, от колкото да лежи болен на леглото и отпаднал....

# 63
ехо здрасти,
Grinning  Но да си призная честно предпочитам да ми прави бели, от колкото да лежи болен на леглото и отпаднал....
Peace newsm10 newsm10 newsm10
За протокола 78см. (с 3 см. е пораснал) и 9580(около 400гр.)
mim_pl май ще успеем да се сватосаме  Hug.Настигнахме ли ви ?
лека и безревлива вечер ви желая и всички болнички бързо да оздравяват Hug Hug Hug Hug Praynig Praynig Praynig Praynig

# 64
  • София
Относно белите.Аз оставам малкия щурчо да си лудее на воля в къщи и след това на куп оправям всичко.Ми писна ми да ви кажа постоянно след него да ходя и да оправям.Така и той не се сърди и аз не се изнервям!

# 65
 Hug Днес ви четох и мислех че съм писала ама толкова съм се омагьосала че съм забравила да публикувам май!

Ние сме пак с отит утре ще ходим да и ги чистят двете уши(и двете джвакат като ги натисна и има по клечките за уши бая течност жълто кафява) Sad Аман вече!

Ами да ставам аз вече.......... Бай

# 66
Eeee,Eli много гадно така с тоя отит.Защо пак се появи бе  ooooh!
Чук,чук да не чуе дявола  Praynig Че като се потреса от нещо,идва на главата ми  Tired

Бета излезе ли копчето  Thinking

Ние нещем да спим,нещем да ядем.Нещо страшно е.Дано да е период че вече 1 седмица... newsm46

# 67
  • София
Няма копче, обаче пък си имаме трето зъбче, днес видях, че е пробило  Mr. Green.
Не е да не ака, всеки ден пълним гърнето по 1-2 пъти, но не намирам копче  ooooh!.

Сутринта бях да ми горят тая раничка, наистина много бързо и безболезнено е. След 2 месеца съм на контролен преглед.

Нещо се чувствам като парцал, цял ден нищичко не съм свършила, а съм като бито куче. Като не излизаме много, Яна не се уморява явно и заспа втория път чак към седем и нещо, направо си беше време за вечеря и лягане, а тя ми спи следобеден сън.

Ще взема да си лягам, пък утре ще му мисля за багажа за ходенето до Долна баня. Не съм ходила досега там, някой ако е ходил, да сподели впечатления.

Ели, верно аман вече! Дано скоро се приключи с този отит!

# 68
Привет на всички  Hug и честито на патерица на празнувалите и празнуващите днес   bouquet Желая ви много усмивки и щастливи мигове  Grinning
При нас кво да ви кажа - само неприятности. Първо Киа от почти седмица е с разстройство ( без Т и повръщане), второ- вчера една малоумница ме блъсна и по скапания закон излязох аз виновна. Така съм се разсроила, че ми идва да гръмна някого  Sad Преди да дойде КАТ едно говореше( не ме видяла,  а после  :mrgreen) Радвам се, че беба е добре. Удара беше на сантиметри от задната врата, където беше тя. Съжалявам ако съм ви натоварила, имах нужда да споделя, че направо ще превъртя.
Ели, дано по-леко минат нещата при вас  Praynig
Киара нещо се размрънка, зъби май я мъчат  Thinking
Не пиша често , но при нас  #Crazy

# 69
Добро утро!
ДА почерпим за нашата месечинка:

Май трябваше от кафето да започна... newsm78, ама като съм станала в 7ч си мисля, че е дошло обедно време.
 Юл, Мими и всички болнички бебоци бързо да оздравяват, а Янето да изкарва копчето, стига го е крила. Hug
При нас нищо ново, Данката започна всичко да хвърля по земята, после хленчи, че си го иска обратно и така цял ден. #Crazy

# 70
Момичета, влизам да ви пожелая приятни почивни дни и на тези, които ще почиват извън градовете си - слънчево време   Nature Sunny и без тия проливни дъждове, че вече ми писнааааааааа  smile3515
На тези, които са болнички - бързо оздравяване   love001
Лелеееееееее, Nanny - отиде ми диетата от тази калорична почерпка  hahaha
amerie- кажи майната му, нали вие сте добре и това е най-важното. Цункай принцеската от Венци.
Betta-пусто му и копче да излиза вече  #Cussing out, че и ти да се поуспокоиш.
Eli83 -защо не смените доктора, пораспитай за по-добър специалист.
isi_kam- какви са тези сантиметри  Shocked, с какво го храниш това дете. Явно Венци си е дребчо  Sad
Хайде бай bye , кой знае в това лошо време, като се върна ще имам да чета 2-3 теми smile3529

# 71
Честито на месечинките   bouquet
Вчера бяхме на консултация много фина е станала моята малка дама наддала е само 200гр. но на височина е пораснала с 2,5см. това за 40 дни, общо е 8,300кг. и 73см. на 10,5 месеца, малко е но май имаше и други фини сладурани сред нашите бебета.
Във Варна днес е много странно времето цяла нощ валя като из ведро сега е топло грее но духа доста силен вятър ще видя до обяд дали ще утихна.
Синеочке пропуснала съм кога ще бъдете в Рибарица ние по път за София ще нощуваме 1 вечер най-вероятно на 02.06 но не знам къде още не сме си запазили стая.

# 72
Ели какво ви дойде до главата, ужас! Дано да минава и да не се повтаря.

Амери, успокой се. Малкият дявол е бил. Важното е че сте добре с бебата.

Ух, айде да се оправяме да тръгваме пък к'вото дойде с това време. Sad

# 73
Писах,писах,и Ема ми рестартна компа  Laughing  #Cussing out  Та сега ще съм по-кратка.

Честито на днешните месечинки!Специални поздрави на Данката  Heart Eyes
Нани,благодаря за вкусната почерпка.

Болните бебчета бъро да оздравяват   bouquet

Всички които ще са извън градовете си,им желая приятно изкарване,и дано времето е с вас.
Амери, важното е ,че вие с малката сте добре.

Ставам,че Ема пак се рови където не й е работа.

# 74
Добро утро!
ДА почерпим за нашата месечинка:

Нанни, туй пица ли`й, душа  Whistling Blush  ш`са почерпя няколко пъти:twisted:
да сте здрави и да палувате до насита Heart Eyes

Честитка и за останалите порастващи Hug

наш Траян беснее като за световно Crazy няма скрито-покрито вкъщи вече и с Мая само си разменят "любезности", когато се добере до нещо нейно Laughing
слава богу, научи се да слиза сам от леглото и вече нямаме падания, но  иска все да върви (както и да рита топка междувременно, ако може Crazy) и изнемогвам вече Tired

ама, здрави да са, останалото минава и се забравя Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт