Отговори
# 555
MariaYo добре дошла  Hug

Лени благодаря за поздрава ти, песничката е невероятна  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Ангита това лунуване е много шантаво не му се връзвай, макар че знам че ти е гадно, но ти си продължавай с диетата си, а резултата няма да закъснее   bouquet

Мацки днес съм 77.9  Party уфф хади тоз кантар да мърда, че нямам нерви вече  Wink Wink Wink

Пак изчезвам, лек ден   bouquet

# 556
СИГУРНО Е ПЕРИОД НА ЗАСТОЙ ЗАЩОТО МОМИЧЕТАТА В ЯПОНСКАТА ГОВОРЯТ ЗА 4-5 СВАЛЕНИ КГ НА СЕДМИЦА А АЗ ИМАМ СВАЛЕНИ 300 ГРАМА ДАЖЕ СЕ ЗАМИСЛИХ ДАЛИ АЗ НЕЩО НЕ БЪРКАМ АМА СЪМ МНОГО СТРИКТНА ЕДИНСТВЕНОТО ЛОГИЧНО ОБЯСНЕНИЕ Е ПЕРИОД НА ЗАСТОЙ НЯМА ДРУГО ОБЯСНЕНИЕ ЧЕ СТАНА ГЛАДНИ И ДЕБЕЛИ  Joy Joy Joy Joy Joy[/b]

Наистина понякога се получава период на застой, а и според мен повече от 1-2 кг на седмица си е ненормална работа. Обикновено се губи повече вода и мускулна маса, отколкото сланинки.
Докарай диетата до край, може да ти подейства като отключваща диета и след това да сваляш лесно, както беше при мен.
Застоят не трябва да ви действа демотивиращо, момичета, напротив - трябва повече да ви мотивира.

# 557
АСЯ ЩЕ СИ Я ИЗКАРАМ ДО КРАЙ РЕШИЛА СЪМ И НЯМА СИЛА КОЯТО ДА МЕ СПРЕ ПЪК КАКВОТО САБЯ ПОКАЖЕ НАДЯВАМ СЕ В КРАЯ НА ДИЕТАТА ТОЕСТ 03.06 ДА СЕ ПОХВАЛЯ

# 558
 Twisted Evil момичета благодаря ви за подкрепата  Hug Hug Hug Hug
 Twisted Evil от три седмици се въртя около 75 кг или нагоре или на долу вече взе да ми писва
ама няма отказване
може два три дена да мина на плодчета да видя какъв ще е резултата
 Hug Hug Hug Hug
 добре че сте вие до сега да съм сдала фронта
  bouquet  bouquet  bouquet

# 559
мами 73 ,браво прдължавай си така и аз като бях на японската нищо не свалих първата седмица,но после килограмите тръгнаха надолу,сега май пак съм в застой,но дано по-бързо отмине.
Аз вчера лунувах и съм -0,600 и мисля и днес да съм на течности

MariaYo ,добре дошла!!!  bouquet

# 560
мами 73 ,браво прдължавай си така и аз като бях на японската нищо не свалих първата седмица,но после килограмите тръгнаха надолу,сега май пак съм в застой,но дано по-бързо отмине.
Аз вчера лунувах и съм -0,600 и мисля и днес да съм на течности

MariaYo ,добре дошла!!!  bouquet
БЛАГОДАРЯ ТВОИТЕ ПРИКАЗКИ ТАКА МИ ПОДЕИСТВАХА  Hug Hug Hug МИСЛЕХ ЧЕ САМО НА МЕН ТАКА МИ СЕ ОТРАЗЯВАТ  kyllmg kyllmg kyllmg kyllmg

# 561
МИРАНДИЧКА СУПЕР ЗА КАНТАРА ВСЕ НАДОЛУ ДА ВЪРВИ СТРЕЛКИЧКАТА НАДОЛУ НАДОЛУ ДО ЗАВЕТНАТА ЦЕЛ  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 562
Аз първата седмица не свалих и грам и после спрях да се миря и чак на края и -3,5кг.

# 563
Аз първата седмица не свалих и грам и после спрях да се миря и чак на края и -3,5кг.
И АЗ ТАКА МИСЛЯ ДА НАПРАВЯ ЩЕ СЕ МЕРЯ ЧАК НА 03.06 ТОГАВА МИ Е 14 ДЕН А ПОСЛЕ МИНАВАМ НА МОНО ДЕТАТА И ЩЕ ВИДИМ МИСЛЯ С ТРУД И ПОСТОЯНСТВО ВСИЧКО СЕ ПОСТИГА[/b]

# 564
И аз се записах за монодиетата,но от понеделник.
Ще я караме заедно

# 565
О КЕЙ МНОГО СЕ РАДВАМ ЛЕ ПЛЕИЗИР СУПЕР

# 566
Le Plaisir извиняваи ако съм ти объркала името ама как се пише на български че ми е по лесно и извиняваи за любопитството ти колко кг искаш да свалиш аз досега съм свалила 6 и искам поне още 6

# 567
Няма нищо,то тоя френски-на българси е Ле Плезир.
Аз почнах от 78 и сега съм 73кг искам поне 60 да стана-то това си е перфектно за мен,защото съм висока

# 568
Няма нищо,то тоя френски-на българси е Ле Плезир.
Аз почнах от 78 и сега съм 73кг искам поне 60 да стана-то това си е перфектно за мен,защото съм висока
АЗ ПОЧНАХ ОТ 70 СЕГА СЪМ 64 ИСКАМ ПОНЕ 58 НЕ СЪМ ВИСОКА 163 СЪМ АКО УСПЕЯ ДА СТАНА 58 ЩЕ СИ ПОСТАВЯ ЦЕЛ 54 ОФФФ МЕЧТИ УСПЕХ ТИ ЖЕЛАЯ  newsm10 newsm10 newsm10 newsm10

# 569
Здравейте и от мен! Искам да се включа и аз - да борим килограмите заедно! Чета ви от началото на темата, но не се включвах, защото само имах желание за сваляне на килограми. Сега ви пиша, защото вече ходя 2 пъти в седмицата на степ аеробика, днес си купих карта за фитнес, пия л-карнитин, не ям сладки вафли, шоколади и други такива сладки неща, не ям хляб - наблягам на зеленчуците, плодове и пилешко месо, пия вода .... старая се. Не мога да пазя диети, затова ще пробвам със спорт и ограничено количество храна. Никога не съм закусвала сутрин, но вече от 1 седмица сутрин ям кисело мляко, в офиса на бюрото имам бутилка с минерална вода. Ами това е от мен. Окуражена от вашите постижения вярвам, че и аз ще успея. Сега остава да кажете, че ме приемате!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт