Отговори
# 420
Миранди, честито!  bouquet Сега малко релакс Peace

Водка с лед, чакаме включване!

# 421
Лени, как ще заслабна, като съм толкова спокойна, бе?! Самото спокойствие! Пък и всичко ми е готово! Останаха 18 дни!

# 422
Ася, браво за спокойствието! Аз и на самата сватба си бях спокойна. Нито притеснения, нито нерви.Истината е , че бяхме само ние и кумовете. Бях с панталон и туника, косата сама си я направих, грима също. Но беше страхотно! Ще видиш колко е хубаво!! Grinning

# 423
Да ви се оплача зарязах диетата и си хапнах доста добре Embarassed Направо ми се иска утре да не се качвам на кантара, но ще го направя все пак, за да видя колко ще смъкна от лунната.

# 424
Здравейте на всички   Grinning
Вчера беше един от най-хубавите дни в живата ми, изкарах неповторимо  Heart Eyes   Ще помня бала си цял живот и то с много мили и страхотни спомени  Heart Eyes
Сега съм много уморена,но утре по някое време ще пусна снимки  Hug

# 425
Здравейте милички Simple Smile
Как сте? Гледам по план график я карате и има свалени кг.  Crazy
Аз днес ходих на фитнес и като се претеглих установих че  съм свалила едно кило Simple Smile Много съм хепи,защото постигнах вече първоначалната си цел която беше 58кг и ми остават още 2 до постигането на новата  Heart Eyes
Миранди ,честото за изпита,все така да ги взимаш   bouquet
На новите попълнения   welcome
Хайде отивам да си местя линийката  Mr. Green

# 426
Привет отново! Искам да си кажа какво ми е на душата, макар и не съвсем по темата, но от форума вас ви чувствам най-близки.
1/ Днес дъщеря ми имаше тържество, по случай завършването на детската градина. В събота с друга майка ходихме за подаръци, натоварих ги в моята кола, снощи организирах и букетите. Днес бяхме в Plazza  ( в Тракия). Нямаше място за всички, та стояхме прави или клекнали за да снимаме. Имаше супер тъп клоун, който сътвори най-тъпата приказака на света. Бяха замесени евродепутати, евроизбори, селската монахиня (!), клюкарки и не помня още какво. Хуморът беше отвратително черен и крайно неподходящ за приказка.Нямам думи - най-смотаното тържество досега! #2gunfire
Върхът- с едната майка тъкмо коментирахме, че е добре подаръците и букетите да се поднесат от татковците, когато 2-3 майки ги бутнаха в ръцете на децата и стана все едно между другото им даваме някой подарък. #Cussing out
Директоркаат се появи за малко, с цици и пъп вън от костюма #Crazy и ни събра очите. Нито ини каза нещо, нито успяхме да и дадем букет.
2/Тия дни, като не излизаме, малкия е такъв бяс, че ме сбърква. Ако може, по цял ден ще стои да блъска вратите на гардеробите и шкафовете. Laughing
3/ Харесахме си жилище, сега се надяваме всичко да е ок и да ни отпуснат кредит. Уж няма проблем, ама да видим. Praynig
4/ Гледах албумчето на Жанета от д. градина - как са могли да нацапотят момичетата , че и някои момчета, с такова пембяно червило!? Shocked
5/ Снощи си взехме от Метро агнешка главичка - сварена и обезкостена е страшно вкусна. Предполагам и нискокалорична.  chef
С 1 дума - полудявааааааааааааааааааааааааааааааааам

# 427
  • Universe
Тедъ, в България всички държавни чиновници си гледат работата през пръсти - директори, учителки и т.н. Клоунът - това му е стандартен репертоар, важно е, че е взел парички, пък представлението дали е подходящо  за възрастовата група - майната му...Горките дечица, дано случат на нормална начална учителка!
 Успех с жилището и банките!!!
Сисинче, на клиповете си още по-лъчезарна!!!
Водка с лед, изчака ни се чакалото... Важното е, че си се чувствала прекрасно!
Кателлина, сега видях, че и ти си майничка - браво за постигнатото и честита нова цел!!!
ДАНО ПРИМЕРЪТ ТИ Е ЗАРАЗИТЕЛЕН ЗА ОСТАНАЛИТЕ ПЛОВДИВЧАНКИ /ИМАМ ПРЕДВИД СЕБЕ СИ/

# 428
  • Бг-мама
Тедъ , всеки има такива моменти , аз например съм с две чавета с 2 години разлика на един акъл и в момента правим ремонт и заради времето не мага да ги изкарам навън при което децата естествено през цялото време вървят в краката на майсторите ,вземат им инструментите и дъвчат ръждиви пирони .На всичкото отгоре мъжа ми работи иза се занимавам с целия ремонт  и чакам да ми дойде цикъла ,което прави положението още по изнервящо  Crazy
За капак на всичко ям зелева супа , направо съм за завиждане  Hug
Това за тържеството ви няма изобщо да ко коментирам  ooooh!

# 429
Тедъ, гаден ден явно...Дъщеря ти как реагира на сказката? За жилището-късмет! Praynig

Водка с лед, много хубаво, че си изкарала толкава добре, ама искам визуални  доказателства Mr. Green

# 430
Милички, пожелавам ви ползотворно почивни дни и никакви плюсове по кантарите  Heart Eyes Аз утре ще пътувам и сигурно чак в неделя ще пиша. Само дано не хапна нещо повече тези дни.  Praynig

# 431
Тедъ жалко за празненството на детенцето, дано не е разочаровано много и да си е харесало подаръците. Аз от догодина ще почна да преглеждам детските градини, че изобщо не съм наясно как стоят нещата с тях и до колкото разбрах, записването за добрите трябвало да стане по-отранко. В последно време като слушам майките все се оплакват за нещо от градините, я че им искат всяка седмица пари за нещо, я че децата ядат глупости и пр.
Успех с жилището и дано ви отпуснат кредита.

И аз да се оплача, от както посвалих малко и започнах да изглеждам по-добре съвсем взех да оплитам конците. Такава лакомия ме гони, че не знам как да се съвзема, дано утре издържа лунната и да се взема вече в ръце, че до целта ми има още доста, а с това темпо и с това ядене най-вероятно пак да влезна в 6-ката.

# 432
Момичета пак ви изтървах писанията, но попрочетох как сте я карали... Аз поспах за около час и после ме събудиха, сега отивам да спя, че утре ще ставам в 8 часа  ooooh! поне така искам, а дали ще е така незнам  Rolling Eyes

Който където ще пътува приятно ви изкарване  Hug От утре ше ви следя вече, за днес изпуснах  Grinning

До утре  Heart Eyes

# 433
Тедъ, в България всички държавни чиновници си гледат работата през пръсти - директори, учителки и т.н. Клоунът - това му е стандартен репертоар, важно е, че е взел парички, пък представлението дали е подходящо  за възрастовата група - майната му...Горките дечица, дано случат на нормална начална учителка!
 Успех с жилището и банките!!!
Сисинче, на клиповете си още по-лъчезарна!!!
Водка с лед, изчака ни се чакалото... Важното е, че си се чувствала прекрасно!
Кателлина, сега видях, че и ти си майничка - браво за постигнатото и честита нова цел!!!
ДАНО ПРИМЕРЪТ ТИ Е ЗАРАЗИТЕЛЕН ЗА ОСТАНАЛИТЕ ПЛОВДИВЧАНКИ /ИМАМ ПРЕДВИД СЕБЕ СИ/
Пожелавам Ви го от сърце  Heart Eyes и не само на Пловдивчанките  hahaha
А сега отивам да спинкам и аз  newsm46

# 434
Ох, момичета, мина ми малко, че след "тържеството" бях много напушена! #Cussing out
Сисинче, не можах да отворя клиповете! Sad
Миранди, честито за изпита! Айде скоро и 6 в табличката! Peace
Ася, още ли въртиш велото всяка вечер?  bouquet
Зечова, ти си трагичен случай! Аз бих изпушила сигурно. Но към началот на др. месец чакам МЦ, тогава евентуално в банката ще е под пара, а искам и да продам едната кола! Така че, ще се оплаквам тук, само да не ви досадя много Embarassed. Blush
Пловдивчанки, от вас има ли някоя Тракийка? Аз съм.

Общи условия

Активация на акаунт