Отговори
# 690
hristinaN   Аз с череши много свалям, но тука има и черешови и динени момичета, така че който каквото си избера. Важното е да сме заедно. А юли август пък ще направя една диетка само диня Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 691
Май ще има балотаж за заглавие на новата тема  rotfImao  rotfImao  rotfImao

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy hahaha hahaha hahaha

Миранди, отдели 3-те с най-много гласове, нулирай ги и почваме балотажа!!! Laughing
newsm10 newsm10 newsm10 на избори като на избори

# 692
далал да ти кажа отслабване с диня има ефект аз така сисвалих първите 4 кг. smile3521 smile3521 smile3521 smile3521 smile3521
Аз диня по принцип много не обичам, но мисля да се пробвам няколко дена с някаква такава диета. Всъщност дини продават ли вече?

# 693
Далал видях диетата с черешите май това е моята диета Grinning, пиши ме в отбора. Вие 5 дни ли ще я правите?

# 694
Здравейте момичета!!!

Netty ,добре дошла!!!  bouquet

Миранди,пратих ти мерките ми на лични

Бухтичка ,при нас на пазара вече има дини и пъпеши,но са много скапани,а и са скъпи

# 695
  • София
Привет, момичета!!!
С нищо не мога да се похваля.МАй съм качила, но не се тегля, щото няма да го понеса Mr. Green
В цикъл съм, а и се заредиха сума празници.Детето все е около мене, не ходи на градина....
Абе, похапвам яко, не ща и да си мисля какво се случва.... Shocked

Рядко съм тук, защото нямам време.Това се отразява и на стимула ми за слабеене.
Трябва да променя нещата, но да видим как.

Успех на всички, много се радвам на резултатите, волята и ентусиазма ви.  bouquet

# 696
Netty планът е от 1 до 15 юни да е диетата Simple Smile

# 697
# 698
Здравейте дневничета  Hug
С малко закъснение пускам снимки от бала ми  Grinning
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=135041
Паролата е 001520  
Аз съм с късата червена рокличка,трябва да ме познаете  Wink

За новата тема, Миранда да ми остави старите мерки  Peace
Истината е,че съм +1.5кг  Shocked  ooooh! но скоро, до няколко дни  се връщам в редеците и ще ги разкарам  Peace

# 699
vodka_s_led много си хубава, но много малко снимки си качила. Ще има ли още?  Laughing И мячт бал също беше в дипломатическия Simple Smile

# 700
водка с лед много хубави снимки

# 701
здравйете и от мен  Hug
аз съм си със същети мирки и теглилки  Rolling Eyes
Водка с лед и да не свалиш тези 6 кила пак си добре  Peace много хубави снимки, абе много са ни хубави абитуриентските дневничета   bouquet
Netty, добре дошла и успех   bouquet

лек ден засега от мен

# 702
vodka_s_led ,много си хубава и много добре изглеждаш  bouquet

# 703
vodka_s_led ,много си хубава и много добре изглеждаш  bouquet
страхотна си  в тази  готина червена рокличка -  и  си  най-яката  мадама там - не че си  наша - ама си най-хубава  Hug Hug Hug

# 704
vodka_s_led , много красива рокля , а и ти стои чудесно !  bouquet

Аз се весвам само да каже , че тези дни не се прибирам в нас от скитане ... и никак не съм диетична  Embarassed . Но затова пък кантара не е мръднал и грам нагоре ! Heart Eyes
Утре отново в строя ... като съм на работа пазя доста по - лесно диета ! Peace

Общи условия

Активация на акаунт