Отговори
# 645
миранди извинявай, че ти пиша тук моите мерки са в момента и аз незнам, но ме пиши 54кг. (от лунната смъкнах един, но ще ми ги пишеш новите утре, когато се измеря цялостно(ако няма някакъв проблем, де).) Embarassed Embarassed Rolling Eyes Hug Grinning

добре ще чакам мерки утре

# 646
Аз се изложих днес, но ми донесоха една много вкусна питка и нямаше как да я гледам само Embarassed Хубавото е, че освен нея и малко сладко не съм яла нищо друго. Тази вечер ще имаме среща на класа, но не вярвам, че ще ми е проблем, ще хапна само малко салата.

# 647
междудругото да ви кажа, че откакто съм на диетката си, поради голямо приемане на водичка, постоянно притръцквам до тоалетната. това много ме радва, защото ще си изчистя организма от гадните токсини (и изобщо вредните неща там в него ) newsm68 newsm44 newsm68 newsm44 newsm68 newsm44 newsm47 newsm47

# 648
Миранди, и аз ще ти пратя утре на лични мерките си. Последен ден ми е на японската и сутринта на гладно, кг и см ще са най-актуални Wink
Мами 73, браво за волята!! Така се слабее! Човек може да издържи на това!

# 649
ангелина може ли да те помоля и нас да известиш какви са рузултатите от японското чудо, тъй като и аз съм на тази диета Embarassed

# 650
Аджи нямам търпение да кажеш резултата

# 651
ангелина може ли да те помоля и нас да известиш какви са рузултатите от японското чудо, тъй като и аз съм на тази диета Embarassed
Аджи нямам търпение да кажеш резултата

Естествено, че ще кажа резултата!

# 652
  • Бг-мама
Влизам само на бързо да се похваля , че от зелевата супа за 3 дни съм минус 1 кг и вече съм 57  Laughing Laughing.Много съм доволна защото имах страшно много отклонения от пътя на диетата и въпреки това този резултат.
Почерпете се за моето щастие!!!!

# 653
Влизам само на бързо да се похваля , че от зелевата супа за 3 дни съм минус 1 кг и вече съм 57  Laughing Laughing.Много съм доволна защото имах страшно много отклонения от пътя на диетата и въпреки това този резултат.
Почерпете се за моето щастие!!!!
newsm74 newsm74 newsm74 newsm74 newsm74 newsm74 newsm74 newsm74 newsm74 newsm74 newsm74 newsm74 newsm74 newsm74

# 654
зечова много се радвам за теб newsm74  Nature Sunny  Hands Clap

# 655
зечова много се радвам за теб newsm74  Nature Sunny  Hands Clap
Peace

# 656
  • Бг-мама
Благодаря ви момичета  Hug Hug Hug
И това на фона на неходенето ми до 00  Crazy Не съм ходила 3 дни  Crazy
Мъжа ми казва ,че аз ще съм първата дето ще си изяде всичката супа  Mr. Green Mr. Green
Той мрази зеле и като ме види как я ям и  Shocked Shocked Joy Joy Joy

# 657
аз ще съм първата дето ще си изяде всичката супа  Mr. Green Mr. Green

Честито за сваленото мила  Hug Hug Hug

А за супата и аз съм я яла, много ми помогна преди време  Peace

# 658
Момичета да ви се похваля днес имах много хубав ден още от събуждането до вечерта. Сутринта пихме по едно махленско кафенци с Крисси и изкарахме чудесно, после си починахме в къщи с мъжа ми и следобед си взехме мънинкото и забегнахме на главната. Вики беше страшно щастлива, играеше си с децата, пръскахме се на фонтаните, ядохме доста щуротии и за изпроводяк видяхме катеричка в парка. Слагам ви снимка на катеричката, а останалите снимки от разходката, ако искате да ги видите са ми в сайта.

Дано по-често се радвам на такива спокойни и щастливи дни, пожелавам го искренно и на всички вас.

# 659
миранди кажи кога ще имаме нова темичка???

Общи условия

Активация на акаунт