Спамо- чат темичка (21.5- 27.5)- СРЕЩА- ГОРЕЩА

• 61 572
  • 4 547
  •   3
Отговори
# 660

Пухина виде ли ми поемата  smile3518

bouquet Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Ейййййййййййййй изкьоравих се значииииии- не разбирате от дума и тва е.Ся отивам да видя дали д-р Хаус шъ ми опраи очите-ако и той не може...... дупе да ви е яко Wink

# 661
Ма на теб верно ти требват очила, аз мислех, че се майтапиш!!!!! Mr. Green Joy
Майтап бе... На голо дупе майтап бива ли???  Crossing Arms  Crossing Arms  Crossing Arms  Crossing Arms Mr. Green

# 662
Вейдър, компания,лека нощ. Така ми се доспа,че няма и да усетя липсата на мъжа ми...

Айде до утре. И ако до 17часа не сте направили 100 страници,не ви признавам...  Joy Joy Joy

Толкоз много ти се спи,че няма значение с кого.... Mr. Green Twisted Evil

# 663
Дека мий резюмето, бре???

# 664

Лелеееее, да не преглъща онуй дет Колоната.........пълни бузите? ooooh! ooooh! ooooh!

# 665
тез дето пишат с големи букви - 50 години уй да не видят...и в нета даже да не моат да го видят...
дудите им паяжина да фанат...
ръцете им от мастор бадо да се схванат... и пак оргазъм да не усетят...  Laughing

# 666
Лелеееее, да не преглъща онуй дет Колоната.........пълни бузите? ooooh! ooooh! ooooh!

Ще се сетиш тииии
Пухич, за теб не знам, ама мен верно ще ми е нужен доктор ти Хаус. То се е видело, чер нито кака Мина цайс ша ми дава, нито па онаа русата ще ми го плаща Confused.
Лека! И да разпраяш после какво е станало на филма Peace

# 667
тез дето пишат с големи букви - 50 години уй да не видят...и в нета даже да не моат да го видят...
Чу ли , Рускееее???!!!

# 668

Оххххх, добре че скоро не съм писала. Колоно, нъл знаш, че съм ти приятел. За мен тия не се отнасят, нъл?  Shocked

# 669

Имам едни сумнения такиви , че она се е натиснала нейде по кьошетата с Басовия Thinking. Или със Стоенчо Thinking. Или със Стормито Thinking
Че и тях ги нема newsm78  
smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544

И кво е то???
 Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

newsm09

Никинце, няма повече, обещавам.... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 670
Чу ли , Рускееее???!!!
Да бе- чух, немя вече.... Whistling

# 671
Ти закъсня ужасно, ужасно закъсняяааааааааааааааааааа

# 672

По-добре не питай! Twisted Evil

# 673
ръцете им от мастор бадо да се схванат... и пак оргазъм да не усетят...  Laughing
Басовия, виж колко слушам, как не пиша едро вече. Трудно мий, недоскиф, ама зарад тебе- какво ли не ще направя. Само да та замоля, немой да вращаш през борда, че целата ме одрайфе бе човек ooooh!. Как ще правя сега джунай морнинга, а? Ще понамирисвам на киселко... И спри вече с руската салата, че не моа я сваля после таз мазилка  ooooh!

# 674
Ох, писна ми от вас.Не стига че ви четем всичкото страници дет сте написали, ми и на никой не съм липсвала.Аре глейте си рабтата Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт