Отговори
# 615
добро утро и от мен. miss caprice благодаря за кафенцето. сега отивам да си го сторя, че се чувствам като премазана Sick #Cussing out

# 616
трудно ще се издържа днес още от сутринта се готвят вкъщи сметани познайте за какво  chef smile3515 smile3516 smile3513 smile3518

# 617
  • У дома... някъде
Тук много кофти валя цяла нощ buria Но все пак се понаспах малко.Претеглих се и съм така   Animal Snail,като охлюва ту напред,после назад в кантара,а си ям почти без прегрешения  Animal Pig,помислих си че дори съм на път да се откажа,защото като не виждам резултат в един момент и се депресирамммм   newsm45 smile3514

# 618
 smile3515  аз продължавам да съм +2  #2gunfire #2gunfire
Миранди пиши ме със старите мерки
 #2gunfire #2gunfire #2gunfire искам да се гръмна вече

# 619
О,мерси за кафенцето,и това на заден план там...много и харесва...И тъй като напоследък прекалявам с хапването,с най голямо удоволствия не бих се отказала от това,което си ни приготвила,благодаря ти...е,това наистина ми вдига настроението по всяко време на деня... Hug

# 620
Добро утро и от мен  Hug  Hug  Hug
Явно в Пловдив е ваяло цяла нощ, но сега е дошло и тук в София Sad Sad Sad Сутринта ставам и си казвал "О-слънце - супер!"   Nature Sunny Оправих се и се приготвих да тръгвам, за да тичам на стадиона и познайте ...   umbrella Сега го чакам да отмине, защото ми писна от тая пътека на закрито. А и вчера не успях да спортувам, защото много ме болеше крака
ЖЕЛАЯ УСПЕШЕН ДЕН НА ВСИЧКИ   bouquet

# 621
Аз да се отчета, +300 гр. съм от вчера, но се очакваше, добре си похапнах. Днес вече ще съм по-сериозна.

# 622
  • Universe
Добро утро - мерси за кафенцето - имах нужда Laughing
Днес съм на:

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=192591.0

# 623
Мерките ми:
69.5 кг. /-10.5 кг/
Бюст - 93 см /- 6 смCry
Талия - 77 см /- 9 см/
Ханш - 99 см /- 9 см/
Бедро - 61 см /- 6 см/
Прасец - 38 см /- 2 см/
Ръка - 30 см /- 3 см/

# 624
  • Universe
ЗА ВСИЧКИ РАНОБУДНИЧКИ+ПОСПАЛАНКИ - АРТ-ПОЧЕРПКА ОТ МЕН!!!

http://www.kewego.com/player/?csig=iLyROoaftYXs&sig=iLyROoaftJD0#a_playlist

# 625
добро утро ето малко мерки и от мен;
кг преди-69
кг след-64
цел-58
минус-5
ханш
-110
талия-82
бъст-90
бедро-60
прасец
--36
ръка-27
[/b]

# 626
Добро утро и от мен! Мерси за кафенцата. lenny_pld, това наистина ми беше много интересно как го правят, мерси   bouquet
И тук цяла нощ светкавици, силен вятър, ама поне гръмотевиците бяха далечко, че и аз не мога да спя като гърми. За жалост кафе не мога да си направя, защото вчера излязох на паязар специално за това, накупих какво ли не и кафето го забравих  #Cussing out Но ще се възползвам от виртуалното  Wink Сега изпих една чаша топла вода и закусих ягоди  Crazy и сега ме чака учене  Sick
Хубав ден, милички  Heart Eyes

# 627
Добър ден и от мен!  bouquet

Мерки няма дад давам,че съм в цикъл и не ми се мери.Миранди пиши старите.Но не мога да не кажа ,че съм -200гр newsm68 newsm44  Мимивал   newsm51вече всяка сутрин искам да пием кафе като днес и като се прибера и да няма по 200гр  Joy И това при положение,че съм в цикъл newsm44 newsm68 Показа ме кантарю 63,80

# 628
Крисси хайде утре пак, може да те покаже 63кг. Laughing  bouquet

Миранди и мен ми пиши старите мерки, качила съм 0.5кг. но се надявам др. седмица да го сваля заедно с още поне 2-3кг.

# 629
Крисси хайде утре пак, може да те покаже 63кг. Laughing  bouquet

Миранди и мен ми пиши старите мерки, качила съм 0.5кг. но се надявам др. седмица да го сваля заедно с още поне 2-3кг.

Ами да представи си ако тичам малко след Вики сигурно и 62 ще ме докара Laughing Joy

Общи условия

Активация на акаунт