Отговори
# 465
Анджи засега я карам супер надявам се на добри резултати ще се меря в събота или неделя и ще видим диетата ми харесва и мисля да я изкарам 2 седмици ще чакам да се похвалиш с зашеметяващи резултати на теб кой ден ти е днес от диетата ?

# 466
Смайли, браво за 6!!  bouquet Продължавай все така!!!

Ангуа, успех! Я кажи сега колко 6 имаш, отличничке!! Mr. Green

е смятах да завърша нивото ама сега ще ги кача
оценките са в %  но ще добиете обща представа  Flutter Flutter Flutter да се изфукам и аз малко  Blush Embarassed Blush

Последна редакция: чт, 24 май 2007, 11:40 от ANGYA

# 467
  • Universe
- заповядайте чайче от мен!!! Моето е "ИНХУА"

- да не забравя и кофеиноманките. По едно черно като нощта, горещо като ада, но сладко като любовта!!!

УСПЕШНО ЛУНУВАНЕ И ХУБАВ ПРАЗНИЧЕН ДЕН!!!

Последна редакция: чт, 24 май 2007, 16:51 от lenny_pld

# 468
привет и от мен   bouquet за сега съм ок с лунната и ве4е -0.700кг.ураааааа  Hug успех и на другите моми4ета,които лунуват.
до после  Hug

# 469
Добро утро и от мен  Heart Eyes
Завръщам се официално в четата. Започвам с едно лунуване  Simple Smile Дано да удържа, че имам спешна нужда от пречистване  Peace
Успех на всички, които ще лунуват   bouquet
keti_ евала мацка  Party Дано и аз поне половината на твоите успея да сваля за цялата лунна  Praynig

# 470
Добро утро, милички Hug
Браво на Миранди за изпита  bouquet
hristinaN, добре си ни дошла и от мен и успех Peace
Аз няма как да не се оплача - вчера 2 моркова,2 домата, половин красравица и 2 ябълки и днес съм само със 100 грама по-лека  cry Мислех сега да закуся една плодва салата, ама като видях релзултата от вчера реших, че ще изям 2 моркова  Tired Пък да видим днес  Crossing Arms
Абе момичета, не е ли рано за сесия  newsm78 Изпитите не трябва ли да са през юли  Thinking Просто размишлявам, защото с такива впечатления бях останали, че в Б-я сесията с по същото време когато и мойта  Rolling Eyes
Както и да е успех в ученето на мацките в сесия, скоро и аз трябва да скривам компютъра и да залягам сериозно, ама май ще е от другия месец  Embarassed
Smile!,мила,ти с какво свали до сега килцата
Хубав ден сладурки  Hug

# 471

Момичета, честит празник!!!
                                Нека се поклоним на братята дали писмен живот на красивия ни български език!!

# 472
Добро утро Дневничета Wink
Аз днес съм в чудесно настроение,дано и при вас да е такова в това чудесно време   Nature Sunny
Справям се чудесно с диетата и резултатите не закъсняват!
Желая ви един чудесен ден изпълнен с много положителни емоции  Peace
А сега отивам на разходка  Flutter Дано е дълга.....   bouquet

# 473
 newsm74 Свалила съм 4 кг за 11 дни диета , най - накрая съм сигурна , че ще продължа дълго с диетите !
Днес кантара показа , че съм разкарала това кило с което си играя няколко  дена !
Тези четри дена имам нон стоп срещи с приятели и само изпита , който ми предстои ми разваля настроението .
А по нататък стопли ли се времето планувам да отида някъде на спа процедури , за да се наградя за упорството !
Днес стартирах с фреш от моркови - и смятам докато ходя на солариум това да ми е закуската сутрин . Едва ли ще навреди на диетите ми .
Само да попитам - сока 200 мл го правя от 450 гр моркови - това колко калории е ... смятат се грамажа моркови преди да се направят на сок или това , което е изкарано от тях ?

# 474
  • Universe
Бъдете преблагословени,

о вий, Методий и Кирил,

отци на българското знанье,

творци на наший говор мил!

# 475
Бръмммммммм бръм аз меченце съм  Crazy

Как сте момичета?

Аз си скъсвам слабото дуп*нце от работа и се наливам като жабче.

Пих 3в1 , че още пия от онези хапченца за кожата а те трябва да се пият след закуска ама доктора каза, че и кафенцето със захар и сметанка върши същата работа и аз слушам доктора вие да не си помислите нещо друго.  Naughty  Hug Hug Hug

# 476
Hrisi, добре дошла, тук се отчитаме всяка неделя с мерки и теглилки. Какви точно можеш да видиш в началната табличка Simple Smile дано бързо и леко постигнеш целта си.
Тедъ, не се притенсявай мила, приемай по-леко нещата, мисли си че си над тези злободневни неща и ще се чувстваш по -добре   bouquet
сметана-браво, момиче. Само така!
ANGYA, Брех каква отличничка си ни ти! Simple Smile какво учиш , стана ми много интересно?
Крисси, и аз снощи бях на тиквички, ама пържени  Embarassed пак ме хвана застоя, а нещо покрай летните дрешки ми се иска по-бързичко да свалям килограмчета Simple Smile
Малкия пак имаше тежка сутрин и ми е едно тежко и заспало, а уебсайта мен чака да го нагласям. Така ме мързи ... дано не заспя на клавиатурата.
Лек и успешен ден на всички

# 477
момичета искам да ви питам в японската яйцата само варени ли може или и на тефлонов тиган newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

# 478
smetana само как ти завиждам, как ги свали за толкова кратко време?
ANGYA браво за добрите резултати, за напред само по 100% да гледаме Laughing. И на мен ми е интересно какво учиш, кажи ни моля те.
Крисси главоболието ти сигурно е от лунуването и майка ми през тези периоди все се оплаква от глава и неспокоен сън.

Аз да се похваля до сега съм на 1 горчиво кафенце и сега си пийвам 1 чайче Регулатавит, преди малко си го купих за първи път и дано има разхлабителен ефект при мен, че нито водичката с мед, нито Витаголда вече ми вършат работа.
Вчера се намазах за първи път с Нивеата за тен/направо не ми се вярваше, че ще има толкова бързи резултати/ и днес тялото ми е придобило лек и много приятен тен и цял ден си гледам краката и дупето и им се радвам, довечера пак ще се намажа. Дали знае някой дали може да си мажа и лицето, че пише че е за тяло.

# 479
hristinaN,  welcome Ще видиш, че тук килограмите се свалят неусетно Simple Smile
crazy_tikva, тука на различните университети сесиите са им по различно време. Не съвпадат напълно. А и тези които заминават на бригади си взимат изпитите по-рано - за това някои изпити са издърпани и покрай тях и другите се явяват по-рано.
Аз да ви се похваля вече съм 54.5 От неделя съм свалила 1,5 кг и съм много доволна, защото много трудно свалям. Сега отивам на антицелулитно масажче, че реших да направя една серия от 10 масажа през ден
Успешно лунуване на лунуващите. И аз съм с вас  Hug  Hug  Hug

Общи условия

Активация на акаунт