Отговори
# 435
Тедъ, още въртя колелото всяка вечер по 60 мин. И колкото и на някои да не им се вярва, съм убедена, че 50 % от постигнатия резултат се дължи на велото! Никога през живота ми не съм успявала да сваля 10 кг, камо ли за 2.5 месеца! Да не говорим, че задникът ми толкова отслабна, че сега с кеф си нося опънати поли и панталони.
Аз съм бивша тракийка. Сега ни се строи апартамент в съдийския квартал, а временно живея в Марково. Абе, сложна работа...
Vodka_s_led, давай снимки, че вече изделяхме от нетърпение! А-а-а, няма да се разберем така!

# 436
Миранди, честито за изпита! Айде скоро и 6 в табличката! Peace

Не мога да ти опиша колко много ме радва това ти пожелание към мен,  Hug много ти благодрая мила наистина понякога имам нужда да чуя нещо такова, за да ми вдъхне надежда, особено ако съм паднала духом, просто като всеки нормален човек, нали  Wink Благодаря още веднъж и искрено да ти се връща - да постигнеш всичко каквото искаш в този живот не само кг., а в каквото и да било друго отношение  Heart Eyes пожелавам го и на всички вас момичета   bouquet

# 437
  • Universe

Пловдивчанки, от вас има ли някоя Тракийка? Аз съм.

Heart Eyes Аз съм срещу "Рилон център"-а /сладкарница "Неделя" на "Христо Ботев"/

# 438
Момичета последно питане, сега ли започна лунната диета?  newsm78 Незнам дали ще я правя пълна може да е фрешова, но за да си знам, че изпуснах преди какво сте коментирали за нея, а виждам че някои от вас са оналайн  Praynig

# 439
  • Universe
Момичета последно питане, сега ли започна лунната диета?  newsm78 Незнам дали ще я правя пълна може да е фрешова, но за да си знам, че изпуснах преди какво сте коментирали за нея, а виждам че някои от вас са оналайн  Praynig

Лунна диета 24.05.07 г. - първа четвърт
НАЧАЛО : 00:02 ч.
Аз ще се пробвам!!! Hug Hug Hug

# 440
Тая седмица направо ще бием рекордите... 22 страници за 3 дена!!! Утре ще ви чета, че съм убита... Аз излязох в сесия и от утре ме бройте редовна...
Само дето МЕН МЕ НЯМА В ТАБЛИЧКАТА.... Верно, че не съм от най-най редовните, ама бива ли такова нещо...  Crossing Arms
Хайде лека... Утре сутрин ще вляза да ви се карам ...  Wink

П.П. И аз почвам лунната... Взе да ми писва от тези 57 килограма...  Close Време ми е да се стегна, че сега в сесия ако си позволя да забравя, че съм на диета и ще си върна сваленото за отрицателно време с това застояване вкъщи...  ooooh!

# 441
Миранда, и моята лунна ще е фрешова, нямам нерви за гладуване!

# 442
Сисинче и на мен не ми отваря клиповете. След като те видях на снимките изгарям от нетърпение да те видя и на клиповете. Честно да ти кажа, ако бях маж стях да се влубя в теб  Wink Hug
Зечова аз преди години правих тази диета и не знам дали ще ми повярваш, но с нея за една седмица свалих 5 кг.  Peace Супата я ядох и не ми беше не приятна, аккато става при пове4ето хора. Аз обичам зеле и сега едвам чакам да сварша да кърмя и пак смятам да я направя. А дааа, забравих да то кажа,че по това време и тичах по няколко обиколки на стадиона и чат пат упражнения в кащи. И най-важното оставих за накрая, килограмитепосле не си ги върнах  newsm10, но след 2 години забременях и ....... историята вече е позната на всички. Хааа сега се сетих, че по едно време усештах , че започвам да напълнявам и правих диетата и макар, 4е ядях само супа и някоз др плод продалжавах да напълнявам. С мажа ми даже се чудехме какво става,а то се оказа , че съм била бременна.
  Момичета чета ви,чета ви, но вие пишете страшно бързо,докъто ви проета и реша да пиша и пак са се насъбрали 2 страници  #Crazy Joy Joy Joy
 Утре и аз съм на лунната, пък дано да има положителен резултат.  Laughing

# 443
Тая седмица направо ще бием рекордите... 22 страници за 3 дена!!! Утре ще ви чета, че съм убита... Аз излязох в сесия и от утре ме бройте редовна...
Само дето МЕН МЕ НЯМА В ТАБЛИЧКАТА.... Верно, че не съм от най-най редовните, ама бива ли такова нещо...  Crossing Arms
Хайде лека... Утре сутрин ще вляза да ви се карам ...  Wink

П.П. И аз почвам лунната... Взе да ми писва от тези 57 килограма...  Close Време ми е да се стегна, че сега в сесия ако си позволя да забравя, че съм на диета и ще си върна сваленото за отрицателно време с това застояване вкъщи...  ooooh!

Аз писах на лични преди да трия, но си била заета да ми отговориш никакъв не е проблема да те включим следващата седмица, извинявай   bouquet  bouquet  bouquet

Миранда, и моята лунна ще е фрешова, нямам нерви за гладуване!

Благодаря Ася решила съм да не правя пълно лунуване, а само фрешово, а през останалото време ядене и на плодове  Hug

# 444
Добро утро на всички,

Пожелавам на всички приятно прекарване на почивните дни и много минуси.
На всички лунатички, включително и аз Laughing успех с гладуването и добри резултати.

# 445
Добро утро, момичета!!  bouquet

Ох, убива ме това недоспиване newsm09 Анастасия е много добра и спи цяла нощ, но аз докато свърша това, онова и става 24ч..И сутринта в 6.45...Това са 7 месеца без нормален сън.Но да не се оплаквам, защото другите мами са така години! Сигурна съм, че от недоспиване се пълнее.За да издържиш на безсъние се тъпчеш за енергия, обаче напълняваш.После си на диета и силите ти отиват на кино. И за какво е всичко това...
Мими,[/bмного красиво кафе! Благодарности!! Hug

# 446
Ангелина напълно те разбирам. И аз снощи в 12ч. съм простирала и цяла вечер детенцето ме е ритало и удряло, че все се събужда по нощите и иска да го вземем между нас, та по цял ден съм схваната от спането на ръба на спалнята. За капак днес отново, както почти всеки ден ме чака цялостно почистване на апартамента и в крайна сметка ще го видим чист само за няколко минути, докато Вики не го овършей за бързо. Какво да се прави Hug поне ни правят много щастливи и е хубаво и ние да ги зарадваме с красиви и стройни мами.

# 447
Добро утро момичета  Hug
Сисинче и аз немога да отворя клипчетата, какъв формат са  newsm78
ТедЪ какви са тия тържества за деца  Shocked, ще падна. Успех с жилището и от мен  Hug
Миранди честито за изпита   bouquet
Момичета и аз съм от недоспалите  Tired от 9 месеца насам, ама вече май почти свикнах  Tired няма начин.
Ася на каква степен въртиш велото и с какви км/ч, аз нещо се обървам с разни информации, по-ниска степен за стягане, по-висока за незнам си какво. Я по-добре кажи ти как?
Лек ден

# 448
Много съм нещастна Tired от снощи кантара ме тегли 59кг., а не съм яла много за деня. През деня бях 58 или т.е. с +0,5кг., че от мин. седмица съм 57.5 и вечерта като хапнах една филийка с пастет и 1 дом.сок -59 и до сега си ги показва, направо не мога да проумея какво става,  за 1 ден+1.5кг #2gunfire.

# 449
здравейте  waveyможе ли да ме приемете и мен в списъка? newsm17

Общи условия

Активация на акаунт