Отговори
# 630
Към всички и по специално към новите момичета Христина, Мариа Йо, Анджи, Ле плезир и т.н. моля дайте ми данни на лични, тук виждам само частични неща, които са назад в темата  Peace

Имам данните на тези момичета:

Диетуващи

Вивиан
Бухтичка
vnd
vodka_s_led
Дими
sisin4e
tanyta25
galiq_82
Далал
ВЯРА
mimival
abirena
piddochia
Зечова
_MIMA_
ane_sim
keti_
adkosan
katellina
.svetlanka.
Ангелина
InaVulk
Saskiq
ТедЪ
crazy_tikva
GlaDness
lenny_pld
Trinity
мами_73
Kpuccu
t_ilieva
Pinkito
СлеДи оТ СълЗи
bubanka
EMANOELITA
mishlentze
ZiMa
Не_съм
evp
jd
КЛОНКА
asja
ДИВА-3
mummy
Scorpi
WomanitKa
silvana_i_magito
MissCaprice
Heartbeat
ANGYA
veselina_s_p
Dreams
anabella
Миранди
Purple
dusata
Icecream
valeria81
Belinea
Abigail
aidi4ka
Tinaina
мимета
Uranus

# 631
Забравих да ви кажа добро утро или добър ден, понеже съм още сънена и веднага да видя какво става с нашата таблица и как съм аз на кантаря  Rolling Eyes (с малко още надоле)  Laughing и в мерките  Peace

Виждам новите ни заглавиица са пак оригинални както винаги - браво на авторките  Wink   bouquet  bouquet  bouquet Може и някое да се повтаря от миналата седица, така че ако искате слагаме други или повтарящо се заглавие - избора е ваш  Hug

Аз ви напускам за сега имам си малко ангажиментски истории за вършене  Close Приятен ден на всички   bouquet

# 632
 Twisted Evil аз лично и това много харесвам  Hug Hug
Миранди някой беше пуснал някакъв линк където беше написано че периодът не е подходящ за диети, а за качване на килограми - е аз да не съм назад съм +2 - но  ме пиши със старите следващета седмица ще дерзая да смъкна до 74 пак  Whistling ooooh!
 чесно казано тази седмица не беше никак диетична - имаше много поводи за надигане на чашки и май това си каза думата
слаби са ми ангелите слаби - напоследък - а и това заседяване  и четене за изпити хептен ме кара да съм постоянен клиент на Хладилника

# 633
ANGYA, не си само ти, спокойно... Аз от дестина дена съм все на 57 - 57.5 кг...  И както казваш, покрай учене за изпити все се навъртам около хладилника като гладно коте...  Rolling Eyes

Тъй като аз все едно съм нова в табличката да дам отчет от днес...

Ръст:164

Килограми:
Преди: 64
Сега: 57 (-7кг.)
Цел: 52

Мерки:
Бюст: 95 (-2см.)
Талия: 88 (-7см.)
Ханш: 98 (-4см.)
Бедро: 58 (-4см.)
Прасец: 37 (-1см.)
Ръка: 30 (-1см.)

От понеделник съм на монодиета...
Ден 1 - Понеделник - 1кг. Варени картофи - 5 порции по 200гр.
Ден 2 - Вторник - 1кг. Зеленчуци - 5 порции по 200гр.
Ден 3 - Сряда - 1/2кг. Сирене - Поне на 3 порции
Ден 4 - Четвъртък - Кисело мляко - 3 кофички, един вид подготовка за лунна
Ден 5 - Петък - 1л. Разреден доматен сок - Луннувам
Ден 6 - Събота - 1кг. Плодове - 5 порции по 200гр., може и на фрешчета
Ден 7 - Неделя - 1/2кг. Печена риба -  Скумрийка в морската, че са ми познати и ще ми я сготвят без сол
Ден 8 - Понеделник - 1/2кг. Пилешко филе - Вероятно печено
Ден 9 - Вторник - Кисело мляко - 3 кофички
Ден 10 - Сряда - 1л. Чай и минерална вода   

# 634
Аз пък вчера се събудих с адски възпалено гърло и не мога да ям като хората. Опитвам се да се мъча с един айрян, но нещо не се получава. Еднствения плюс е, че може пък да смъкна някое килце.

# 635
Здравейте пак момичета след около час отваме на бал на една приятелка затова по късно ще ви прочета имам едно питане малко извън темата косата ми е почнала да пада повечко от нормално та да питам може и от диетките да е ама нещо ефикасно срещу косопад знаете ли купих си ревалид ама нещо май не ми деиства  newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

# 636
Smile! Още веднъж извинявай че те махнах от таблицата, но проблема е никакъв да се актуализират данните когато се появите оново, ето сега си тук и пак си сред нас  Hug

Ангя защо да не е подходящ период за диети, това не съм го прочела никъде, тази седмица пак не бях в час с темата карах я по диагонала  Embarassed А за качването, съжалявам че така е станало, но с това надигане на чашката не може да очакваме друго, аз пък надигах паницата със сладоледа предните 2 седмици и аз бях в + 2 кг, и сега ви върнах обратно и то благодарение пак на моята си диета... така че всеки си ги има тези периоди, само бъди постоянна и така ще стане номера все някой ден  Peace

Мами73 за косата е само от диетите, не се плаши, ще попада няколко дена или седмица-две и ще спре аз бях много зле, но сега се оправих в това положение... а нищо не пих... като почнеш повече зеленчуци и плодове и да похапваш по малко от всичко ще се оправиш... аз като почнах да ям тука 2 седмици да видиш как ми спря да ми пада косата и други работи... щото ядях, за сега незнам  Rolling Eyes Приятно изкарване на бала   bouquet

Ина да се оправяш миличка   bouquet

# 637
Здравейте пак момичета след около час отваме на бал на една приятелка затова по късно ще ви прочета имам едно питане малко извън темата косата ми е почнала да пада повечко от нормално та да питам може и от диетките да е ама нещо ефикасно срещу косопад знаете ли купих си ревалид ама нещо май не ми деиства  newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

Направи някоя домашн амаско в красива мама има доста Hug  bouquet

# 638
Миранди Благодаря слънце ти винаги намираш начин да ме успокоиш голямо благодаря   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 639
Криси идеята е страхотна Благодаря веднага ще пробвам  Hug Hug Hug Hug

# 640
Миранди мила аз май си търся оправдание на лакомията  Hug Hug
мами 73 на мен винаги есента и пролетта ми пада косата - при диетуване се засилва защото организма има липсни на някой вещества - аз си подсилвам имунната система със Алое Вера
Kpuccu е права в красива мама има една тема за маски за коса - много добра е маската с ракията и свинската мас
  bouquet  bouquet
 някой да има информация за кафевият ориз  newsm78

# 641
Здравейте пак момичета след около час отваме на бал на една приятелка затова по късно ще ви прочета имам едно питане малко извън темата косата ми е почнала да пада повечко от нормално та да питам може и от диетките да е ама нещо ефикасно срещу косопад знаете ли купих си ревалид ама нещо май не ми деиства

Виж тук.

И моята коса пада ужасно много... Не че нямам в изобилие, но когато сезонно се засили косопада ми, се мушкам в първата аптека и питам за ампули против косопад. Сега не мога да ти кажа име или нещо подобно защото отдавна не съм си взимала, но една ампула е около левче. За моята гъста грива отиват поне три ампулки...  newsm78

# 642
Здравейте момичета Simple Smile
Нямам никакво време да ви изчета от почивки направо се скапах и не съм се спряла Simple Smile
Само насам-натам в това хубаво време...С диетата никаква не я свърших,но въпреки това съм 1 кг минус  Crazy
Миранди,може да ми пишеш старите см, а за кг сега-може да пишеш 58кг  Peace
Това от мен,а сега пак изчезвам!
Хубав и изпълнен с много усмивки ден!Другата седмица обещавам че ще съм по-активна,че много ми домъчня за вас  Heart Eyes
Byezzz! Simple Smile

# 643
МОМИЧЕТА върнах се от бала няма да казвам леле какви вкусотии имаше ама всичко пробутах на полувинката хапнах само малко домат и краставица без подправки и сега съм гладна ама ината е инат отивам да си сваря 2 яйца и пак идвам

# 644
миранди извинявай, че ти пиша тук моите мерки са в момента и аз незнам, но ме пиши 54кг. (от лунната смъкнах един, но ще ми ги пишеш новите утре, когато се измеря цялостно(ако няма някакъв проблем, де).) Embarassed Embarassed Rolling Eyes Hug Grinning

Общи условия

Активация на акаунт