Отговори
# 510
ANGYA, Брех каква отличничка си ни ти! Simple Smile какво учиш , стана ми много интересно?

ANGYA браво за добрите резултати, за напред само по 100% да гледаме Laughing. И на мен ми е интересно какво учиш, кажи ни моля те.

Angya, може ли да кажеш на любопитните като мен какво учиш?Видях, че и други питат.
ох аз докато се намотам и то станало ракиено време

Cisco accademy  - CCNA  е това което уча - академията е международна, но изпитите и  лекционния материал е на английски, накратко основи на Компютърни мрежи  Embarassed показвам тези си резултати защото в университета  въпреки че ми е на роден език не се справям толкова добре може би човешкия фактор доста обърква нещата - тук ни оценява компютър на база дадени верни отговори - един грешен е около 5-10% в зависимост от сложността на въпроса и на броя на въпросите Twisted Evil Twisted Evil

Flutter Flutter Flutter Flutter
 инъче днес съм супер диетична - вода и фрапета цял ден
 Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 511
asja поздравления за 6'цата на кантарювата ти стрелка, страшно много се радвам за теб  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug А за лунуването аз съм на грейпфуртуви фрешове цял ден, вече съм решила че пълно лунуване няма да правя точно в този ми период, просто защото чак толкова не мога да издържам, т.е. мога, но на следващия ден ми е ужасно гладно Peace

Лека вечер на всички    bouquet

# 512
ANGYA, Брех каква отличничка си ни ти! Simple Smile какво учиш , стана ми много интересно?

ANGYA браво за добрите резултати, за напред само по 100% да гледаме Laughing. И на мен ми е интересно какво учиш, кажи ни моля те.

Angya, може ли да кажеш на любопитните като мен какво учиш?Видях, че и други питат.
ох аз докато се намотам и то станало ракиено време

Cisco accademy  - CCNA  е това което уча - академията е международна, но изпитите и  лекционния материал е на английски, накратко основи на Компютърни мрежи  Embarassed показвам тези си резултати защото в университета  въпреки че ми е на роден език не се справям толкова добре може би човешкия фактор доста обърква нещата - тук ни оценява компютър на база дадени верни отговори - един грешен е около 5-10% в зависимост от сложността на въпроса и на броя на въпросите Twisted Evil Twisted Evil

Flutter Flutter Flutter Flutter
 инъче днес съм супер диетична - вода и фрапета цял ден
 Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Angya , я кой ще ми оправи компа !  Mr. Green

А сега точно влизам да ви кажа каква я свърших и тука сте се скъсали да ме хвалите колко съм упорита .
Сега как да си призная какво направих ... няма да си призная тогава .  Embarassed
Но само да кажа , че тук приятеля ми ми разви едни теории как ще мина в застой и че трябва да направя въглехидратно зареждане и , че вече доста дни се мъча и дъра бъра - омота ме и аз като някоя патка право на хладилника да се зареждам .  Crossing Arms
Утре кантара ще има да се срамува какви ги показва , но ужким било за добро .
После щяла съм да се топя двойно по - бързо .
И така трябвало да правя на всеки десет дена .  #Crazy
Ама мен въпреки всичките философии дето ми развиха тука ми е гадно ...
От утре съм на японската - вече писах в темата !

# 513
asja ,поздравления за 6-цата,и аз искам!!!  bouquet

smetana ,не се чувствай виновна-случва се като дълго време си много режимна да сгафиш малко.

Аз днес съм само на чайчета и кафета,странното е че ми е добре и не съм много прегладняла

# 514
asja ,поздравления за 6-цата,и аз искам!!!  bouquet

smetana ,не се чувствай виновна-случва се като дълго време си много режимна да сгафиш малко.

Аз днес съм само на чайчета и кафета,странното е че ми е добре и не съм много прегладняла

Кофтито е , че не съм сгафила защото съм била гладна или защото съм искала .
Два часа ме убеждава - сериозно , не се бъзикам .
Такава агитация ми хвърли , че накрая ме обеди .
Сега отивам да търся инфо относно зарежданията по време на диета , за да си успокоя гузната съвест !

А и да ви кажа нещо смешно ... опитвам се да си вляза в spaces msn и ми дава , че потребителя не желаe да му се виждат снимките !?! А потребителя съм аз и не съм давала такова нещо . Възможно ли е да са ми изтрили или блокирали акаунта , защото качих едни ... ъъъъ голи снимки - не мои де , да се оправдая да не си помислите нещо . На моя приятелка от Playboy !

Последна редакция: чт, 24 май 2007, 21:09 от smetana

# 515
Това за зареждането и аз съм го чувала.Една колежка беше на такава диета-6 дена строг режим и на 7-я се тъпчеше с всякакви шоколади и тестени неща.

# 516
Това за зареждането и аз съм го чувала.Една колежка беше на такава диета-6 дена строг режим и на 7-я се тъпчеше с всякакви шоколади и тестени неща.

И какъв беше ефекта?Аз забелязвам, че поне при мен щом хапвам малко плодове нямам проблеми с друго сладко дори и на сладолед удържам.Но когато няма плодове лошо ми става.А преди да започна да отслабвам не им бях любителка.Обичах само киви, пъпеш и ябълки.Сега всичко обичам без банан.

# 517
Мисля че за около месец беше свалила 4-5кг,но после се отказа

# 518
Ася благодаря за информацията   bouquet и аз така го карам, ама нещо ми е много скучно това вело бе  Crossing Arms днес купих на племениците си колела и следобеда с каката ги карахме, е доста по-интересно си е  Laughing Честита ти 6-ца на кантара  Hug
Сметана аз редовно си правя такива зареждания, но ги водя повече за душата, отколкото за метаболизма  Wink

# 519
Изчетох ви!
Ася, браво за шестицата. Ти си нашата отличничка - най-упорита и най-малко се предаваш на изкушения! Също и Сисинче!
Бяхме на страхотна семейна разходка до главната, градината и още една обновена детска площадка. Децата бесняха, играха, малкия бърбори и се отпуска да ходи сам на по-дълги разстояния. Сега ще седнем ние да пием по бира и по леглата после.
Май МЦ ми идва седмица по-рано, и ми е едно тежко, чак ми се гади. Сигурно покрай нашите притеснения за жилище толкова рано, но нищо.

# 520
Момичета да ви се оплача, че днес леко се провалих. Изала съм 300 гр/ череши, 1 ябълка, 100гр. семки и 3 шоколадови бомбона Sad Sad Sad Тия балове не ми се отразяват добре на волята. Какво мислите много ли е? Но пък сутринта тичах на стадиона 7 км

# 521
Далал, как ще си се провалила?! Това са 7 км пробягани, като знам как натоварва бягането. Последно го правих преди ... срам ме е да кажа колко години. А сега направо си ме мързи.

# 522
ANGYA много хубава професия си си избрала. Компютрите са моята страст, като изкл. хардуерната част. Преди год. много се бях запалила с програмирането на Делфи и разработването на уеб стр./разбира се беше аматьорско/, даже за дипломната си работа бях разработила една програма с Борланд Делфи по темата си и оценките ми бяха 5 и 6. Уверена съм че съм далеч от нивото ти, но не се сдържах да се похваля и аз. Crazy

Момичета да ви се оплача, че днес леко се провалих. Изала съм 300 гр/ череши, 1 ябълка, 100гр. семки и 3 шоколадови бомбона Sad Sad Sad Тия балове не ми се отразяват добре на волята. Какво мислите много ли е? Но пък сутринта тичах на стадиона 7 км
Далал ако аз бях пробягала 7км. сега щях да съм гроги, браво на теб.  bouquet

# 523
Ася благодаря за информацията   bouquet и аз така го карам, ама нещо ми е много скучно това вело бе  Crossing Arms днес купих на племениците си колела и следобеда с каката ги карахме, е доста по-интересно си е  Laughing Честита ти 6-ца на кантара  Hug
Сметана аз редовно си правя такива зареждания, но ги водя повече за душата, отколкото за метаболизма  Wink
Танита, моето вело съм си го курдисала пред ТВ-то и си избирам някой интересен филм или си пускам нещо на ДВД-то и така... Свикнала съм да карам по 1 час и не ми доскучава... Сега съм на тема български филми. Свалила съм си един детски - "Рицарят на бялата дама", помните ли го? Нали не ми се смеете много?  Embarassed Аз съм си дечко и си умирам за старите български детски филми, напомнят ми за детството...

asja поздравления за 6'цата на кантарювата ти стрелка, страшно много се радвам за теб  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug А за лунуването аз съм на грейпфуртуви фрешове цял ден, вече съм решила че пълно лунуване няма да правя точно в този ми период, просто защото чак толкова не мога да издържам, т.е. мога, но на следващия ден ми е ужасно гладно Peace

Миаранди, и аз съм решила лунуването да го правя с фрешове, че от това постоянно гладуване ужасно много съм се изнервила, всичко и всички ме дразнят! Трябва малко по-лабаво да го караме, че да не луднем!

# 524
Ася и моето вело е до тв-то, но го използвам най-вече за простор Embarassed. И да искам да тренирам Вики просто не ми дава тази възможност, все се катери по мен. Иначе за детските филми и аз много си ги обичам, особенно анимациите, записала съм си страшно много двд-та, озвучени на БГ, уж за в бъдеще да си ги гледа бебето, но честичко си ги пускам. От българските филми много ми харесваше "13-тата годеница на принца", за първи път го гледах на кино с класа, вече не помня преди колко години и винаги ме връща към младините ми.

Общи условия

Активация на акаунт