Спамо- чат темичка (21.5- 27.5)- СРЕЩА- ГОРЕЩА

• 61 571
  • 4 547
  •   1
Отговори
# 1 665
Котане, я се разбери с жена ти дали ще идвате на 2ри,да не седите на един стол кат миналия път  Laughing

Аааа,екста си ми беше на един стол с нея - колкото ми е по-близо,толкова по добре  Sunglasses
Ще идваме бройте ни Sunglasses

# 1 666
Мечото ще идва ли, че ми липсваше миналия път  Grinning

# 1 667
Котане, я се разбери с жена ти дали ще идвате на 2ри,да не седите на един стол кат миналия път  Laughing

Аааа,екста си ми беше на един стол с нея - колкото ми е по-близо,толкова по добре  Sunglasses
Ще идваме бройте ни Sunglasses
Kотане, ей за това страшно сте ми симпатични двамката  Hug.

# 1 668

Aз съм вече в играта  newsm68

Цъкнах на опцията "брой те ни двама" smile3521
Добър ден на всички  bouquet

# 1 669
яяяяя нещо за всички моля,ние от далечната провинция кво да прайми,само снимки гледаме #Cussing out

# 1 670
яяяяя нещо за всички моля,ние от далечната провинция кво да прайми,само снимки гледаме #Cussing out
Аре, идвайте, де- място има за всички...  Hug

# 1 671
Хващате я влак ,я фтобус, или се мятате на колата и айде у Софето на купонче, зaниш ли кво е хубаво smile3521

# 1 672
Котане, тва войниче, ти ли си?

# 1 673
Хващате я влак ,я фтобус, или се мятате на колата и айде у Софето на купонче, зaниш ли кво е хубаво smile3521
Така, де- взимайте пример от Алекс! Whistling

# 1 674
РУСКЕЕЕЕЕЕ ти нъл отиде да вършиш нещо newsm78или и там си  имаш комп

# 1 675

Aз съм вече в играта  newsm68

Цъкнах на опцията "брой те ни двама" smile3521

Супер, ще се радваме многооооооооо  Hug Hug Hug

# 1 676
РУСКЕЕЕЕЕЕ ти нъл отиде да вършиш нещо newsm78или и там си  имаш комп
Аз съм бърза...  Whistling

# 1 677
Мечото ще идва ли, че ми липсваше миналия път Grinning

Самоцитир  Mr. Green

# 1 678
аз имам предложение Thinking,ТАКА:следващия купон да го организираме АЗ и НИКИ/мисля че той няма да има нищо против/ тук на морето ,по-точно във ВАРНА!!!!!!така че едно моренце няма да ви се отрази зле нали Laughing стягайте куфарите от сега Hug

# 1 679
аз имам предложение Thinking,ТАКА:следващия купон да го организираме АЗ и НИКИ/мисля че той няма да има нищо против/ тук на морето ,по-точно във ВАРНА!!!!!!така че едно моренце няма да ви се отрази зле нали Laughing стягайте куфарите от сега Hug

Недей да даваш такива предложения, че ще ти се наложи да търсиш 30 квартири  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт