Отговори
# 480
да вярвам, Hug че кг-те лесно ще се стопят  Laughingщом се подкрепяте всички. благодаря ви  newsm03!!!

# 481
Здравейте,момичета!!!
Честит празник на всички  bouquet

Да се похваля,аз вчера бях на бал и не се изложих-хапнах малко салатка и един джин със сок от ананас и това ми беше.Много силна воля съм имала явно.

smetana ,мойте поздравления за свалените килограми!!!

Аз днес съм на лунна диета

# 482
smetana само как ти завиждам, как ги свали за толкова кратко време?
[

Не е за завиждане ... аз съм над стоте  #Cussing out !
На всичкото отгоре съм и с хоромонални проблеми и свалянето става много трудно при мен , та всяко грамче ще има да си го дебна .
А други хора на моето тегло , като ги чета , че за две седмици свалят по 10 кила и ми се реве !
Но не ми се ревеше , когато ядях пици , нудъли , чипс , сникърси и мъфини близо година в Ирландия !  Crazy Mr. Green

# 483
smetana здравей! Hugне се отчайвай и не се ядосвай - от нерви се пълнее Naughty. много се радвам за 10 кг- Winkвсе пак няма значение дали си над 100-те, та това си е истинско постижение smile3521. затова се радвай на постигнатото и смело напред thumbsup!!! ние сме с теб, за да те подкрепяме. Simple Smile Grinning hug

# 484
СМЕТАНКА моята сестричка е на 19 и беше станала 98 кг тя е много сладка но за неиния ръст 167 и бяха малко в повече и изкара японската диета стрикно 2 седмици резултата е минус -7 кг сега замина с гаджето по празниците но вярвам че няма да се предаде иска до морето поне още 7-8 да свали така че успех на нея успех и на всички нас

# 485
Хриси я разкажи мила малко за себе си колко кг си сега и каква ти е целта не се сърди женското любопитство и на мен е присъщо нали съм жена  Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

# 486
Здравейте, момичета!Днес ми е слънчево, като времето навън. Направихме хубава разходка с децата и приятелка и сега  спят бесовете. Още не съм обядвала, но смятам да бъде домат и краставица.
Angya, може ли да кажеш на любопитните като мен какво учиш?Видях, че и други питат.
Asja, 100% добрият ти резултат се дължи на велото. Предполагам, че от него се чувстваш много по-тонизирана и дори работоспособна. А съдийският квартал ми е любим - живях там преди да се омъжа.
Smetana, продължавай така! Виждам, че си достатъчно упорита да се пребориш с килцата! Peace

# 487
мами 73 няма проблем. ами при мен работат е такава, че преди време направих една диета, с която исках 5 кг да сваля и ги свалих Stuck Out Tongue. ОБАЧЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ след това се нахвърлях върху храната като невидяла и ако щеш вярвай за 2 седмици ка4их тези 5, та и още толкова отгоре newsm45 smile3511. миналото лято успях да сваля 4  newsm68и после още 2 smile3521. в момента съм 54, а желаните и идеалните кг. за мен са 48. силно се надявам да постигна целта си. все пак надеждата умира последна #Shocked Grinning Simple Smile.

# 488
хриси успех ти желая няма начин да не успееш кг не са ти много а видях че от утре си японче така че вярвай ми ще стане  newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10

# 489
да наистина надъхах се от другите японки и от утре и аз съм в редиците. Wink

# 490
А така трябва да сме надъхани и ще успеем,вярно е че са ти малко килограмите,но тогава е и по-трудно,но щом имаш воля и желание и успеха ще дойде

# 491
  • У дома... някъде
Хайде и аз да драсна някой ред да не ме забравите CrazyВчера се справих прилично на бала на брат ми Wink,само малко уиски си пийнах и другото изкушение беше малко кашкавал пане Rolling Eyes.За сега се справям с диетата и мисля да си сменя лентичката за стимул Heart Eyes,яд ме е само че забравих че днес се лунува и вече хапнах #Cussing out,а много ми се щеше да се пробвам за пръв път,но другия път ще се включа bowuu
Миранди,честито за взетия изпит и само така!    bouquet
Сисинче,тъкмо ти изгледах едното клипче Peace
Хайде че стана дълго,отивам да тегля някой филм,до после мацки и не прегрешавайте,иначе ще има бой Mr. Green

# 492
  • Universe
 newsm78 newsm78 newsm78НИКОЙ ЛИ НЯМА ЖЕЛАНИЕ ДА ПРАВИ ВЪПРОСНАТА ДИЕТА С МЕН ОТ ПОНЕДЕЛНИК? newsm45

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=191792.400

ooooh! ooooh! ooooh! Оххх - и сам войнът е войн  newsm10

# 493
Диетата е интересна,но ми е трудна за изпълнение като съм на работа.

Стискам ти палци да свалиш много килограми с нея!!!

# 494
Честит празник на всички   bouquet  bouquet  bouquet

Аз днес имам 5 г. от завършването, но нямаме събиране... почерпихме се на кафенце само с най добрата ми приятелка от средното и по принцип и това бе само   bouquet

Добре дошли на новодошлите и весел ден от мен на всички Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт