Спамо- чат темичка (21.5- 27.5)- СРЕЩА- ГОРЕЩА

• 61 534
  • 4 547
  •   1
Отговори
# 795
И чайче няма да откажа ,благодаря Hug.

# 796
Добър ден, Вейдърче, сега ли ставаш?
Не можах да видя снимките от сватбата вчера, на коя страница беше линка, ако помниш? Praynig
Ааа, не. Отдавна възкръснах , но имах работа.
А колкото до снимките- беше е ключовата дума в изречението Wink. Ама хааайде, нъл сте мои хора- пак ще го пусна.  Whistling Whistling Whistling

Последна редакция: вт, 22 май 2007, 10:08 от Вейдър

# 797
добро утро на всички... пак много сте изписали..ама ако се поосвободя...може и да ви изчета..че да вляза в кръвната ви група...
 Joy

и ще се почерпя от кафенцето, което така щедро предлагате...  bowuu

# 798
Какво ти е, бе Алексче, да не си изстинала? Рано вземи мерки, да не стане по-лошо. Аз също се влачих с една настинка повече от седмица, едно гърло ме боля, абе гадно, ама гълтах едни хамерикански витамини и мноооого свежи лимони, чай с мед и оживях. Дано бързо се оправиш Praynig  Hug

Ведърче, прерових ъмнайсет страници назад и кво да видя, дала си линк, ама после си го затрила Sad Искам да видя снимчици, моля те Praynig Praynig Praynig Praynig Sad Cry Sad Cry

После видях, че си го пуснала, мерси Hug Heart Eyes

# 799
Ведърче, прерових ъмнайсет страници назад и кво да видя, дала си линк, ама после си го затрила Sad Искам да видя снимчици, моля те Praynig Praynig Praynig Praynig Sad Cry Sad Cry
Я се поогледай на тази страница Whistling

# 800
добър ден и от мен Hugкафепиете ли newsm78,аз да и хич няма и да ви чета вие направо сте се забравили голямо писане е падало снощи ThinkingНЯКОЙ ЩЕ МИ РЕКНЕ ЛИ С ДВЕ-ТРИ ДУМИ КВО Е СТАНАЛО СНОЩИ В ТЕЗИ 30 СТРАНИЦИ!!!!!!

# 801
  • някъде ... тук ...
Вейдърчо, много си Убав Бе Heart Eyes А и по снимките изглеждаш на по-малко от посочените години в профила ти (погледнах за уточнение)   bouquet

Мам Ло, единственото което разбрах е, че Вейдър е пускал снимки, но сега пак ги пусна Sunglasses

# 802
Добър ден, Вейдърче, сега ли ставаш?
Не можах да видя снимките от сватбата вчера, на коя страница беше линка, ако помниш? Praynig
Ааа, не. Отдавна възкръснах , но имах работа.
А колкото до снимките- беше е ключовата дума в изречението Wink. Ама хааайде, нъл сте мои хора- пак ще го пусна. http://gabulinka.multiply.com/photos/album/8

възползвах се от линка и разгледах снимките...много са ти хубави момичетата, а за РОКЛИТЕ, които си им спретнала НЯМАМ думи..ти си ФърхЪ  Hug А И ТАКА ИЗГЛЕЖДАШ ДЕ С ТАЗ  литъл блЕк дресс... ПОЗДРАВЛЕНИЯ... абе зная кога да се включа в спама, че да оплакна ОКОТО  Heart Eyes

# 803
Поправих се в предният си пост. Виж на предната страница Wink

Мерси за снимчиците. Hug

Внимание, ще направя изявление:

Вейдърче ти си страхотна сладурана!!! Имаш невероятен чар!!! А с тази литъл блек дрес избиваш рибата!!! Абе изобщо си връо, както казва кака ти Мине Peace

Твойте принцески са страхотни и много сладурски с тези роклички! Да са ти живи и здрави красавиците и мноооого да те радват!

Последна редакция: вт, 22 май 2007, 09:32 от Гигова

# 804
ООоо, Вили!!! Hug
ОООО, Гигович, Вейдър, Алекс, Ели, мамо Ло...и т.н.... Hug Hug Hug

# 805
  • някъде ... тук ...
О-ооооооо, Руске Hug

# 806
ООоо, Вили!!! Hug
ОООО, Гигович, Вейдър, Алекс, Ели, мамо Ло...и т.н.... Hug Hug Hug
Оооо, Русич! Hug
Ти откъде се взе бе? newsm78