Уичи, радвам се, че се вдгаме в очите на бъдещата смекърва

Иначе днес имахме страшен късмет с дъжда - спря преди да излезем и заваля точно като се прибрахме. Така че, успяхме да отидем на консултация - вече сме 56 см и 4250 гр. (от раждането е качила 9 см. и 1980 гр.). Дребнички сме още, но работим по въпроса.
И на нас докторката ни каза, че чува лек шум в сърцето, но тя много мрънкаше и не стана много ясно. Затова другия път пак ще я слуша и ако има проблем ще ни прати на кардиолог. Макар че, според педиатърката, почти всяко бебе имало лек шум, който с времето отшумявал, затова ме посъветва да не се притеснявам.
За обрива по лицето, който вече затихва (кожичката е станала твърда и се бели) ми изписа някакво кремче Exiptol (доколкото разчитам "красивия" докторски почерк) и следобяд ще го вземем да видим дали ще има ефект.
Препоръча ни и от 3 месец да почваме вече плодовите пюрета. Аз, разбира се, не й казах че даже още със сокчетата не съм почнала. Направих един жалък опит преди 2 седмици с ябълка (между другото chillysun настъргах го с ренде, защото за 1 лъжичка няма смисъл да мия половин час сокоизтисквачката - настъргваш го върху стерилна марличка и изцеждаш), но първо че половината го изплю и второ - такива колики я хванаха след него, че реших да не си правя скоро пак такива гаври с детето.
Не знам при вас как е, но ние още от родилния дом си имаме сополи, които не минават. Дори вечер понякога горката хърка
. Затова следващия път ще ни вземат секрет от нослето, за да видим защо така.Най-после и за нас дойде времето за ваксината. Поръчах Пентаксим в аптеката и живот и здраве следобяд ще я докарат и на 24-ти ще ни я сложат. Педиатърката ни предупреди да си вземем Панадол (ако вдигне температура) и Риванол (ако се зачерви ръчичката).
Та това е от днешната консултация.
Много дълго стана, за което се извинявам
Само и за завиването да кажа - и Ралица много рита и се отвива и от време на време и ние сме със спален чувал. Това е единственото спасение.

Как го прави този номер не знам

Явно реши, че засега Алек се развива добре и няма нужда да се намесва 
Ще пробвем пак но по натам!Явно вкуса е нов за нея и за това не го иска!
Аз все още не съм давала, но и това време ще дойде, а не знам как точно да изцедя примерно 2 супени лъжици сок от ябълка. Идват ми идейки наум, но реших да ви питам за съвет