Доц. Томова е страхотна 
Нека Ви расте здрава и все така сладичка малката бебешорка.
Ама като съм сама по цял ден вкъщи с малката и реших поне в свободното време едно сайтче да й спретна. Надявам се да й е интересно като порастне 

Нека Ви расте здрава и все така сладичка малката бебешорка.
Ние решихме, че е по-добре да смуче биберон, отколкото да се научи да си смуче пръстчето. Братовчедка ми така си смучеше пръста до 20-годишна. А тук всички американчета го правят, поне май до първи клас. А първокласник с биберон няма, нали? Значи по-лесно се отказва биберона
Много ценна мисъл за първолаците с биберони 
Рецитирам му детски стихотворения, пеем му песнички, приказки му разказвам, тренираме го да се изправя, говорим му и той си умира от кеф. Започва едно смеене, едно гукане, едно пищене, чак забравя да си гълта слюнките и започва да се дави 
, тя обаче пада малко по-лесно от устата, но пък за нея имам "верижка", та в общи линии това й е бибата за разходки.
. А и бебефонът ни има една доста дискретна и все пак достатъчно овсетяваща, за да видя какво става, лампичка, която реагира на звук. И понеже бебефонът е на нощното шкафче до главата ми, като го "почеша" 
Момичета черпя ви виртуално!
Какво повече може да си пожелае човек 
Момичета черпя ви виртуално!
Какво повече може да си пожелае човек 
Поздравления за празника, да отпразнувате още много годишнини в къща, пълна с любов и детска глъч! 
, започнах пак Саб симплекса.
Препоръчани теми