Отговори
# 450
hi mimival!  waveyне се притеснявай, че кантара показва +1.5 кг. повече. доколкото знам ако си яла храни с повече сол в съдържанието си е нормално да задържаш вода, което следователно може да доведе до повече кг. също искам да те попитам да не би скоро да ти идва.... защото тогава организма също задържа вода и кг. растат? спокойно силно вярвам, че скоро пак ще си показва нормалните кг. и при мен ми се е случвало, затова наистина не се притеснявай!!!! Hug Wink

# 451
  • да има едно лесно - на мотора
Честит празник Дневничета  Hug На всички ученички  Wink много успехи в покоряването на върховете на науката   заедно с низините на килограмите  Hug

Последна редакция: чт, 24 май 2007, 09:35 от RosiK

# 452
# 453
Христина, добре дошла.  bouquet

Кантара ми се оправи и взе да показва 58кг., сигурно е от готвенето на бухтичките за мъжа ми и междувременното жонглиране с бебето, което в същото време искаше да бърка в боклука и в подправките ми.  Crazy

# 454
знаех си! newsm53 newsm10 smile3501

# 455
и благодаря за топлото посрещане Hug

# 456
довро утро и от мен привет и добре дошла на Хриси  welcome welcome welcome welcome направих си кафе  kaffeetrmker_2 kaffeetrmker_2 kaffeetrmker_2 изчетох ви от а до я на всички който ще лунуват успех аз продължавам японската въоръжила съм се яйчица сигорно чак до другия великден Зечова как върви със зелевата супа ? Нещо настроението днес ми е  Sick Sick Sick кофти ама това време май ми се отразява така не мога да изведа малчо newsm32 newsm32 newsm32 и сигорно за това на вас желая усмихнат ден  Nature Sunny  Nature Sunny  Nature Sunny сладурки

# 457
здравей и на теб мами 73

# 458
Добро утро, момичета Grinning
Аз днес пак ще лунувам, вече за трети път. Този път обаче ще пия и фрешове и имам една ябълка за вечерта ако ми стане много лошо. Иначе вчера от хубавото похапване качих 400 гр.

# 459
Аз писах на лични преди да трия, но си била заета да ми отговориш никакъв не е проблема да те включим следващата седмица, извинявай   bouquet  bouquet  bouquet

Миранди, нямам съобщение сладка... Мен си ме пропуснала в бързината... Цяла седмица си влизах в пощата заради едни курсови проекти и щях да разбера, че имам лично съобщение... Сега пак проверих, но няма...
Както и да е... Ще дам нови мерки за следващата седмица Simple Smile А на теб честито за изпита!  Hug Моите изпити тепърва почват... Успях да се освободя от най-ужасния изпит като цяло за моята специалност... Сума народ бива скъсан всяка година, някои си го влачат по ликвидации докато завършат, а аз се освободих с 6  Sunglasses Сега си налягам парцалките за останалите изпити обаче, че с тоя добър старт не искам да се излагам нататък  Rolling Eyes...

Хайде, аз ще изчета темичката и пак ще пиша

bouquet

# 460
 wavey здравейте и от мен
 да  пиша, че да не ме изхвърлите като Smile!  smile3513 smile3533 smile3525

и аз съм в изпитна сесия  Crossing Arms Whistling  или нещо  подобно много гадно да четеш в тези жеги
като си приключа нивото ще си пусна тука резултатите да ме видите каква отличничка съм  Flutter Blush Joy hahaha Joy

аз снощи пак се улях с яденето - ама си купихме още един компютър и имаше парти
  Hug Hug Hug Crazy Party Wink  Sunglasses

днеска лунувам ама ако мога да се върна до 74 ще е добре - сутринта бях +2  Sick #Crazy Rolling Eyes от една бира и чипс
диетичен ден Мацки
 Hug Hug Hug

# 461
Добър ден  bouquet

И аз съм тук.Главата ме цепи ужасно и се отказах от лунната.Дори си сготвих тиквички с яйце и сирене на фурната и хапнах малко с краставица.Станаха страхотни.

Лек ден ви желая. Hug

# 462
Хриси, добре дошла!  bouquet Бързо сваляне на килограмите в излишък! Grinning Само трябва да кажеш колко тежиш, колко искаш да станеш и на какъв режим си. Hug

Смайли, браво за 6!!  bouquet Продължавай все така!!!

Ангуа, успех! Я кажи сега колко 6 имаш, отличничке!! Mr. Green

Мами 73, как я караш с японската?

Момичета, аз май ще имам добър резултат с японската до неделя Praynig. Ама тогава ще си кажа Party

# 463
и аз да се оплача,  smile3515че един глад ме мъчи smile3511 smile3513. ееееееееее смятам да издържа, защото след това ще ми е много гадно newsm61. издържах вече почти 12часа smile3521, та още толкова ли ще ми се опълчат. пък и правя тази диета за първи път та дано успея. моля ви подкрепете ме ! newsm17 newsm45 Praynig да не се предам по- късно cry no междудругото ще взема да оправя апартамента, че да ми се минава времето по-бързо. newsm75 newsm79 newsm28 1ironing hang wash Flushed Flushed

# 464
здравей ангелина Wink ами имам 6 кг. за сваляне, докато стигна до мечтаните кг. като имаш напредвид,че се боря с тези 10/11 кг. още от миналото лято............ ooooh!  #Crazy Embarassed в момента луннувам, а от утре мисля да опитам нещо друго, но още не съм решила какво. хайде до после. Hug отивам да чистя. Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт