Спамо- чат темичка (21.5- 27.5)- СРЕЩА- ГОРЕЩА

• 61 565
  • 4 547
  •   1
Отговори
# 1 185
Тео, не се ебавай със стария Сопран..
Басов, кой умре бре?

Mr. Green

И ти ли остаре бре? Не бе, сериозно, в немилост съм!!! Mr. Green Joy

# 1 186
Момчето се зарадва на тройката. И за да не го изгониш, отиде да си пише биографията.
Тео, вервам ти! Аз те волим срце  Heart Eyes (ако ти върши работа)
Маалиии, и на жените налЕтох  newsm78

# 1 187

Той го написал!
Ще се застоял малко.
И малко се застоял де.

# 1 188
некъф с латино ник беше...ама като ни видя булките и се спомина... то на телевизия всеки мое , ама тук да ги изтърпиш си е достойно за орден "Старапланина" братче...

# 1 189
Момчето се зарадва на тройката. И за да не го изгониш, отиде да си пише биографията.
...
Моля, нека е кратка, щото нема кой да я чете....  Whistling

# 1 190
некъф с латино ник беше...ама като ни видя булките и се спомина... то на телевизия всеки мое , ама тук да ги изтърпиш си е достойно за орден "Старапланина" братче...

Ахъм, трябва и на тест да мине....  Whistling

# 1 191
Ам ще тека не ами....
Кът няма кой да ме попие Flutter
аз моа да те уплътня ...ама няма гаранция , че няма да текнеш пак  Sunglasses

# 1 192
Не мога да ви насмогна ,а пък и онова русото дзвере ми висна на врата  #Cussing out.Някой да знае какво се е случило на Мина ?

# 1 193
...
Моля, нека е кратка, щото нема кой да я чете....  Whistling

Joy Joy Joy Joy Joy

Друзъ, нема се плашиш, тука всичко е позволено, ама все пак, има си некви граници де! Mr. Green Hug

# 1 194
Ам ще тека не ами....
Кът няма кой да ме попие Flutter
аз моа да те уплътня ...ама няма гаранция , че няма да текнеш пак  Sunglasses

hahaha hahaha hahaha
Ай стига, хиля се тук като Алтава с вас. Joy

# 1 195
Не мастурбирам още, има време. Отидох да гаврътна едно за смелост, че ми налетяхте като хиени  Mr. Green Къде трябва да мина на тест, казвайте бързо.?

# 1 196
Не мога да ви насмогна ,а пък и онова русото дзвере ми висна на врата  #Cussing out.Някой да знае какво се е случило на Мина ?

Какво се е случило на Мина?

# 1 197
Не мастурбирам още, има време. Отидох да гаврътна едно за смелост, че ми налетяхте като хиени  Mr. Green Къде трябва да мина на тест, казвайте бързо.?

Peace

# 1 198

От А до Я.

# 1 199
Пред компетентното жури с главен председател кака Руска!!! bowuu

Общи условия

Активация на акаунт