Спамо- чат темичка (21.5- 27.5)- СРЕЩА- ГОРЕЩА

• 61 607
  • 4 547
  •   1
Отговори
# 720
Ами още малко се замисли.
Аз така спях като ...мечка посред зима и двата пъти Peace

И аз първия път спях яко и навсякъде.Уфф, вкара ми сега некви мисли, да се чудя и мая какво да правя. newsm78

# 721
Здрасти на всички набързо.Имам си кафе машина в салона вече.
А който се интересува от адреса "Младост"4 бл.421 тел.975 53 51.
От утре започва работа и козметичката.Мноо са кефя!

Мерси,Тути. Ще трябва да измисля как от  "Надежда" ще стигна до там,ама ще го измисля.

# 722

Тео,опитах го и това,да й затворя вратата,ама тя кат се подпря на звънеца...а децата спят. То не че малкия не се събуди.Идва,миличкия, и вика "Тази що така звъни посреднощ?", та онази се усети...

Ужас!!!!! #Crazy

Бухалка немаш ли? Shocked

# 723
Аз се прибрах в 6 без 10,а брат ти даде зор да тръгнем веднага.
Беше баси пожара.

# 724
Ами още малко се замисли.
Аз така спях като ...мечка посред зима и двата пъти Peace
И аз първия път спях яко и навсякъде.Уфф, вкара ми сега некви мисли, да се чудя и мая какво да правя. newsm78
Е,какво. Нали знаеш,проба,лекар и ...

# 725
То нямаш много варианти- или е това или не е. Няма средно положение. Не може да си мъъъъничко бременна Laughing. Свиркай като разбереш какво е що е  Peace

Ба*и ..никой не ми се смя на смешката Crossing Arms. Теофилио, зарад теб я писах ма, ооооууу!!!! Crossing Arms

# 726
Аз се прибрах в 6 без 10,а брат ти даде зор да тръгнем веднага.
Беше баси пожара.
Каж как беше сватбата? А Румяна?А снимки?

# 727
Тео,опитах го и това,да й затворя вратата,ама тя кат се подпря на звънеца...а децата спят. То не че малкия не се събуди.Идва,миличкия, и вика "Тази що така звъни посреднощ?", та онази се усети...
Ужас!!!!! #Crazy
Нямам,точилка имам...ама добре,че не се стигна до нея...  newsm53 newsm53 newsm53  love001  love001  love001

# 728
Гледам смешно ти е Mr. Green
Чакай тогаз още една смешка да ти казувам от сватбеният ден. Та идва ред да си приемат поздравленията и подаръците младите и ние с кръстника решихме да поведем народа  - да поотвори джобарата. Та вдига се той и казва : "Кръстника даряваааа, лада седмИцаааа.... Бяла", а аз добавям - " От кръстницата една пиралняяяя, Перлаааа, последин модееел". И си тръгват по пътечката. А едни познати идват и - " Ама вие верно ли кола им подарихте,а? Ний сега какво да им подарим?" ooooh!
  Tired
tooth tooth tooth tooth tooth tooth tooth

# 729

Ужас!!!!! #Crazy
Нямам,точилка имам...ама добре,че не се стигна до нея...  newsm53 newsm53 newsm53  love001  love001  love001

Ма то веднъж само, па после ша си знаят! Twisted Evil

# 730
Жено, женооо, що не я дръпна тая вътре да я прЕбиеш #Cussing out #2gunfire #Cussing out #2gunfire. Еййй, големи гадове, еееййй.
Има и друго - ти сигурна ли си , че е била инкасаторка, а? Иска ли й да се легитимира по някакъв начин? По принцип шумовете след 22 часа се водят за нарушение на общественият ред (ако не се лъжа) и с чиста съвест можеше да й извикаш полиция(ако ти се изпада в крайности де). Ма наистина е много странно това... newsm78

# 731
# 732
Мъжовата жена....аз бех инкасаторката Mr. Green

# 733
Жено, женооо, що не я дръпна тая вътре да я прЕбиеш #Cussing out #2gunfire #Cussing out #2gunfire. Еййй, големи гадове, еееййй.
Има и друго - ти сигурна ли си , че е била инкасаторка, а? Иска ли й да се легитимира по някакъв начин? По принцип шумовете след 22 часа се водят за нарушение на общественият ред (ако не се лъжа) и с чиста съвест можеше да й извикаш полиция(ако ти се изпада в крайности де). Ма наистина е много странно това... newsm78

Не,бе,миличкаааа.Не си разбрала. Това ми е една комшийка,дето си я мислех за откачена,ама чак пък толкова...Просто сега ми го потвърди на 100 %.
Като му казах на мъжа ми искаше да си дойде той да я тупне...Ама нали се размина...Само дето се ококорих и не мога да заспя.

Цомбиииииич,аз теб те знаааааааам. Не мож ме излъгаааааа. А и на приятел не посягааааааам.

# 734
Само дето се ококорих и не мога да заспя.

Е, всяко зло, за добро, ша си седиш при нас! Hug  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт