Отговори
# 585
извинете за незнанието, но може ли да ми кажете каква е тази монодиета? newsm78 newsm78
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=192838.0

# 586
Моята цел е на 10 Август да съм около 60 кг за морето,постижимо е ако свалям по килограм на седмица.

Хрисии ти ли мислиш да се включиш към монодиетата,аз я почвам от понеделник,ако искаш хайде заедно

smetana,радвам се,че зареждането ти се е отразило добре!!!

# 587
  • У дома... някъде
smetana ,и аз имам книгата на Майкъл Търманд,но ми е ужасно трудно да спазя това,което пише там особенно храненето под час nonoА относно Японската диета и аз преди се бях записала,но издържах едва 3 дена и ми стана супер лошо и се отказах,след което веднага върнах свалените 2кг cryТака че и аз като приятеля ти мисля,че не бива да се отслабва с глад closed
Крисси,много хубаво че ще се жените    bouquet!Имаш доста време и за отслабване,и за рокля и за тен    Nature Sunny
Защо никой не прави диетата на Рене(безвъглехидратната) newsm78 Sad,преди време я пробвах и имаше добър резултат а и е доста здравословна eat

# 588
valeria81 и аз чувам добри отзиви за диетат на Рене,но като видях,че плодовете са забранени се отказах,аз без тях не мога

# 589
Ух... Изчетох ви... Вчера ми спря нета и днес по обаяд го пуснаха, обаче моя милост прави торичка... Приготвих на съкровищата вкъщи Тирамису... Много добре ми се получи и довечера смятам да се възнаградя с едно малко парченце... От лунуването вчера, сутринта бях -300г., но както съм запланувала да си кусам тортичка, май няма да си ги запазя...  Embarassed

Smile!,мила,ти с какво свали до сега килцата

Ами, Тиквичке, аз моите килца ги свалих по някакъв мой си странен режим...  Rolling Eyes Два-три дена на плодове и чай с мед, после два три дена хапване на всичко, но по много мъничко... И така ги редувах почти месец...
Първите 15-тина дни пих и едни китайски капсули и ефекта от тях беше, че ми поубиха малко зверския апетит и започнах да пия повечко вода... От около 2 седмици не съм спазвала никакъв режим, но пък и тогава смъкнах едно килце...
В общи линии не се лишавам тотално от нищо друго освен от газирани напитки. Само на РД-то си си позволих една чашка кола, защото много я обичам, но си наложих да не пия повече, че аз с една чашка започвам...  Rolling Eyes
Не вечерям по-късно от 19h и даже научих цялото си семейство да се храни тогава.
Сладко ям само като приритам около МЦ или ако се случи повод някой да ме почерпи и то по някое много малко парченце. Че и шоколадите са ми много слабо място.
Хляб ям само на вечеря, и то само ако яденето е по-чорбаливо - една филийка пълнозърнест хляб...
И така... Това е моят отслабващ режим... А да... Научих се да пия вода - МНОГО вода... Преди не пиех изобщо, ако не броим газираните истории с които се наливах... Ядях шоколадови глезотийки в индустриални количества... И сядах на масата с всички дори и да не бях гладна... Като цяло се опитах да си променя отношението към храненето като цяло... И сама си внуших, че невъзможни неща няма и няма как да не отслабна...

Искам да подчертая между другото, че вие, момичета, ми вдъхнахте основно увереността, че мога да отслабна... И именно затова ще подължавам да влизам тук докато не сваля и последното грамче,  което ми боде очите като се погледна в огледалото и ще продължавам да влизам не ако, а когато успея да сваля всичко излишно, защото разбрах какво значи подкрепата в борбата срещу килограмите... И също така вярвам, че и вие ще предължавате да влизате не ако, а когато свалите всички излишни килца  Hug

newsm51 newsm51 newsm51

Хайде стига толкова сърцераздирателни словоизлияния от мен... Май много се разплямпах...  Peace

# 590
МИЛИ ДНЕВНИЧЕТА 1 МЕСЕЦ И 15 ДНИ ОТ КАКТО СЪМ ВЪВ ВАШИТЕ СЛАДУРСКИ РЕДИЦИ МНОГО ВИ ОБИЧАМ И НАПРАВО СЪМ ПРИСТРАСТЕНА  Embarassed Embarassed Embarassed НЯМАЛО ПОЛЕЗЕН НАРКОТИК Е ВИЕ СТЕ МОЯ НАРКОТИК И СТЕ МИ ПОВЕЧЕ ОТ ПОЛЕЗНИ ВИЕ СТЕ МИ СТИМУЛ И ВЯРА В БОРБАТА С КГ ЧУВСТВАМ СЕ ЩАСТЛИВА ЩОМ ВИ ПРОЧЕТА  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes ИСКРЕНО СЕ РАДВАМ ЧЕ ВИ ОТКРИХ  Hug Hug Hug Hug Hug И СЕГА ИДВА РЕД ДА БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ ЗАЩОТО СВАЛИХ 6 КГ БЛАГОДАРЕНИЕ НА ВАШАТА ПОДКРЕПА И РАЗБИРАНЕ БЛАГОДАРЯ  smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525

# 591
Чакам за ново заглавие мацки, ако има някакви предложения пак казвам на лични  Wink

# 592
 WinkМацки мен живота вече ме грабна Winkднес ми е 3 ден на пълен глад само течности  Mr. Greenно за съжаление нямам промяна в кг  CryВ някакъв гаден застой съм седя си на 66 кг от време ОНО #2gunfireно няма да се откажа до неделя съм си дала обет че ще гладувам поне 1 кг сваля до тогава Praynig Praynig PraynigТръгвам Мацки на купон PeaceЛека и спокойна вечер ви желая Hug

# 593
le plaisir[/b  аз в момента съм на японската easter, и  ще я прилагам само една седмица. след това ще се почудя newsm78 за моното и ако реша ще се допитвам до теб  Wink.

# 594
междудругото искам да попитам отчета за постигнатите резултати в неделя ли се дават или в понеделник? аз нали съм за прва седмица и незнам. все пак пак ще препочета първите страници, ако съм пропуснала този момент да си го препомня. Wink

# 595
междудругото искам да попитам отчета за постигнатите резултати в неделя ли се дават или в понеделник? аз нали съм за прва седмица и незнам. все пак пак ще препочета първите страници, ако съм пропуснала този момент да си го препомня. Wink

неделя миличка  Hug

# 596
http://www.astrohoroscope.info/dieti.htm
Далал ако съм разбрала правилно какво  търсиш
  bouquet

ти от къде си мила?Вече за август в Пловдив навсякъде е пълно с резервации.И в домове и църкви и ресторанти..За къде се чудиш?Тичай да се записваш Hug  bouquet

Сметанка браво мила  bouquet

Мами73
  Миличка моля те пиши с малки букви PraynigНаправо ме заболяват очите като гледам само главни букви Hug

# 597
о кей Крисси сори вече няма обещавам  Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed

# 598
о тогава в неделя ще ми бъде първата и не последна щастлива и СЛАБА неделя  newsm68 newsm44 newsm68 newsm44 newsm68 newsm44 newsm68 newsm44

# 599
о кей Крисси сори вече няма обещавам  Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed

Благодаря ти миличка.Просто е по-трудно като се чете.Иначе като е нещо важно даваай смело и с червени букви. Hug  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт