Отговори
# 675
о забравих
височина-168см
кг-60
сега кг-52
цел-48
и от японската съм минус още едно килце smile3521

# 676
о забравих
височина-168см
кг-60
сега кг-52
цел-48
и от японската съм минус още едно килце smile3521

Леле, момиче...! На тази височина сигурно и сега си слабичка, а ако станеш 48 ще изглеждаш като скелет! Толкова малко килограми на твоят ръст няма да са здравословни...  #Crazy

# 677
Леле, момиче...! На тази височина сигурно и сега си слабичка, а ако станеш 48 ще изглеждаш като скелет! Толкова малко килограми на твоят ръст няма да са здравословни...  #Crazy
Всъщност зависи, може и съвсем добре да си изглежда. Аз например съм 164 и съм сигурна, че на 47 кг. няма да изглеждам много слаба, по-скоро нормална и в никакъв случай няма да съм скелет.

# 678
е тоав ми е мечтат, но и на 50 съм доволна , а останлаите ще ги смъквам постепенно с луннуване smile3521

# 679
Аз имам питанка към юристите - та казусът е следния - нали  вече сме във европейският съюз - можем ли свободно да ходим там да работим или само като туристи  Flutter

Виж тук има доста информация. Дано е това, което търсиш  Hug

Тук също има информация къде се изисква разрешително за работа и къде не.
Smile! благодаря ти  мила, нещо такова търсих  Hug Hug
  bouquet
браво на всички за минусите  Hug Hug
успешен диетичен ден мацки

# 680
Здравейте момичета Grinning
Приемате ли нови попълнения Grinning? Wink
Историята на моите + 10кг започна преди 18 месеца, когато забренях. Пълнеех сякаш от въздуха и така неусетно за цялата си бременност качих 24 кг Embarassed, 10 кг от тях свалих още в болницата. От както се гледаме с малчо успях да сваля само 4 кг и така ми останаха тези 10кг, които вече твърдо съм решила, че ще ги свалям. Винаги съм била 56-58 кг, а сега с тези 68кг се чувствам като напомпана, нищо не ми става от старите дрехи Whistling Приемам предложения коя диета да започна  newsm78, иначе съм решила че от утре почвам упражненията на Синди в къщи. Миранди мила след малко ще ти пусна и моите мерки Blush

# 681
# 682
Добре дошла, Netty  Grinning

Иначе мен ме оставете със старите мерки, нямам особени промени. Килограмите ми тази сутрин са 51,4, пак съм качила  Sad

# 683
Здравей, Нети welcome
За диетата- хранителен режим ли предпочиташ, или драстична диета? На 1 страница има линкове за различни видове  Peace

# 684
Благодаря за топлото посрещане момичета Heart Eyes
Ангелина мила прочетох, че ти си била на японската диета - трудно ли ти беше?

# 685
Май ще има балотаж за заглавие на новата тема  rotfImao  rotfImao  rotfImao

# 686
Това ми е първата диета от този род и не знам в сравнение с други как е. Издържа се Peace Като гледаш резултата и се вдъхновяваш Mr. Green

# 687
Netty  welcome Ние сме се събрали една малка групичка за динено черешова диета от 1ви, ако искаш заповядай. Ако не е твой тип тази диета другите момичета могат да ти предложат. Имат добри резултати до колкото виждам Simple Smile
БРАВО НА ВСИчКИ ЗА РЕЗУЛТАТИТЕ големи или малки важното е, че ги има  Hug  Hug  Hug

# 688
Май ще има балотаж за заглавие на новата тема  rotfImao  rotfImao  rotfImao

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy hahaha hahaha hahaha

Миранди, отдели 3-те с най-много гласове, нулирай ги и почваме балотажа!!! Laughing

# 689
далал да ти кажа отслабване с диня има ефект аз така сисвалих първите 4 кг. smile3521 smile3521 smile3521 smile3521 smile3521

Общи условия

Активация на акаунт