Спамо- чат темичка (21.5- 27.5)- СРЕЩА- ГОРЕЩА

• 61 572
  • 4 547
  •   2
Отговори
# 510
Вчера си казах всичко бе! Mr. Green

Като не те кефи...наритвай го и толкоз  Rolling Eyes
Друг ше дойде,споко... Hug

малии,прозвучах като гледачка Руска

значи ....сопа да взема Whistling

Помощ искаш ли!  Hug Знаш ли колко съм бойна. Mr. Green

# 511
Момичета и момчета, какво и става на Дивиана джедай? Да не я е ступал мъжът й. В четири
теми влязох подред, и четирите преместени. Оказаха се повече. Снишете се докато и мине.
Лелеееее, верно ми я няма темичката Shocked Shocked Shocked
И що така? Thinking
Той чесъна не е готварска рецепта Thinking

Да ама броя на постовете ни се е увеличил по повод преместването...

# 512

Еееййй, верно бе! Дай да та цалуна Hug. Отивам аз да се изкажа пак за чесъна Whistling

Ма ти що така са смейш? Правила ли си джулай морнинг,а? Нащо ще е същото , ама джунай Mr. Green

# 513
аз на джулай морнинг се къпя гол задължително...! а миналата година две моми ме зяпаха и ме посрещнаха на излизане от морето... Wink ама понеже съм ноу трудно достъпен  им намазах ските...

# 514
аз на джулай морнинг се къпя гол задължително...! а миналата година две моми ме зяпаха и ме посрещнаха на излизане от морето... Wink ама понеже съм ноу трудно достъпен  им намазах ските...
Ха добар ден! Че то ако не е  на голо- не е джулай морнинг бе StopMr. Green

# 515
Ха добар ден! Че то ако не е  на голо- не е джулай морнинг бе StopMr. Green
то си е така , ама вече е пълно със сноби дето ходят заради ...абе и те не знаят за какво са там!
А ония мацки ми подариха един гердан от рапанчета...ноу е секси...даже моята мома го закачи на секцията в къщи... Simple Smile

# 516

Помощ искаш ли!  Hug Знаш ли колко съм бойна. Mr. Green

Може.....
Идеи за мръсни номера имаш ли? Mr. Green

# 517
Еееййй, верно бе! Дай да та цалуна Hug. Отивам аз да се изкажа пак за чесъна Whistling
Ма ти що така са смейш? Правила ли си джулай морнинг,а? Нащо ще е същото , ама джунай Mr. Green

Ша замязам на гейка от толкоз цаливки дет ги раздадох днес тук. Ама кат си ви обичкам...а пък съм и на градус...

Не съм правила джулай,ама първо ше бъде джунай и ако ми хареса следващия месец - и джулай...  Joy Joy Joy

# 518
то си е така , ама вече е пълно със сноби дето ходят заради ...абе и те не знаят за какво са там!
Прав си да му се невиди Tired. Де що има традиция- давай ша я опорочим Tired. Мноооого гадно Tired

# 519
Еееййй, Басовияяя, жената на мъжа си ми вкара нефероятна идея- ше си направим ний един джунай морнинг, та никой да не може да ни прецака традицията, нъл?
Еххх, как го измислих самооо.
Умно коте ли съм,а? Умно ли съм? Flutter

# 520
Прав си да му се невиди Tired. Де що има традиция- давай ша я опорочим Tired. Мноооого гадно Tired
...а бе...бал съм ги...аз съм си с компания и си поркаме яко... а на сутринта - плаж , изтрезняване и газ към къщи...
тъпо е наистина с някакви си дето не знаят за к'о са там , ама се преживява Simple Smile кофтито е , че все по-трудно се намира достатъчно безлюдно място

# 521
Пухи, ей мъ, кака!  Flutter
Каж на кака си Руска кво тъ мОри!
Кака ти Руска сичкото бъдеще шти вижда, бобец шти Фърли,
на карти Таро мож да гледа.... и хипноза владее...  Crazy

Ей го е- Пи- Ар- ът шти казва, кайВенце шти врътне едничко...

Дека съм си потуряла кристалното кълбо пак, бре??!!  newsm78

# 522
Еееййй, Басовияяя, жената на мъжа си ми вкара нефероятна идея- ше си направим ний един джунай морнинг, та никой да не може да ни прецака традицията, нъл?
мое да си направим голо хоро даже... Wink

# 523

Че то насила хубост става ли?
Като не ти харесва лимонаТа,
минаваш на ШвепС Mr. Green
Ма доколкото те рАзбрАх
ти само на лимонаТи караш... Rolling Eyes

# 524

Красив ум направо! Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт