Отговори
# 525
На вечерна проверка всички  Hug Hug Hug

Ася аз си хапнах няколко залъка диня (т.е. исках да ти кажа че не ми пУка за лунната диета)  Mr. Green, Купих я за утре, но нямах търпение да я опитам, защото не съм яла диня от 2 години или да съм по точна за 2 години съм изяла 2 парчета само... Лятото където работех нямахме диня принципно и всяко лято по веднъж само съм си опитвала когато е имало, защото динята бе предназначена за гости и за кетаринг и нямахме право да я ядеме  #Cussing out и направо умирам, това лято в България ще си отям на дини всеки ден ще ям само това докато ги има  Party Party Party Party Party

Момичета чувствам се емоционално много щастлива и адски адски влюбена жена  Heart Eyes (макар че си имам семейни проблеми)  Rolling Eyes

П.С. Утре може да давате предложения за заглавие на новата тема предлагам да е на лични и после пак да се гласува анонимно и няма да казваме на кой е заглавието предварително... да си направим малко забавна игричка  Party Пак ще ви пусна анкета и да се гласува тука 2 дена, че предния път бе доста импулсивно и на бърже, но важното е че пак се представихме отлично  Hug Hug Hug

# 526
mimival програмирането и WEB-desing не са ми страст  де - и хардуерът също
 само мрежите ме влекът - ама напоследък съм я ударила на лИбоФ и храна само
 сега имахме пак един хипотетичен разговор с много IF във него

Twisted Evil
 издържах  лунната - ама сега нагунах 200грама сушени кайсии  Embarassed Embarassed Embarassed

# 527
  • Universe
Момичета чувствам се емоционално много щастлива и адски адски влюбена жена  Heart Eyes (макар че си имам семейни проблеми)  Rolling Eyes

bouquet ПОЗДРАВ ЗА МИРАНДИ
http://www.youtube.com/watch?v=7ppc_dT-J5E&mode=related&search=

# 528
  • Universe
Пак заваля Wear Umbrella... Не ми се спи 1countingsheep...
За лека нощ newsm46 или добро утро  kaffeetrmker_2 /зависи кой-кога ще го прочете/ е моят дъждовно-романтичен поздрав за Вас

http://www.vbox7.com/play:7e20b069

Последна редакция: пт, 25 май 2007, 02:31 от lenny_pld

# 529
lenny_pld в София не вали. Времето е много приятно. До сега бях на вън и изобщо не ми се прибираше. Даже в момента ми е едно приповдигнато и хубаво. И аз не знам как ще заспя...

# 530
И във Варна не вали  Mr. Green
Благодаря за поздрава Лени

# 531
В Пловдив вали и е много приятно. А пък аз нали съм нощна буба, умирам си да си върша разни неща из къщи късно през нощта. Идва ми ищах...

# 532
Добро утро от мен!!!  bouquet

Тук вали силно и е много мрачно. Това е време за сън и усамотение. За почивка и любов.За глезене и угаждане.
Но вместо това, аз съм будна, ще чистя и продължавам да гладувам! Joy Joy hahaha hahaha

Лени, благодаря за поздрава!  bouquet

# 533
добро утро  Hug
И мойто вело е пред телевизора, но пак ми е скучно да го карам.
Христина добре дошла и успех  bouquet /с малко закъснение, нещо съм разсеяна тия дни Embarassed/
Нещо май е имало среднощна среща в темата  Wink
Тук вали и е ужасно  Tired Днес съм на масажче, поне ще се разтоваря.
Лек ден

# 534
добро утро на всички Simple Smile
мъникът ни събуди в 7 часа и вече за мен е почти добър ден
тази сутрин аз черпя с кафенце

бях обещала на мишленце да й кажа когато тук напече слънчо. Ето на казвам Simple Smile Вчера едвам дишахме от жега, днес май пак ще е така

# 535
Олее мацки не мога да се сдържа да не ви се похваля-днес кантарчето отчете 71 кг, супер!!!! върнах си ритъма от по килограмче на седмица Simple Smile

по случай случая ви черпя по една средиземноморска закуска (или обяд), който каквото предпочита

# 536
Добро утро и от мен  bouquet

Мис Каприс благодаря мила за кафенцето...от другото по-късно ще си взема Hug  bouquetИ браво за резултата smile3501
Аз си допивам кафето и отивам да отсявам булчински рокли ии Асеновград.Има 4 месеца, но при положение че незнам какво искам...поне да видя какво се предлага на този етап.Лек ден и до после.

Миранди благодаря за поздрава  bouquet

# 537
Добро утро момичета Grinning
Аз вчера лунувах и този път мога да се похваля със свалени 700 г. Вече дори смъкнах половината килограми, които имах да смъквам и съм много щастлива. Само се надявам тези дни да не се разпусна много, че днес съм на една абитуриентска, утре имаме среща на класа, а в неделя ще гледаме формулата при майка ми и сигурно ще си похапнем.

# 538
Здравейте!
Нямам търпение да се похаля - снощи не вечерях и тази сутрин - около 60.5 кг. Урааааааа, досега се движех 61-62! Май при мен вече е -кг на 3-4 седмици. Sad Сега трябва да го задържа!!!
Крисси, приятна разходка в Асеновград и дано да намериш ТВОЯТА рокля!
MissCaprice, ще си взема от закуската , благодаря! Grinning
И на мен по нощите ми идват сили и желание за какво ли не, даже като студентка учех предимно вечер, след 22ч. Но сега като знам, че сутрин в  7.30 -8 имам събуждане, гледам да лягам по-навреме.

# 539
Добро утро и от мен!   bouquet
Не е истина колко бързо се демотивирам.  #Cussing out #2gunfireВчера кантара не отчете очакваното от мен и естествено през деня сгяафих.  Embarassed Embarassed EmbarassedДнес не съм се мерила и май ще е по-добре да се меря 2 пъти в седмицата или нещо такова, че иначе всеки път, ако се отчайвам когато кантара не отчете минуси при мойто усилия  #Crazy
Тедъ, поздравления мила  Hug надявам се следващите дни и аз да се похваля с чисто 60  Rolling Eyes
MissCaprice, браво и на теб, мила  и мерси за почерпката  Wink

Общи условия

Активация на акаунт