Спят вече в легла и колички, МАРТенските ни звездички!

• 16 900
  • 280
  •   1
Отговори
# 75
Desem, благодаря, така е преглежда само вторник и четвъртък и трябва към 8ч. да си вземем час иначе тя е там от 11 до 13 часа...

# 76
mila_pa, дерматолога какво каза, на какво се дължи това лющене на кожата, че и ние сме със същия проблем. Моето джипи ни изписа Линола фет, каза, че може би е алергична реакция към нещо. Вие с какво ще се мажете?

Каза, че е себореен дерматит и е често срещан на тази възраст. Ще си мажем цялото тяло с Balmandol /това е бадемово масло/ след баня на влажна кожа, а може и да се сложи във водата за къпане. За крустички ще се мажем с Lipobase. Даде ни и едно, което се прави в аптеката да се мажем, ако ни се появяват пъпчици по лицето /преди имахме, сега в момента - не/. Тъй като Калина е само на кърма каза да избягвам храните с консерванти и белтъка на кравето мляко. Това е.

# 77
Да ви се оплача-преди малко ми се обадиха от детската градина, че Иван го боли стомаха и има температура/37.3/. Пратих баба му да го вземе. До сега му обеснявах по телефона че тази вечер трябва да остане там за да не зарази бебето ако е нещо заразно, дано довечера да не ревне да си идва, че последните 2 пъти си го прибираме така в 10ч. , защото реве за нас. Дано не е заразно че сутринта преди градина хубаво нацелува бебка и 3 пъти и пя Зайченцето бяло опрян в лицето и. Praynig

# 78
Каза, че е себореен дерматит и е често срещан на тази възраст. Ще си мажем цялото тяло с Balmandol /това е бадемово масло/ след баня на влажна кожа, а може и да се сложи във водата за къпане. За крустички ще се мажем с Lipobase. Даде ни и едно, което се прави в аптеката да се мажем, ако ни се появяват пъпчици по лицето /преди имахме, сега в момента - не/. Тъй като Калина е само на кърма каза да избягвам храните с консерванти и белтъка на кравето мляко. Това е.
Мерси!  bouquet

# 79
аааааааааа с тия вируси от градината си е малък ад,каката милата все е изолирана от малката,че за два месеца 3 пъти е болна уф

# 80
Здравейте момичета,
черпя за Емка - семка. Вчера ми е скъсала нервите, но днес е изключително добра:)

За биберона - ние използваме на Кико еден гумен, защото пластмасата не й се забива в брадата и съм много доволна от този. На Авент не ги признава, а й не ги харесвам, не знам.

Да ви се оплача - наддала е с 500 гр за един месец и казаха, че е малко. Яде обаче нормално, на АМ е. Не знам какво да правя, на вас случвало ли ви се е? В петък съм при педиатърката и ще питам...

# 81
Бимба как успяваш да я задържиш на страни? Иван е постоянно покрай нея. Снощи му се скарах да не се навира в лицето и и той ми заяви: "Ще видиш, като порастне Бебка ние с Борянка /гаджето/ ще си я вземем при нас"  Thinking

# 82
Цитат
Да ви се оплача - наддала е с 500 гр за един месец и казаха, че е малко. Яде обаче нормално, на АМ е. Не знам какво да правя, на вас случвало ли ви се е? В петък съм при педиатърката и ще питам...
и Стела с толкова за втория месец,ми кво да правим всяко дете е различно,ама тя моята е скарана с яденето покрай коликите ако изяде 100 мл на ядене съм щастлива,аз напред писах,но пак да кажа,че нашата педка каза ,за да наддава добре трябва ориентировъчно за деня на тази възраст да яде поне 650 мл мляко

# 83
Бимба как успяваш да я задържиш на страни? Иван е постоянно покрай нея. Снощи му се скарах да не се навира в лицето и и той ми заяви: "Ще видиш, като порастне Бебка ние с Борянка /гаджето/ ще си я вземем при нас"  Thinking
Joyдушица,ама все ще намерят кво да кажат,ми как то да не мислиш,че я опазвам съвсем треперя и всеки ден,ама колкото мога поне от разтояние горе-долу.Иначе ми помага де,днес Стела се събуди тамън досготвях и я пратих да и дава бибероната ама по едно време чувам от към спалнята,че докато и пееше изведнъж подскочи рече- куку ба и дребното писна,аз естествено се ядосах,ама кво да прайш то туй е част от цирка Heart Eyes

# 84
  • всъщност в Габрово, а в сърцето си в Берлин
lubricant направо ме впечатли с вашата страничка!!! Страхотна е!!!

# 85
Честито на малката ЕМА, да расте здраво и засмяно дете на мама и татко, винаги да я съпровожда късмета по пътя Two Hearts

# 86
E не можах да се въздържа да не го споделя с вас. До сега се смях със сълзи на това:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=192228.0

# 87
E не можах да се въздържа да не го споделя с вас. До сега се смях със сълзи на това:
Joyголяма идиотия

# 88
  • Пловдив
И аз сега я прочетох таз тема  Joy Хора всякакви....

# 89
Здравейте момичета,  Hug

Докато ви изчета ..... да се запиша набързо как е при нас, защото от утре - та чак до неделя няма да имам компютър под ръка.

Chillysun - честито и от мен, да сте живи и здрави и много щастливи.
Честито и на всички останали с хубави поводи.

За сокчетата - точно както е написала mini_79, само да добавя, че е хубаво рендето да е пластмасово. Аз също пробвах по инструкция от педито да дам сокче в средата на втория месец, но бебо се скъса от колики - то не беше рев, не беше чудо  #2gunfire #Cussing out. Това беше и началото и края на опита за сокчета във втория месец  Stop. Твърдо съм решила да не захранвам бебето с нищо преди 6-тия месец. Препоръчвам на всички, преди да дадете друга храна, прочетете статиите в библиотеката на форума и тогава си решавайте! Naughty

Обиколка на главата - с колко сантиметра е нарастнала обиколката на главата на бебоците ви от първи до втори месец??? При нас е с 4 см. и докторката каза, че е много??? ама какво да правим???

Общи условия

Активация на акаунт