Отговори
# 570
Здравейте на всички.
Аз от днес отново съм на фронта, върнала съм си 2 кила - дано да е отота  вода.
Имах много работа, затова само ви четях от време на време.
От днес съм сериозна - на 1 кисело мляко съм и на 400 грама череши. Дано до довечера да продължа така.
На новодошлите - успех с кг, няма да им се даваме.

# 571
  • У дома... някъде
ane_sim ,добре дошла! HugТук са добре дошли всички,които могат и желаят да отслабнат и да обменяме опит! smile3521Нали така момичета Grinning
Аз днес съм малко депресирана,щото тоз мой кантар днес ме показва +0.400кг  newsm45,а вчера имах прегрешение с катофки  bash и ето веднага съм в +... Rage
Дано наистина тази проблемна седмица за сваляне на килограми отминава по-бързо че иначе пак ще трябва да си сменям лентичката и от начало Praynig

# 572
ane_sim добре дошла мила
 и аз като  теб не мога да спазвам режими
 Embarassed Shocked Rolling Eyes
InaVulk и аз съм +2 направо вече се чудя защо се качвам на кантара -ама вчера доста сол поех може да съм задържала вода - надеждиии

# 573
здравейте момичета Hug. искам да ви се похваля. newsm03 вчера нали лунувах и въпреки,че накрая не издържах  Embarassedи прегреших с една   пица   , ВЪПРЕКИ ТОВА съм -1 кг smile3521 newsm68 smile3534 .направо съм много щастлива. newsm44 newsm44 newsm68 newsm68 newsm68 newsm44 newsm44

# 574
Добре дишли на новите момичета  bouquet Желая ви много воля и успех!

Аз  рокли мерих...много съм изтъняла JoyПерфектно ми стояха, но в Сияната ми казаха да изчакам още поне 2 месеца,защотот сега ще заминават за италия и ще има още по-красиви модели и платове-там им вярвам познаваме се шиха ми и балната рокля преди три години и съм супер доволна.Освен това бях при Праматарова и също беше много мила.Харесах се с едно нейно бюстие което ми беше като излято, дори без сутиен LaughingТалийката ми изглеждаше супер тънка не можех да спра да се гледам Joy Та така в началото на авгукт живот и здраве отивам за последните тенденции и за поръчка.Тъкмо ако успея да сваля и другите 6 кг ще е перфектнооооо.До тогова няма начин ще спадна тотално.Пих и кафе с едни приятели от София, които не са ме виждали 3 месеца и ми кацаха че страшно много съм отслабнала и съм още по-мотивирана.Дори ми казаха че ако съм по-слаба направо ще изглеждам кльощава,ама няма страшно...смятам че ще ми отива да съм по-слаба.Коремчето..има още какво да се желае,иначе дупенцето е перфектно Joy
Относно лунната
здравейте момичета Hug. искам да ви се похваля. newsm03 вчера нали лунувах и въпреки,че накрая не издържах  Embarassedи прегреших с една   пица   , ВЪПРЕКИ ТОВА съм -1 кг smile3521 newsm68 smile3534 .направо съм много щастлива. newsm44 newsm44 newsm68 newsm68 newsm68 newsm44 newsm44

Казах Ви ...при всеки е индивидуално зависи кога и на кой е раздвижен метаболизма. PeaceСега се приготваям за гости у кандидат свекито.

# 575
Няма нищо,то тоя френски-на българси е Ле Плезир.
Аз почнах от 78 и сега съм 73кг искам поне 60 да стана-то това си е перфектно за мен,защото съм висока
АЗ ПОЧНАХ ОТ 70 СЕГА СЪМ 64 ИСКАМ ПОНЕ 58 НЕ СЪМ ВИСОКА 163 СЪМ АКО УСПЕЯ ДА СТАНА 58 ЩЕ СИ ПОСТАВЯ ЦЕЛ 54 ОФФФ МЕЧТИ УСПЕХ ТИ ЖЕЛАЯ  newsm10 newsm10 newsm10 newsm10

Мерси много и на теб!!!  bouquet
С воля всичко се постига

ane_sim ,добре дошла!!!Пожелавам ти много минуси

# 576
Мими Йо, радвам се, че се записа при нас!!  bouquet

Ане Сим welcome Нямаш много кг за своляне и в нашата хубава компания, ще отлетят бързо, бързо!! Grinning

Мами 73, браво за волята! Днес е труден ден, но утре ще има ефект и при пеб! Hug

Ангуа, не се ядосвай бе, мила ! Ще мине и този период!

Миранди, Хриси, браво за свалините килца!

Водка с лед, изчака ми се чакалото за снимките ти от бала!!!!!! Mr. Green

Времето е супер в момента! Бях навъп 2 часа, следобяд-пак!!

# 577
Крисси, супер! Хайде август с най-хубавата рокля!!!

# 578
След вчерашното "зареждане " съм - 200 гр ! newsm08
Явно се оказа прав приятеля ми , трябва си на две седмици да се раздвижи метаболизма и да си хапнеш каквото искаш .
Аз бях убедена , че днес ще съм върнала поне едно , две кила , защото качвам страшно бързо след диета .
Сутринта едвам изчаках да отида до банята и търчах към кантара - така ми се беше свило сърцето , като знам колко време свалям едно кило .
Днес си купих книгата на Майкъл Търмънд - "Преобразете тялото си за 6 дни ! " и започнах да я чета . Направих си теста и съм между тип А и Б .
Мисля , че има доста полезни неща вътре . Ако нещо ми хване окото ще ви го напиша тук .
Най - важното , което за пореден път чета е това да се храниш много начесто .
Аз така си оправих и метаболизма - този път не седя повече от три часа и половина без да съм яла нещо малко .
Ям по минимум 4 пъти на ден и ето резултата не закъсня - не качих от вчерашното ядене ... а ако ви кажа какво съм яла вчера лошо ще ви стане . Два сандвича - двоини с луканка , вечерта пържола със задушени гъби и картофи , шопска салата , кола и отделно през деня един фреш от моркови и 1 кг варени картофи , защото мислех , че ще съм на диета !  newsm47
Реших , че японското няма да я почвам , защото си е чист глад до вечерта и пак ще си разваля метаболизма - първоначално ще сваля и после ще се настрои на малкото калории и няма да свалям от по свободни диети .
Днес карам на салати и фреш от моркови !

А и нещо приятно - бях на среща с приятели и се разбрахме кога отиваме на море - 13 Август , имам си нов стимул да съм на диета до тогава  .

# 579
точно така всяка от нас трябва да си поставя цели и стимули-море, сватби и т.н smile3503 smile3521. аз от днес съм на японската диет Flushedа и честно да ви кажа се издържа. не е чак пък такъв глад. Hug

# 580
извинете за незнанието, но може ли да ми кажете каква е тази монодиета? newsm78 newsm78

# 581
точно така всяка от нас трябва да си поставя цели и стимули-море, сватби и т.н smile3503 smile3521. аз от днес съм на японската диет Flushedа и честно да ви кажа се издържа. не е чак пък такъв глад. Hug
абе не е така - целта е сватба ама плюсовете са ми повече от  минусите
 Whistling Flutter Cry Sunglasses
 да видим накрая какво  ще стане
Ангелина благодаря ти  мила за успокойтелните думи  Hug Hug
Kpuccu по добре да изчакаш още малко мила - все пак до август има още много време
  Whistling ние още не сме записали дата  а уж ще е август - докато се пинкаме може да артисаме за следващата година

# 582
ane_sim, иска ли питане, разбира се, че те приемаме  welcome
Момичета някой помни ли как беше линка с дните в които се отслабва? Търсих, търсих назад в темата и не мога да го открия...
Като говорим за кой каква цел си е поставил - На мене ми остават 9,5 кг да сваля. Надявам се да стане около 16 юли... как мислите вие? Близка цел ли съм си поставила?

# 583
http://www.astrohoroscope.info/dieti.htm
Далал ако съм разбрала правилно какво  търсиш
  bouquet

# 584
ANGYA точно това е, благодаря   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт