Отговори
# 600
Здравейте, момичета!
В тази темичка съм нова, но мисля да съм редовна. До сега бях в млечната, в лунната - също, но да ви призная писна ми от това кисело мляко  Sick. Лунната вече я понасям добре - без виене на свят, така че смятам да си я спазвам.
Та тези дни усещам зависимост към сиренцето и доматките. Като огладнея и нищо друго не ми се хапва. Да не съм се повредила нещо  newsm78.
И друго да си кажа - действително е много важно човек да има съмишленици когато реши да спазва диета или режим на хранене. Доста често ми се е случвало да пазя диети, но след това се надумквам яко  Whistling и ефект - никакъв.
Този форум ми е много полезен. Сега, когато съм "вътре" вече 2 седмици и осъзнавам какъв невежа съм била по отношение на правилното и здравословно хранене.
Благодаря от сърце на всички, които споделят впечатления и знания за начина си на хранене   bouquet.
За протокола - висока съм 173 и целта ми са 59-60 кг. Доволна съм, че започнах дългия път от 75,5 кг и приближавам 70-те. На първо време ще съм щастлива да сляза под 70.
Още веднъж благодаря   bouquet  bouquet  bouquet

# 601
на мен лично сегашното заглавие си ми харесва най-много Hug

# 602
на мен лично сегашното заглавие си ми харесва най-много Hug
Peace

# 603
Лека и Благословена вечер Милички а утрешният ден да ви е изпълнен с много положителни емоции  Peace

# 604
Аз да се оплача днес доста хапнах oops, но и
тренирах 65мин степер и 100 коремни преси  running newsm39
Цял ден се занимавам с домакинска работа 1dishes  food002 washне
ми остава време да седна на компа и да прочета
какво сте писали като гледам не е никак малко
и ще стана разногледа #Crazy #Crazy #Crazy
 Crazy Mr. Green
Лека вечер аз утре съм на лекции
по точно имам физическо, че ще ни оформят ще ме поизмъчат малко  #Cussing out #Cussing out #Cussing out
  bouquet

# 605
  • Universe
Тук заваля... Писна ми!
А Богомил Райнов ще ми разправя, че "няма нищо по-хубаво от лошото време"...Има - още по-лошото!!!
Дано на Вас да не Ви действа така депресиращо!

# 606
lenny_pld като ти гледам веселата рибка изобщо не си те представям депресирана Simple Smile  grinning039 ето ти малко лятно настроение Simple Smile

# 607
добро утро на всички! като най-ранобудна аз черпя с кафенцето-хем да върви по-леко разговора, хем да се посъбудим малко че преди сутрешното кафенце не мога да си събера мислите Simple Smile

има ли някой станал вече?!

# 608
Добро утро и от мен!

Мерси за кафенцето,ама това на заден план нещо не ми харесва Wink

# 609
Добро утро Grinning
И аз съм станала и чакам сега да мине малко време, че да съм по-малко като се изтегля Laughing

# 610
Добро утро!
И аз си пия кафето.   food010
Кантарчето не мърда, ама ако гледам като оптимист на този факт, мога да кажа - поне не мърда на горе  Laughing
Приятен и успешен ден желая на всички!   bouquet
......Днес май ще се прекалява с черешите

# 611
Добро утро!! Hug
МисКаприс, благодаря за закуската, страхотна е, но ще я хапна септември! Mr. Green За сега се спирам само на кафето! Hug

# 612
Може би ако не ме беше домързяло вчера да поспортувам, щях да имам отрицателен резултат  newsm78
Да ми е за урок

# 613
Добро утро и от мен,
MissCaprice мерси за кафенцето .
Аз да се оплача снощи пак ми беше станало много зле на корема, май попрекалих с чипса иначе нормална храна не съм яла много и като заседнах по едно време в тоалетната  Sick и мин. седмица пак имах такъв ден, после си легнах и мислех, че като съм без Вики ще се наспя едно хубаво, но цяла вечер подскачах заради едни силни гръмотевици и сега се чувствам, като пребита.

# 614
mimival , и аз не можах да спя цяла нощ,не знам какво ми стана,но почти не съм мигнала.Ужас,сега ми е много гадно Sick

Общи условия

Активация на акаунт