Спамо- чат темичка (21.5- 27.5)- СРЕЩА- ГОРЕЩА

• 61 448
  • 4 547
  •   1
Отговори
# 2 940
# 2 941
Остави ме сега да я ядосвам  Mr. Green

Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

Да си призная - не гледах мача, защото бях на бал  Confused и нямаше как в ресторанта Rolling Eyes, но като разбрах развитието и резултата - се ... таковах... от кеф  Laughing
А и Купата на България като взехме - какво му трябва на човек да е щастлив Heart Eyes, пък ти си ме ядосвай колкото си щеш Twisted Evil Mr. Green

# 2 942
Не плачи, колонкин, тук е твойта Руска  spoko

# 2 943
Не плачи, колонкин, тук е твойта Руска  spoko
...ама не я виждам

# 2 944
Добро утро  bouquet
 newsm51......за всички,да няма нацупени моми
bye Wink....това за мъжете.....ако има такива Rolling Eyes Joy
Кви ги дробите бе,някой да се смили над мойте очички и да разкаже с 2 думи,че 46 стр. как се четат бре newsm78 Confused

# 2 945
Здравейтее.
Сега се прибирам от кафенце и видях лисичка. На Ломско шосе. На връвчица я водеше една овца. Много сладичка - бебка.

Малко пояснение,моля. Коя е лисичка? И каква овца? И къде на Ломското ги видя?  

И аз исках да питам, ама ме досрамя  Blush

# 2 946
# 2 947
Здравейтее.
Сега се прибирам от кафенце и видях лисичка. На Ломско шосе. На връвчица я водеше една овца. Много сладичка - бебка.

Това пък защо?   33uu

# 2 948
Не плачи, колонкин, тук е твойта Руска  spoko
...ама не я виждам

# 2 949
# 2 950

Добро утро  Mr. Green Mr. Green   радвам се да те видя  Hug

Руске, ама си готина с тез опашки  Flutter Flutter Flutter

# 2 951
О, Тео, гив ми файф....

# 2 952
Здравейтее.

Обади ми се приятелка. (Може и да ви е чудно, но имам една две, които не са от форума) Няма да е за дълго де. И на връщане видяхме живо бебе лисица на каишка. А овцата е тая , която разхожда бебето лисица по Ломско шосе, сред шума, клаксони, помияри (кучета) и пр. За мен тая си е за бой. Да не говорим, че лисичките са защитен вид и е наказуемо да си ги разхождаш по улицата.
ЛЕООООООООООООООООООООООООООООООООО, не ми се отварят снимките тииииииииииииииииииии  #Cussing out #Cussing out #Cussing out Cry

# 2 953

Това пък защо?   33uu

[/quote]

Щото 5 пъти прочетох и нищо не разбрах Whistling Направо тъпа се почувствах  #Silly

# 2 954
Друзь, сега ти ги давам  Hug

тео  newsm19готвиш ли се за купона?  newsm19

Общи условия

Активация на акаунт