Отговори
# 45
Валерия81` , добре дошла!!!  bouquet Не се срамувай от мерките си, тук няма съвършени все още, но към това се стремим Peace

Мами 73, яла съм салата от соеви кълнове в китайски ресторант и е вкусна! Чувала съм и за житни кълнове. Може да питаш в магазин специализиран за диабетици.

# 46
  • Велико Търново
Здравейте и от мен  Hug Честит имен ден на всички, които носят имената Константин и Елена   bouquet
И аз се радвам, че събота и неделя не съм качила, щото и аз малко си наруших режима, а пък и пих и ракия  Embarassed Ама през седмицата ми е по-лесно. Така че в неделя в табличката с нови минуси  Praynig

# 47
АНГЕЛИНКЕ благодаря ще попитам

# 48
mishlentze много е кофти времето тук бе душа, от софия май към Варна се насочи. ако можеш изчакай да се покаже слънчо. браво за свалените килца.

Тъкмо се надявах някой да се включи и да каже какво слънце грее във Варна, ама нъцки Rolling Eyes Ами, платили сме вече всичко, няма мърдане Laughing

mishlentze, аз съм в Люлин, та ми е малко далечко... но след като казваш, че е приятно и има ефект ще се прежаля да сменя по 3 транспорта дотам Party

Много далече Crazy Обаче от Люлин - метрото и после трамвай номер 7 - предпоследна спирка и си тук Mr. Green Или 111, ама после доста време пеша Rolling Eyes Ако решиш обади се на лични, от другата седмица пак съм там Peace

Мойта Еленка днес е именничка и по случая ви черпя с житно ашуре с плодова салата, гледам че доста хора са на жито тази седмица Flutter

# 49
  • София
Да ти е жива и здрава:)

ще се обадя другата седмица, ако стигна до гимнастиакта:)

# 50
ДЬобро утро, момичета!   bouquet
Вчера се изложих за пореден път  #Cussing out Embarassed Днес слагам лепенка на устата и никакво ядене вече  Mr. Green
Моля момичетата, които ще хапват житце тази седмица да ми кажат за количеството, защото от темата за житото не се ориентирах много. Благодаря:)
По 1 чаена чаша три пъти на ден, аз така разбрах. Но аз сварих половин килограм жито и мисля да си го изям всичкото за трите дена, по колкото се падне.

Да, по една кафяна чаша, от големите, като се подслажда с 1 ч. л. мед. Аз добавям и малко орехи. Може да се пият кафе, чай, сокове и прясно мляко.
Ама тази диетка наистина звучи добре, щом може да се пие прясно мляко за мен няма да е проблем, аз мога само това да лоча  hahaha
Ама не съм сигурна дали ще отслабна  Thinking Така че момичета, чакам отзиви и ако сте доволни и аз ще я пробвам  Party

Хубава седмица на всички  Hug

# 51
Здравейте момичета   bouquet
Аз от днес съм на диетата на Ипократис  Wink Дано има ефект и да я издържа  Hug
Приятен и усмихнат ден ви пожелавам въпреки лошото време и много минуси през новата седмица  Heart Eyes
А за Мирандичка   bouquet Новата тема е чудесна!
Моята цел вече е 56кг,но и така става  Hug

# 52
  Честит имен ден на всички именници! Да са здрави и щастливи, а името им да се прочуе по света!!!

# 53
  • Велико Търново
Благодаря  bowuu  Laughing

# 54
 Blush аз докато се наканя и  Whistling 2 страници сте изписали
имаме още една мацка изписана  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Миранди     Hug Flutter  за темата  Hug
 честито на всички именници
  bouquet  bouquet  bouquet

# 55
  • В друго измерение
Здравейте!  bouquet
Момичета, имам проблем newsm78 Не мога да вляза във форума от компа вкъщи, пише, че достъпът ми е забранен заради тормоз на лични, пък аз на никого не съм писала Cry
Така и не успях да си дам новите мерки Praynig
Но съм мръднала надолу и в сантиметри, и в килограми Hug
Успех на всички през новата седмица  bouquet

# 56
харбийт, пробвай да си изтриеш всички лс. за сега май са ти позволени само 10 Simple Smile така мисля аз. някой друг, ако знае нещо повече да си каже. пък ако не стане мерките си и тук можеш да дадеш

# 57
Честит имен ден на вички щастливци носещи тези имена!!!  baloni  Hands Clap moresmile Весело изкарване на празника!   newsm51

Мирандичка хиляди извинения,  Embarassed  bouquet  но сега забелязах в табли4ката, 4е вместо прасеца съм си измерила глезена и се 4удя защо галето казва, 4е ми бил мн малак. #Shocked Та прасеца в крайна сметка ми е 39 см. И ще те помиоля за още една поправка, когато има6 време Hug  изходното ми тегло беше 91кг. Embarassed Знам, 4е е нищо,едно кило разлика, но както казват старите хора: Капка по капка вир прави.

В общи линии напоследак хи4 не мога да кажа, 4е съм на диета. От в4ера съм се разготвила, защото днес ще имаме гости: соленки, баници, какаови хап4ици, сладък салам  smile3508, е как да не си хапне 4овек. И все се оправдавам и си казвам: Първият имен ден на детето, сега ако не си позволя малко глезотийки  newsm53, пък за диета има време, ама се 4удя и на себе си, кога ще дойде това време.  smile3527

По касно ще ви почерпя нагледно със снимки на моите произведения  smile3503, което ми напомня 4е съм слогила тава във фурната.

# 58
  • В друго измерение
MissCaprice, благодаря за отговора  bouquet
Но нямам лични, никакви, с никого не съм си писала newsm78
Странна работа #Crazy
Изтрих си кукита, всичко, и пак не ме пуска чудото #2gunfire

# 59
valeria82 допиши ми височина, прасец, ръка и т.н.

Заради вас ще сменя таблицата довечера, който ще променя данни сега му е времето  Peace

Честит имен ден на всички именници     bouquet

Общи условия

Активация на акаунт