Отговори
# 495
MissCaprice ооооо ей сега за обяд и пържени с кис.мляко ядох.На закуска на фурна сега пържени накрая ще взема ника на Крейзи тиквичката ни Joy Вече съм на ниско въглехидратно хранне.Няма пробелм Joy

Мимивал При мен мила не е от лунуването, просто ми е дошло времето да ме заболи,но вече ми мина-аз и без това не лунувах че ми беше много лошо сутринта.

Нещо ми е сънливо и ще полегна...до после smile3524

Сметанка  лека полека ще успееш ето имаш напредък.Продължавай в същия дух! Hug  bouquet

Последна редакция: чт, 24 май 2007, 15:53 от Kpuccu

# 496
Миранди честита ви годишнина.  bouquet

Аз отново се предадох с лунната с един сладолед и малко чипс, явно мъжа ми като си е в къщи съвсем не мога да отслабвам, какви ли извинения няма да измисля вече Embarassed.
Няма ли кой да ми скара да спря да ям вече, че от както свалих половината кг. така хубаво си похапвам, че направо съм за бой. Моля ви се, скарайте ми се, пък може и да се стегна. smile3518

# 497
здрасти mimival  Hugне се притеснявай толкова. всички прегрешават по пътя към целта. и защо да не се нарадваш на свалените кг. Та да няма да плачеш я newsm47. спокойно просто си кажи, че имаш още за сваляне и ако толкова не можеш да спазваш диети си се ограничавай по свой си начин. важно е просто да се радвааме на себе си и да вярваме в самите нас. голям прас че понякога кривваме от пътя tooth.

# 498
Мимикарам ти се слънце похапваи още малко по празниците имаш извинение покраи мъжете е така но от понеделник в строя нали каза да ти се скарам карам се ти си ми стимул почнахме по едно и също време да отслабваме не ме изоставяи  smile3518 smile3518 smile3518 smile3518 smile3518 а чакаи ето карам се  smile3513 smile3513 smile3513

# 499
хей момичета къде сте  Weary Weary Weary Weary Weary Weary Weary Weary

# 500
Аз карам лунната на фрешове, но одеве дядо ми донесе първите череши от нашата градина и сдадох фронта - изядох една купа череши. Ама чудо голямо, черешите са нискокалорични. От тази сутрин вече съм при 6-чките, тежах 69.600 кг, пък като помисля, че започнах от 80 кг. Дънките вече много добре ми стоят, изобщо вече минавам за нормална.
Танита, върти велото на ниска степен с голяма продължителност, над 30 минути. Скоростта да е средна - около 20-21 км/час.

# 501
Ася, браво! Ти до сватбата ще се исфиниш съвсем!!

# 502
БРАВО АСЯ  smile3501 smile3501 smile3501

# 503
Водка с лед, искаме снимки!!!!

# 504
Точно това си мислех и аз! 
ИСКАМ СНИМКИ! ! !  Heart Eyes

# 505
Миранди честита ви годишнина.  bouquet

Аз отново се предадох с лунната с един сладолед и малко чипс, явно мъжа ми като си е в къщи съвсем не мога да отслабвам, какви ли извинения няма да измисля вече Embarassed.
Няма ли кой да ми скара да спря да ям вече, че от както свалих половината кг. така хубаво си похапвам, че направо съм за бой. Моля ви се, скарайте ми се, пък може и да се стегна. smile3518

Душко златна и аз като тебе JoyХайде да се видим тия дни на по кафе и ще се караме:аз на тебе ти на мене
smile3521

# 506
Kpuccu хайде де, от утре вечер съм без бебе почти до неделята. Може пак да отидем на Ривиерата и там да си се скараме на по хапване. Боже ще се пръсна и пак за ядене мисля. Embarassed

Корема ми днес е като на бременна в 6-тия мес., не съм гладна и пак за ядене мисля. Тези дни като съм се хванала с яденето на едни маслини- я с риба, я с чушки  /а изобщо не съм почитателка на маслинитеnewsm78/ и едни к.краставички и покрай тях едни мезета от Била, направо си пируваме с мъжа ми в къщи, а и Вики покрай нас.

Ася честита ти 6-ка. Твойта воля е за пример.

мами 73 от понеделник викам да се хвана на някоя по-строгичка диетка, че тези в които са позволени доста неща явно не са за мен и се уливам. Дано само пак да не си остана само с приказките.

# 507
  • Universe
Момичета, нещо и Вие се изгубихте като ДИВА-3 Heart Eyes.  Явно празникът и хубавото време си казват своето Hug...
Аз лунувам!!! До сега съм отличничка  Peace!
Май само аз от пловдивчанки се оказах несериозница  Embarassed  newsm78  Embarassed!!!
 Naughty ВЗЕМАМ СЕ В РЪЦЕ  Wink!!!

# 508
Момичета, нещо и Вие се изгубихте като ДИВА-3 Heart Eyes.  Явно празникът и хубавото време си казват своето Hug...
Аз лунувам!!! До сега съм отличничка  Peace!
Май само аз от пловдивчанки се оказах несериозница  Embarassed  newsm78  Embarassed!!!
 Naughty ВЗЕМАМ СЕ В РЪЦЕ  Wink!!!
Не си само ти несериозница от Пловдивчанки  Whistling
Ти вчера ме похвали,а аз днес така да се изложа  ooooh! Ходих на дълга разходка и минахме през Дриймс и аз мушнах една топка сладолед кисело мляко.....страшен е!  Blush Но не ми е гадно де,и утре е ден!Но не беше само това....после и биричка и един дюнер,ужас!!!Днес я провалих малко диетата,но нищо де......то в това хубво време ни е позвелено по едно сладоледче  Mr. Green
Успех на лунатичките   bouquet

# 509
Kpuccu хайде де, от утре вечер съм без бебе почти до неделята. Може пак да отидем на Ривиерата и там да си се скараме на по хапване. Боже ще се пръсна и пак за ядене мисля. Embarassed

Корема ми днес е като на бременна в 6-тия мес., не съм гладна и пак за ядене мисля. Тези дни като съм се хванала с яденето на едни маслини- я с риба, я с чушки  /а изобщо не съм почитателка на маслинитеnewsm78/ и едни к.краставички и покрай тях едни мезета от Била, направо си пируваме с мъжа ми в къщи, а и Вики покрай нас.

Ася честита ти 6-ка. Твойта воля е за пример.

мами 73 от понеделник викам да се хвана на някоя по-строгичка диетка, че тези в които са позволени доста неща явно не са за мен и се уливам. Дано само пак да не си остана само с приказките.

Тогава ще се чуем в събота и ще се видим. Hug

Асенце, честито и от мен мила  bouquet

Да ви кажа повръща ми се от месо мислех да съм на НВД и днес едвам я изкарах...не ща да видя месо поне месец.От днес съм пак на кис.мляко с плодове и салати и това е!

Общи условия

Активация на акаунт